DURMAK YOK KAYBETMEYE DEVAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ekran20009
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ekran20009

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre kadir
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
öncelikle tüm üyelere selamlar. ankara kızılayda 2 adet beyaz yavru 1 tane silik arap yavru atmaca saldırısından sonra kayboldu.. kuşlar bir iki aydır uçuyodu aslında ama korkup gittiler... yavru olmaladından dolayı bölgede besleyen arkadaşların kümesine inebilirler...yakalayan olursa insafına kalmış verip vermemek.. saygılarımla,

ekran20009' Alıntı:
öncelikle tüm üyelere selamlar. ankara kızılayda 2 adet beyaz yavru 1 tane silik arap yavru atmaca saldırısından sonra kayboldu.. kuşlar bir iki aydır uçuyodu aslında ama korkup gittiler... yavru olmaladından dolayı bölgede besleyen arkadaşların kümesine inebilirler...yakalayan olursa insafına kalmış verip vermemek.. saygılarımla,
:tamam: :tamam:

üzüldüm emre ama olagan insallah gelirler ortada emek var ama korku vede yavru olusu zorlastırabilir

zaman içinde ölebilirde kusa göre degişen bir durum insallah gelirler

saygılar

allah yardimcin olsuyn ins gelirler

muharrem abi bu yıl elimde kalan son 3 yavru. toplam 13 yavru büyüdü 10 tanesini arkadaşa, tanıdığa, tanıdığın tanıdığına kim istediyse verdim.. bunlar dönmezse koca yıl sıfır yavruyla kapanacak :) nasip diyorum..

bence fotoğraflarını ekle ki bulan olursa heh budur deyip, insafı varsa sana dönüş yapabilsin. (insafı yoksa da en azından hangi ustanın kuşu olduğunu bilsin)

silik arapla dişi beyaz yavru geldi. erkek yavru gelmedi.. yarına allah kerim.

İNŞ..H GELİR ..

SEVGİLERİMLE.. :slm:

Geri