özkann' Alıntı:
edirne festivali tam bi fiyaskoydu. içeri girişlerden tutunda. yarışmalara kadar hepsi ilginç bi hal aldıı. yerli görmeye gittik. ama çok denecek kadar kadar yerli vardı. hepsi kırık büyük tepeli kısa ayaklı oldukça iri değişik değişik kuşlar.. işin ilginç yanı YERLİİİİİİİİ arap tepeli katogorisinde püsküllüü araplar birinci olduu. görmesinz lazımdı 10 yaşında çoçuğa gösterin mantolulardan ckma olduğunu anlardı. trakyanın yeni yerli cinsi püsküllü arap tepeli. yeni ırkkkk herkese hayırlı olsunnn
))) saygısızlık yaptığımı düşünen arkadaşlar olabilir. ama yazdıklarımın hepsi doğru. ben yerli bakmıorum yani kimseye garezim fln yokk.. ben sadece gördüklerimi yazdımm.. saygılar
Önçelikle düşüncelerinize saygı duydugumu belirterek başlıyorum.Birinçisi içeri girişlerden başlayalım bir sigarnın 7 lira olduğu şu günlerde 10 yıl sonra GÜZEL SERHAT ŞEHRİ EDİRNEDE bir festivale 5 lira veripte şikayet etmek bana ters geliyor.Gözünüzden kaçmış olabilir ama Trakya yerli adında bir yarışma yok idi. tepeli tepesiz diye yazıyordu ben öyle gördüm.evet zaten bende yerli bakıyorum tepelerin nekadar büyük ve mantolu kuşlardan çıktığını bırakın 10 yaşındaki coçuğa sormayı 5 yaşındaki görse anlar, ama cevre illerde bakılan ve beğenilen kuş zaten bahsettiğiniz süs kuşları ile elde edilen bu ırk onuzaten tüm t
Trakya biliyor , benimde beğendiğim öz TRAKYA YERLİSİ ama artık onuda bulmak baya zor.Burası alabadem köşesi olduğundan burada ALABADEM ilede görüşlerinizi belirtesdiniz daha iyi olurdu.Bir Festivalin arkasından FİYASKO diye bahsetmek o festivali düzenleyenlere saygısızlık olur.hele hele bu festival 10 yıl sonra büyük emeklerle düzenleniyorsa.İşallah birdaki Festivallere sizinde emeklerini görüp beklentilerinizi karşılarlar.SAYGILAR....