Düzce'den İrfan Sağlam'ın Taklacı(Karışık) Kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan McCarthy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

McCarthy

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mustafa Sağlam
Meslek
Yazılım
İlgi Alanı
Kediler
1000287uy2.jpg

1000281gg4.jpg

1000279zc5.jpg

1000271ua2.jpg

1000256ne8.jpg

1000237xv0.jpg

1000234rs4.jpg

1000219zr0.jpg

1000207ze7.jpg

1000202kp4.jpg

1000192ga8.jpg

1000172qx3.jpg

1000153st0.jpg

1000209nw1.jpg

1000183jb6.jpg

maaşallah kuşlarınız çok güzel dik duruyo.Kuşlarınızın değerini bilin çok güzel hayvanlar....

abi oncelıkle cok guzeller bende düzcedeniz doğanlıda oturuyom bılıyosunuzdur belkı:)

kusursuz kuşların war bence hepsini ALLAH nazarlardan saklasın başarılar
KUBİLAY saygılarımla.....

kocanberk' Alıntı:
abi oncelıkle cok guzeller bende düzcedeniz doğanlıda oturuyom bılıyosunuzdur belkı:)

Öncelikle teşekkürler. Doganlıyı bilirim. Şu anda ben izmirdeyim. Son aldıgım duyumlara göre o taraflarda bir arkadaş güzel bir kümes açmış. Çokta güzel kuşlar oldugunu söylüyorlar. haberin varmı?
Saygılarımla.

kuscuyum_45' Alıntı:

Merhaba kubilay,
Teşekkür ederim. Bir sayacıdan bunları duymak güzel. Elimizden geldigince soyularını sürdürmeye devam edecez.
saygılarımla.

Arkadaşlar Resimlerin geç açılması tamamen benim hatamdır. Boyut ve pixel bakımından resimleri orjinal halleri ile yüklemişim. Editleme yapmam gerekirdi. Yönetici arkadaşlara Editlenmiş resimlerle ilgili bilgiler gönderdim. Sanırım ilgileneceklerdir. Bu sorundan dolayı sizlerden özür dilerim.

McCarthy' Alıntı:
kuscuyum_45' Alıntı:

Merhaba kubilay,
Teşekkür ederim. Bir sayacıdan bunları duymak güzel. Elimizden geldigince soyularını sürdürmeye devam edecez.
saygılarımla.
abi önvelikle nie sayacıdan bunları duymak hoş bide abiartık saya bakmıyom
KUBİLAY saygılarımla........

kuscuyum_45' Alıntı:
McCarthy' Alıntı:
kuscuyum_45' Alıntı:

Merhaba kubilay,
saygılarımla.
abi önvelikle nie sayacıdan bunları duymak hoş bide abiartık saya bakmıyom
KUBİLAY saygılarımla........

Etrafımda bir çok kişi Saya bakıyor. Taklacıyı fazla sevmiyorlar burada. ondan esinlenerek sana bunları yazdım. Sayacı dememde profilinde saya yazıyordu sanırım. ondan kaynaklandı. değişmişse afola.

McCarthy' Alıntı:
kocanberk' Alıntı:

Öncelikle teşekkürler. Doganlıyı bilirim. Şu anda ben izmirdeyim. Son aldıgım duyumlara göre o taraflarda bir arkadaş güzel bir kümes açmış. Çokta güzel kuşlar oldugunu söylüyorlar. haberin varmı?
Saygılarımla.

bilmiyorumkı bende yenı basladım 1 ay oldu anca 6kus yapa bıldım:)

güzel ve temiz kuşlar ALLAH tüğü kadar ömür versin nazar değmesin

saygılarımla

emre kalender

Teşekkür ederim degerli yorumun için Emre.

gulegule besleyin hayirli sezonlar dilerim

ustam kuşların her yönden cok güzeller göznden kagasından göz renginden baya hoşuma gitti gercekten kusursuzlar ama bir sorum olucak sen kuşları balkondamı bakıyorsun :ne:

ferro18' Alıntı:
gulegule besleyin hayirli sezonlar dilerim

Teşekkür ederim değerli yorumun için. şu an 4 yeme düşecek yavru oldugunu öğrendim. gerisinide işallah izmirde devam ettirecegim.

ustam kuşların her yönden cok güzeller göznden kagasından göz renginden baya hoşuma gitti gercekten kusursuzlar ama bir sorum olucak sen kuşları balkondamı bakıyorsun :ne:

Teşekkür ederim değerli yorumun için. Resim cekmek için bu ortamda kuşlar. Normalde toprakta besleniyorlar. yakın bir zamandan sonra kuşları İzmir'e taşıyacagım. burada terasta bakacagım.

DELIYUREK41' Alıntı:
masallah cok guzeller

Teşekkür ederim.

innuendo' Alıntı:
Gzüel kuşlarmış hayrını görün.

Teşekkür ederim.

MAŞALLAH GÜZEL MİSKİLER. BİZE DE NASİP OLUR İNŞ. BİR ÇİFT :)
SAYGILAR.

Teşekkürler. umarım sizinde olur işallah.

Geri