düzceli oynar karabaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bayram ALTINTAŞ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
BAYRAM ALTINTAŞ
Meslek
SELBEST
İlgi Alanı
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCF2197.webp
    DSCF2197.webp
    271.4 KB · Görüntüleme: 1,712
  • DSCF2198.webp
    DSCF2198.webp
    158.9 KB · Görüntüleme: 1,724
  • DSCF2211.webp
    DSCF2211.webp
    181.4 KB · Görüntüleme: 1,746
  • DSCF2233.webp
    DSCF2233.webp
    340.6 KB · Görüntüleme: 1,684
  • DSCF2202.webp
    DSCF2202.webp
    277.8 KB · Görüntüleme: 1,698
arkadaşlar 2012 inşallah bunlarla geçecek ilk yumurtalarını sürdüm ikincileride şu anda boşta duruyor. yorumlarınızı bekliyorum. yeni sezonda bol yavrular dileğiyle hayırlı olsun.

Maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun...bol yavrulu günler dilerim...

Düzceli karabaşlar Afyonlu gibi gözüküyor... :) saygılar

[No message]

Ekli dosyalar

• DSCI0713.webp
    DSCI0713.webp
    106.1 KB · Görüntüleme: 1,621
ÇOK DEĞERLİ DÜZCELİ BAYRAM ;

BİR FOTO KOYDUM HİÇ KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN, LÜTFEN. ÖZELİKLE SEN BAYRAM ARKADAŞIM..

BURSA OYNAR GÜVERCİNİNİN DÜZCEDE DE BESLENMESİ MUTLULUK VERİCİDİR.CAMİAMIZ ADINA.

ÖNCELİKLE KUŞLARINIZ İÇİN MAŞALLAH DEMEK İSTERİM.GÖNÜL KIRMAYI, HEVES BOZMAYI HİÇ ARZU ETMEM.

BURSADA BESLEDİĞİMİZ KUŞLARA BENZEYEN GENELLEME OLARAK BİR FOTO YÜKLEDİM.BOYNU UZUN DEĞİLDİR.
AYAKLARI KISADIR.TIRNAKLARI BEYAZ VE KIVRIKTIR.GÖZLER GÜL KURUSU .AYAK DİRSEK TÜYLERİ BAŞLANGICI
BEYAZ TÜYLEDİR.SADECE ÜST GAGADA SİYAHLIK GÖRÜLEBİLİR.ALT GAGADA ASLAA.AYAK KIRMIZIDIR.

BURSADA BÖYLE ; OSMANLILARDAN KALMA EL YAPIMI TABLOLARDA BU ŞEKİLDE.BİLGİN OLMASINI İSTEDİM. BURSADAN SEVGİ VE SAYGILARIMLA.

DSCF2233jpg FOTODAKİ DİŞİNİN GÜZEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM2233 JPG GÜZEL :slm: BENCE. :heyo:

dişi inegöl edebeyli ibrahim abidendir.
erkekte edirne tekirdağ tarafından tam net bilemeyeceğim

Bayram [size=150][/size]ALTINTAŞ' Alıntı:
dişi inegöl edebeyli ibrahim abidendir.
erkekte edirne tekirdağ tarafından tam net bilemeyeceğim

DİŞİ İLE YOLA DEVAM ETMELİ BENCE..

şimdi bu resimdeki kuşun salı yapısı oynar değilmi. sonuçta kaç yıl önce çekilmiş bir fotoğraf ve resimdeki kuşların sallı yapıları şimdiki bursa kuşlarına uymuyor. ya bu kuşlar bursa oynarı değil yada bursadaki oynarlar zamanla evrim geçirdi, oldukça küçüldü, boyunları kısaldı. şahsı adıma oynar beslsms sebebim onun uzun uçuş permonsı ve bu kuşların performansı yeterince iyi. naçizane düşüncem budur. saygılar.

Ekli dosyalar

• fotointer20.webp
    fotointer20.webp
    91.2 KB · Görüntüleme: 1,655
fotoğraftaki kuşlar şahsın iki elindende büyük. dikkatle inceleyelim. kuyruk yapıları kanat yapıları faka boyun ve gaga yapıları, bu fotoğrafla ilgili bilgisi olan varsa bilgisini benimle paylaşırsa sevinirim.

MAŞŞALLAH KUŞLAR ON NUMARA..

allah daha iyilerini nasip etsin,bende düzceliyim güvercin besleyen birilerini görmek mutlu etti beni açıkçası.

arkadaşım o fotoğrafı koyarak en doğru işi yapmış ve ayrıca başka birşey yazmana gerekte yok bence. belgel bulgulu ve detayı en ince ayrıntısına karad anlatan bir foto bu. bundan sonra ne yazılsa boş tarih 1968 daha ne diyeyim. bir laf vardın her kuşçunun kendi kuşu güzeldir. ama erişemedği kuş kendin eline geçinceyakad ise mundardır. böyle bilinir kuşçuluk camiası. eline sağlık kuşların bence güzel. amaç TL değil bir canlı beslemtir bence.

Maşallah çok güzeller, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar.

Paylaşımınız için tesekkürler.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

[No message]

Ekli dosyalar

maşllah güzel kuşlar hiç karakanat yok mu?

KARAKANAT VAR AMA YAVRULARIN BİRİ BEYAZ BİRİ KARAKANAT GELİYOR. OYSA İKİSİDE KARAKANAT BEYAZ YAVRULARI BABA KÖKENİNE YANİ İNEGÖL YENİCE KASABASINDAN CEMEKO ( HÜSEYİN demiray ) dan aldığım araplara gireceğim o zaman yavru fotolarını koyacağım.

Geri