Dünyada Bir tek SAKARYA'Da görülüyor !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icessberg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

icessberg

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Enes Gülhan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Her sene Sakarya'da eski köprünün orada temmuz ayında görülen kelebek yağmurunu paylaşmak istedim.Belki kuşlarla ilgili değil ama ilginizi çekebileceğini düşündüm.2 hafta kadar süren kelebek yağmuru akşam 21.00 dan sonra 2 3 saat süren kelebekler yolları beyaz örtüye boyuyor.Birçok sayıda motor veya araba kullanıcıları kazaya maruz kalıyor.Ölen hayvanlar çok kötü bir kokuya sebebiyet veriyor.

http://www.haber7.com/video-galeri/2049 ... -goruluyor http://www.haber7.com/video-galeri/20496-dunyada-sadece-sakaryada-goruluyor

EVET ENES DAHA ÖNCEDE İZLEMİŞTİM VARDIR MUTLAKA BİLİMSEL BİR GEREKCESİ
PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

kuscu_marik' Alıntı:

Depremden önce yoktu diyorlar, bende depremden sonra kendimi bildim bileli her yıl oluyor.Şu an göz gözü görmüyor mesela.

İLGİNÇ YA o ne öyle milyonlarca...

Yalnız onlar tam kelebek değil sanırsam geceleri ışığın çevresinde dönen büyük bir canlı. Kelebeğe benziyor ama bildiğimiz renkli güzel bir canlı değil.

icessberg' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:

Depremden önce yoktu diyorlar, bende depremden sonra kendimi bildim bileli her yıl oluyor.Şu an göz gözü görmüyor mesela.

kuşlarınıza zararı varmı peki ?

Hakan kardeşim bu 15 gün süreyle akşam ezanından yatsı ezanına kadar oluyor .Kuşlara bir zararı yok .

icessberg' Alıntı:
Hakan kardeşim bu 15 gün süreyle akşam ezanından yatsı ezanına kadar oluyor .Kuşlara bir zararı yok .
biraz araştırdım bunlar sanırım kelebek deil birgün sinegiimiş genelde derede ve göllerde ysarlarmıs yılda birkez su yuzune çıkarlarmıs geriye sonenler dollenmıs ı sekılde yumurtlarlarmıs ulaşamayanlarda ölrlermis dışarda ölenler aşırı koku yaparmış çok fazla yumurta taşıdıklarından dolayı bşde su yuzune çifleşmek için çıkarlarmış inzana zarırı yokmus
bilgilerin dogrulugunu bilemem ama 1999 depreminden bu yana bu şekildeymiş

teşekur ederim benm için çok degerli bilgi oldu

Geri