DÜNYADAN FESTİVAL VE SEMİNERLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tengelli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 541

tengelli

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kenan tengelli
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Çok güzel bir paylaşımolmuş elinize sağlık . Emek vermişsiniz gerçekten ... çok çok teşekkürler. selamlar. ŞEREF

Sizin dikkatinizi cezbeden konu ne bilmiyorum ,;
ama benim üç resim daha çok dikkatimi çekti.
İlki elinde oksijen arabası ile kuşları seyreden hasta bir kuşçu ....
Tam hasta kelimesi oturmuş, adam gerçekten de hasta, burnunda oksijenle, kuşların arasında dolaşıyor . HELALOLSUN::))).Diğer konu ise taklacı ya benzer , yani ya taklacı yada kırması iki kuş biri gök biri benekli beyaz ...selamlar.ŞEREF

şeref' Alıntı:
Tam hasta kelimesi oturmuş, adam gerçekten de hasta, burnunda oksijenle, kuşların arasında dolaşıyor . HELALOLSUN::))).Diğer konu ise taklacı ya benzer , yani ya taklacı yada kırması iki kuş biri gök biri benekli beyaz ...selamlar.ŞEREF

taklacı olan gök (mavi) evet bu bizim safkan mardin kuşu orşinal sitesi değil orjinal sitesinde

Syrian Coop Tumbler

Barry McDowell

suriye kuşu diye tanıtılmış. sahip cıkan cok ama nedense bir bizler sahip cıkmıyoruz birde bizim bu işi çok iyi bilen büyüklerimiz.

http://spud1.50megs.com/Pictures.htm

birde o sayfadaki şekeri biber bizim kuşumuz ve türk bir arkadaş yarışa katılmış.

çook çok güzel bi paylaşım yapmışsın kenan abi en uzun süre bu konuda durdum heralde :) ama lakin fakat o ilginç olayı bulamadım onuda sölersen gzl olr :) emeğe syqı

tengelli' Alıntı:
şeref' Alıntı:

taklacı olan gök (mavi) evet bu bizim safkan mardin kuşu orşinal sitesi değil orjinal sitesinde

Syrian Coop Tumbler

Barry McDowell

suriye kuşu diye tanıtılmış. sahip cıkan cok ama nedense bir bizler sahip cıkmıyoruz birde bizim bu işi çok iyi bilen büyüklerimiz.

http://spud1.50megs.com/Pictures.htm

birde o sayfadaki şekeri biber bizim kuşumuz ve türk bir arkadaş yarışa katılmış.

Bu ankara bozlarına çok benziyor.

Ekli dosyalar

• photo21.webp
    photo21.webp
    47.3 KB · Görüntüleme: 288
bu safkan takla kuşu derizya tam o işte mükemmel ötesi gök (mavi)

diğeride biberi şekeri

Ekli dosyalar

• Turkish%20Tumbler%20EnginGurkin.webp
    Turkish%20Tumbler%20EnginGurkin.webp
    76.9 KB · Görüntüleme: 411
Evet bu kuşlar bahsettiklerim, beneklinin daha sadesi vardı bendede (KIRIKKALE KUŞU) öldü .
tabi bukadar benekli değil, daha metalik gri idi tüp gaz girisi idi . selamlarŞEREF

Geri