Edirne (Karaağaç) MUHİTTİN İŞLEKELLER 2010.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
A

Anonymous

Misafir

Merhaba Hüseyin bey oynarlar gaga,göz ve renk olarak süperler maşallah..... Muhittin beyin 30 yıldır aynı damarı beslediğini duymuştum bu tarz oynarlar performans olarak nasıllar bilginiz varmı paylaşım için teşekkürler....

03deniz' Alıntı:
Merhaba Hüseyin bey oynarlar gaga,göz ve renk olarak süperler maşallah..... Muhittin beyin 30 yıldır aynı damarı beslediğini duymuştum bu tarz oynarlar performans olarak nasıllar bilginiz varmı paylaşım için teşekkürler....

Teşekkürederim kardeş.Bana yerde,elde,havada da önce ahlaki yönleri ile birlikte keyif veriyorlar.Benim kuşlarım elde ağır kuşlar olduğu için havada da çok fazla hızlı olması beklenemez çok hızlı uçması için elde HAFİF OLMASI GEREKLİ hafif kuşlar benim tarzım değil(benim istediğime göre kuşun kanat alışı daha önemlidir hızı 2.sırada gelir) vakti zamanında hafiflerinide çok besledim görsel olarak tatmin olmadım.sonra bursa kuşunu eli ve gözü doldurduktan sora uçurmaya başladım.Afyonda 4-5 kişide kuşlarımdan var gidib izleyebilirsin.

Selamlar Hüseyin maşallah harika kuşlar paylaşım için teşekkürler.
Muhittin bey sizinde emeğineze sağlık Allah can pekliği versin hastalıksız sağlıklı kümesler dilerim.
Edirne ye yolumuz düşerse inşallah canlı görme fırsatımızda olur
SAYGILAR....

görüntü olarak cok guzel kuslar..emegınıze saglık

bu bursa kuşları havada nasıl bir oyun gösteriyor yani dolapcı gibi dönüyorlarmı ?

abi kuşlar muhteşemler maşallah bölesi güzel bakımlı kuşlara rastlamadım gercekten mest oldum tüyü kadar hayrını görmeni dilerim çok güzel bursalar, walla özenmedim desem yalan olur.

KİM ÖZENMEDİM DERSE ŞAKA YAPIYORDUR.ALLAH HEPİMİZE BÖYLE GÜZEL KUŞLAR NASİP ETSİN.KİMLER SAHİPSEDE ALLAH NAZARDAN KORUSUN.TEK KELİME İLE HEPSİ PIRLANTA.ARKADAŞIM GÜLE OYNAYA BESLE. BENCE MERAK VE SEVGİNİN KARŞILIĞI.AKIN DEDEOĞLU LÜLEBURGAZ.

maşallah güzel kuşlar ve ilginç daha öncede yırtık göz gördüm ama bunlar en yırtık göz
paylaşım için teşekkürler.

hasan karabulut' Alıntı:
maşallah güzel kuşlar ve ilginç daha öncede yırtık göz gördüm ama bunlar en yırtık göz
paylaşım için teşekkürler.

Bunlar kendi içinde farklı bir soy Hasan.Normal bir bursa kuşunun farklı ve kişiye özel şekilde geliştirilmesiyle üretilmiş kuşlar diyebiliriz.Kuşların taşıdığı farklı özellikleri hiç bir yerde göremeyebilirsin.Ben şahsen pek çok yer gezmeme rağmen böylesine rastlayamıyorum yada elinde olan göstermiyor :hhh:

selam arkadaşlar. Muhittin abimin kuşlarını bizzat gidip görmek nasip oldu.tek kelimeyle muhteşem kuşlar.bu güzel kuşları besleyerek bizlerin beğenisine sunan muhittin abime çok teşekkür ederim.bu arada bu resimleri çeken ve burada yayınlayan hüseyin kardeşiminde ellerine sağlık.muhittin abicim iyi günlerde beslemen dileğiyle.

muhittin bey merhabalar ben afyondan Dr.Alper kuşlarınız gerçekten çoooook güzeller ben de bursa besliyorum ama sizinkiler fefkalade kuşlarınızdan bir çift edinmek isterim kuşlarınızıda beslemekten kıvanç duyarım saygılarımla ......

gaga ve göz araraları yolukmu bunların yoksa özellikme ben boyle kuş görmedm hayatımda :D bizde oynarcıyız dedem oynarcı babamda amcam ama boyle kus gormedük bea D:

Maşallah Allah can pekliği versin sağlıklı keyifli kümesler dilerim

Teşekkür ederiz...

afyonda bi kuş cambazında fotolarını daha önceden görmüştüm kuşlarınızı çok hoşuma gitmişti. afyona madem yolladınız bende yeni kmesimde bu kandan beslemekten gurur duyarım cvb yazarsanız sevinirim

Geri