eczaneden bulabiliceğim vitaminler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eminaklan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K

eminaklan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emin aklan
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler
bizim burda güvercin malzemesi satan yer olmadığı için eczaneden bulabiliceğim vitamin türü ilaçlar varmıdır

eminaklan7' Alıntı:
bizim burda güvercin malzemesi satan yer olmadığı için eczaneden bulabiliceğim vitamin türü ilaçlar varmıdır
emin abi benim sana başka bir tavsiyem olacak.eğer eczanelerde uygun ürünler bulamazsan site üzerinden alışveriş yapabilrsin.bu tarz ürünler satan bir çok site var.kargo ücreti verirsin ama o da çok bişey tutmaz

balıkyagı var 15 günde 1 kapsül uygulayabilecegin abi ayrıca hastalık karsıtı ürünleride bulabilirsin ornitab teramycsin vs.

Dogukan cetin' Alıntı:
balıkyagı var 15 günde 1 kapsül uygulayabilecegin abi ayrıca hastalık karsıtı ürünleride bulabilirsin ornitab teramycsin vs.

Ornitab ne için kullanılıyor?

abi ben eczanede calısıyorum bulabilcegin en uyhun balık yağı BALYA'dır fiyatı 4 TL , daha iyi birşey istersen MARINCAP Diye bir ilaç var 13.5 TL fiyatı var , sitede kullanan abilerimizde var bu MARINCAP'ı genelde BALYA Satıyoruz kuşculara yani kendileri alıyor , SAYGILAR

ECZANEDEN : VİTAMİN İSE - sanasol şurup veya supradyn tablet....aklımıza geliyor. ( Bursa merkezde kent meydanı yakını Darmstad cad. Çarşamba taxi durağı karşısında Sinan sağlam veteriner ilaçları ...var.)

MERHABALAR
BİR HALSİZLİK VE CANSIZLIK HİSSETTİĞİMDE ECZACI
EuRho VİTAL "CALCİUM PLUS JUİCE" ADINDA, MAGNEZYUM, KALSİYUM,ÇİNKO VE VİTAMİN D İÇEREN BİR İLAÇ ÖNERDİ KONTROLLÜ VE AZ KULLANMAMI SÖYLEDİ 5 LİTRE SUYA 2 ÇAY KAŞIĞI KATIYORUM. CANLARIMDA ( GÜVERCİNLERİMDE) ŞU ANA KADAR HERHANGİ BİR RAHATSIZLIK GÖRMEDİM. ÜCRETSİZ NUMUNELERDEN VERDİĞİ İÇİN FİYATINI BİLMİYORUM . ÇOK PAHALI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM.
SAĞLIKLA BESLEYİN :)

Geri