DÜNYADAN KÜMES ÖRNEKLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tengelli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
bunlara kümes denmez ki:) bizim evden lüxler gibi gözüküyor^^ güzel paylaşım

Kadın belediye otobüsüne binecekmiş. Basamaklarda ayakkabılarını çıkardığını gören şoför "Ne yapıyorsun teyze, burayı ev mi sandın? Buraya ayakkabı ile girilir." der. Kadın bakmış otobüsün yerlerinde tertemiz halı düşünmüş ve demiş ki: '"Valla yavrum, burası bizim evden çok daha temiz." :ckmk:

Posta ırkı yetiştirenleri salmalar konusunda gerçketen kutlamak gerekli kümesleri ne kadar da muazzam ve refah.Posta yetiştiriciliği gerçekten ayrı bir meziyet ve hüner çok hünerli ve yetenekli bir ırk olan postalar ülkemizde de güzel kümeslerde görmek mümkün fakat bu posta yetiştiricilerinde daha sık rastlanan bir durum inşallah her ırkı yetiştirenler böyle refah dolu zevkli kümesler de yetiştiricilik yapmayı başabilirler.''postacılara kocaman :oley: :oley: :oley: ''

paylaştığın için teşekkürler Kenan abi sağolasın.

İnsan aaah benim de şunlar gibi güzel bir kümesim olsa demekten ve özenmekten kendini alamıyor gerçekten . Bizde kümeslerrin estetik yönden çok güvenliği daha ön planda ...
Emekli olunca inşlh böyle estetik ve kullanışlı bahçeli bir kümes yapacağım . kısmetse tabii .. selamlar.ŞEREF

selam değerli dostlarım..inanın insanı etkiliyor bu görüntüler..hangimizin hayalini süslemiyorki..fakat kümesten önce o tarz bir bahçeye sahip olmak gerekiyor ki bu pek çoğumuz için şeref bey in de söylediği gibi emeklilikte olabilecek bir durum ..inşallah hepimize hayallerimizde ki bahçe ve kümeslerimize kavuşmak dileği ile...

süper kenan nerden buldun bunları ama en güzel kümes türküyeden miş :haha:

valla ben bizim evi kümese çevirsem böyle güzel kümes olmaz.... xD

kuş' Alıntı:
süper kenan nerden buldun bunları ama en güzel kümes türküyeden miş :haha:

bende bu resimler gibi 500 yüze yakın var ben bunları ilerde daha durumum iyi olursa fikir için arşivliyorum :=)

Ya adamlar evlerinin dıştan görünüşlerini bize kümes diye yutturuyorlar yada kuşlarla beraber buralarda yaşıyorlar.
Birde 2. sayfaya bakarsanız Türkiyeden bir fotograf var. Konuşturmuşuz yine kabiliyetimizi. Salma yapacakken biraz sallama olmuş :haha: :oley:

vay be helal olsun adamlar kendilerinemi ev yapmış kuşlaramı anlayamadım gerçekten mükemmel olmuş:)............

Paylaşım için teşekkürler.İnsanlar yaptıgı işe saygı duyup gereken degeri verirse böyle güzel şeyler ortaya çıkıyor.Emegine saglık herkesin.

Valla burda yaşayan kuşların değmeğin keyfine bide güzel bakıldıktan sonra :tamam:

Geri