Dursun Bey'in Kuşlarını sizlerle paylaşmak istedim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

ECO

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erkan Coşkun
Meslek
Grafik Tasarımcı
İlgi Alanı
Kediler
21896422bn4.jpg

36601414gt6.jpg

81339703vf1.jpg

11eu6.jpg

10kb1.jpg

emeğe sağlık enalttaki erkek güzelmiş arkadaşlar bol şans...

Kuşları gerçekten güzel sarılar 30 senelik soy. Bunlar bazılarının resimleri bol taklalı ve uzun seferleri var güne güle beslesin

Selamlar. Paylaşım için teşekkürler. Dursun beyede sağlıklı bol yavrulu sezonlar..
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

gerçekten güzel kuşlar ALLAH sahibine bağışlasın. emeğiniz için teşekkür.

Kuşlar gerçektende beslenmeye değerler,görünüşleri kadar oyunlarınında iyi olduğuna inanıyorum,özellikle saralılar mükemmeller,Allah sahibine bağışlasın,bol nesiller elde etmelerini nasip etsin.Paylaşım içinde teşekkür ederiz.

beyazların; göz rengi nedir acaba paylaşırmısınız...

Selamlar,

Paylaşım için tekekkürler kuşların maşallahı var, elinize sağlık besleyip yetiştirene de, bizimle paylaştırana da..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

beyazların gözleri siyah aynı soydan düzlerde mevcut kolay gelsin.

bu güzel paylaşım için çok sağolun.tabi bu güzel kuşları yetiştirdiği için büyük bir teşekkür da dursun bey e.

Ankara kus aleminde bilmek istediginiz ne kadar bilgi varsa bu ihtiyari bulun sorun size herseyi anlatir Saim ustadan tutunda Berber fazli,tirenci yasar,Zabita mehmet,Elektirikci seref e kadar kim varsa alayini ve alayinin hikayesini size anlatsin,yanliz bildigi tanidigi birinin araciligi ile ona ulasmaya calisin yoksa isiniz biraz sor !

Merak ettiginiz Ank.gecmisi ve kuslari hakkindaki bütün konular bu tatli,sert ihtiyarda.....

Kendinize ve etrafiniza iyi davranin.Allaha emanet olun.

gercekten güzel kuşlarmış allah bol yavru almayı nasip etsin

ELEMİM

Bugün alp66 isimli alparsalan abimizle beraber dursun amcamızı ziyarete gittik hepinize çok selamları var.

çok güzel kuşlar bunlar ... Dursun Bey e tekkar teşekkürler :+

kuşlar çok güzel güle güle besle.bol yavrular alırsın inşallah.

ARKADAŞLAR BENDE SİZLERE İZLEDİĞİNİZ IÇİN TEŞEKÜREDERİM

ALLAHA EMANET OLUN dursun

kuscupolisdursun.com

SİTE YÖNE
TİMİ YAŞ 58 OLDU SELAMLAR ALLAHA EMANET OLUN DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM HERGÜNN ÖMÜRDEN ZARAR

SELAMLAR

dursun' Alıntı:
SİTE YÖNE
TİMİ YAŞ 58 OLDU SELAMLAR ALLAHA EMANET OLUN DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM HERGÜNN ÖMÜRDEN ZARAR

SELAMLAR

Selamlar.
Dursun abi nasılsın iyisindir inşallah. Yaşın ne önemi var kalpler bir olsun, sevgimiz saygımız olsun birbirimize. Tam doğum günün olunca yaşın otomatik olarak değişecektir.
Seni aramızda daha sık görmek isteriz. Sağlıcakla kal.
Selamlar.
Hüseyin BAŞOĞLAN

SELALAR BENDE ÖZLEDİM BENDE FAKAT ZAMAN ZAMAN RAHSIZ OLUYORUM BAZILARI RANT BEŞİNDE OLDUĞUMUZU SANIYORLAR ONA COK BOZULYRUM 12 AYDA VIDO YUKLEYECEĞİM ALLAHA EMANET OL dursun

dursun' Alıntı:
SELALAR BENDE ÖZLEDİM BENDE FAKAT ZAMAN ZAMAN RAHSIZ OLUYORUM BAZILARI RANT BEŞİNDE OLDUĞUMUZU SANIYORLAR ONA COK BOZULYRUM 12 AYDA VIDO YUKLEYECEĞİM ALLAHA EMANET OL dursun
slm dursun amca ben memet hoş geldin sitede rantcı falan kalmadı çok mücadeleden sonra teker teker yokoldular saygılarla allaha emanet ol.

Gercekten COk Güzel Kuslar ... Allah Kazasız Belasız Gönlünüze Göre Beslemeyi Nasip Etsin Gercekten Hos Kuslar ...

mehmet16' Alıntı:
Gercekten COk Güzel Kuslar ... Allah Kazasız Belasız Gönlünüze Göre Beslemeyi Nasip Etsin Gercekten Hos Kuslar ...

S.A Bu kuşlar tam 30 senenin ürünü selamlar teşekür ederim.dursun

ALLAHA EMANET OL

Geri