koray_a
Üye
- Ad Soyad
- koray akpınar
- Meslek
- pc donanım
- İlgi Alanı
- Kediler
Tüm güvercin camiyasına selamun aleykum, foruma yeni katıldım ilk olarak faydam olması açısından hemde bilgi almak için bu başlığı açtım. Salmonella tedavisinde yukarıda yazmış olduğum ilaçlar güzel sonuç veriyor. Bu ilaçları yarım tablet 24 saatte bir kez 2 çay kaşığı 19 aminoasit,7 vitamin,kalsiyum,protein ve karbonhidrad içeren sporcu gıdasyla birlikte çeyrek çay bardağı suda eriterek şırınga yoluyla ağızdan kullandım. yemden düşmüş ölmek üzere olan hayvan şu anda yumurtaya yatıyor hatta tozu fazla kaçırdım gülle gibi oldu çok şişmanladı :haha: . Antibiyotik tedavisine kaç gün devam edilmeli . Remoxil veya muadili olan largopen bu hastalık için oldukça etkili ilk başta remoxil kullanıyordum kağıdında salmonella tedavisinde kullanıldığı yazıyor bana gittiğim dişçi apse için vermişti iyiki kullanma kılavuzunu merak edip okumuşum güzel bir ilaç bulduğumu düşünüyorum. Tekrardan 1 kutu remoxil almak için eczaneye gittiğimde yoktu muadili olarak largopen 1 g verdiler. Aynı şekilde onu kullanmaya devam ediyorum bu hastalıkla başı derdde olan varsa hiç problem değil bu ilaçlar ve nutroful mass ile kısa sürede toparlıyorlar..