7 Kas 2008 #1 Ö özkann Üye Katılım 21 Eki 2008 Mesajlar 75 Tepkime puanı 0 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Ad Soyad özkan lambacı Meslek ziraat teknikeri İlgi Alanı Kuşlar 2 ÇİFT DAMIZLIKTAN ÜRETİLMEDİRR. 5 YILDIR KAN SOKULMAMIŞTIR
7 Kas 2008 Konuyu Başlatan #2 Ö özkann Üye Katılım 21 Eki 2008 Mesajlar 75 Tepkime puanı 0 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Ad Soyad özkan lambacı Meslek ziraat teknikeri İlgi Alanı Kuşlar arkadaşlar resim yüklemeyi detaylı anlatabilirmisiz. konuyu açtım fakat konunun içine giriorum resim yükle butonu fln yok. anlamadım gitti.
arkadaşlar resim yüklemeyi detaylı anlatabilirmisiz. konuyu açtım fakat konunun içine giriorum resim yükle butonu fln yok. anlamadım gitti.
8 Kas 2008 #3 H Hüseyin BAŞOĞLAN Moderatör Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 4,880 Tepkime puanı 2 Yaş 38 www.kuscular.org Ad Soyad Hüseyin BAŞOĞLAN Meslek Yazılım-Tasarım Şehir Muğla İlgi Alanı Balıklar Konunun içinde dosya ekle var alt tarafta. Dosya ekleden resim yükleyebilirsiniz. viewtopic.php?f=5&t=1133 adresindende resim ekleme videolu konusuna bakabilirsiniz.
Konunun içinde dosya ekle var alt tarafta. Dosya ekleden resim yükleyebilirsiniz. viewtopic.php?f=5&t=1133 adresindende resim ekleme videolu konusuna bakabilirsiniz.