ferro18
Üye
- Ad Soyad
- Ferhat Potukoglu
- Meslek
- Isletmeci
- İlgi Alanı
- Kediler
gecen yil sitede msn de ettigimiz muhabbetler de hizli bir sezon bekliyordum hatta 50 60 taklayla 200metre 500 metreleri dinledik belki kisa sure kaldim turkiyede ama halen 3 kisinin 5 kisinin izledigi soyle kus inince konusulan bir kus duymadim gonul muhabbet istiyo kusun muhabbetini ariyo bizler ister istemez eski efsanelerde avunuyor onlarin muhabbetini ariyoruz bu seferde sessiz cogunluk gunumuzun efsane ucuranlar rahatsiz oluyo
izne gitmeden duyduklarimin okuduklarimin yuzunden kendi kuslarimdan soguyordum yedigi yemin hakkini vermiyorlar diye dusunuyordum izin donusu inanin valizimi iceriye almadan kuslarin basina gectim ben efsane beslemiyorum benim kuslarim akillari gozleri zorlamiyor iki hafta yagmur firtina olmadiginda altinda cay icirip gubun sitresini aldiriyor severek beslenen hatta elinizdeki kusdan olmak istemiyorsaniz daha iyi bulmadan gormeden emin olmadan kimse elindeki kusundan olmasin
saygilarimla
izne gitmeden duyduklarimin okuduklarimin yuzunden kendi kuslarimdan soguyordum yedigi yemin hakkini vermiyorlar diye dusunuyordum izin donusu inanin valizimi iceriye almadan kuslarin basina gectim ben efsane beslemiyorum benim kuslarim akillari gozleri zorlamiyor iki hafta yagmur firtina olmadiginda altinda cay icirip gubun sitresini aldiriyor severek beslenen hatta elinizdeki kusdan olmak istemiyorsaniz daha iyi bulmadan gormeden emin olmadan kimse elindeki kusundan olmasin
saygilarimla