- Ad Soyad
- metin yıldız
- Meslek
- Polis
- İlgi Alanı
- Kediler
[dailymotion]x16kmp2_dumnali-percemli-disi-video_animals[/dailymotion]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TEŞEKKÜREDERİM.paramedic' Alıntı:MAAŞALLAH ÇOK İYİ HAYRINI GÖR
teşekkürleraportega' Alıntı:Maasallah tüyü kadar hayrını gör.
teşekkürler ramazan bey.RAMAZAN42' Alıntı:Maşallah, bu kuşları bu seviyelere getirmek kolay değil, emeğinize sağlık.
teşekkürler şerafettin. a.sşeref' Alıntı:keyifle izliyorum arada bir , maşallah .Selamlar .ŞEREF
teşekkürederimhener' Alıntı:Mahşallah.. Tebrik ederim ne mutlu size..
teşekkürler vedatmermerci-vedat' Alıntı:maşallah
teşekkürederim.ömerekici' Alıntı:allah kazasız belasız uçurmalar nasip etsin.Güle güle besleyin.
teşekkür ederim ömerim.Ömer ÖZKURT' Alıntı:Maşallah Metin abi.
Sen bir ekolsün,bu işin hakkını veriyorsun.Kümesten çıkmayan performans kuşu besliyorum diyenlere inat her daim uçuruyorsun.
Atmacasız günler diliyorum,sağlıcakla kal.
kırıkkaleli metin' Alıntı:teşekkür ederim ömerim.Ömer ÖZKURT' Alıntı:Maşallah Metin abi.
Sen bir ekolsün,bu işin hakkını veriyorsun.Kümesten çıkmayan performans kuşu besliyorum diyenlere inat her daim uçuruyorsun.
Atmacasız günler diliyorum,sağlıcakla kal.
bu işde iddeam yok. ama oyun kuşu besliyosan bu işin tadı keyfi uçurmakta. adı üstünde oyun kuşu.
aleyküm selam.M.TURAN' Alıntı:Selamun Aleyküm
Maşallah Metin kardeş kuşun kalkışı da güzel fişekleri de güzel inişi de güzel ben çok beğendim.Emeğine sağlık olsun Allah cc kazasız belasız uçurmayı nasib etsin.İnşaallah