Edirneden Oyun Kuşları, Sezon Yavruları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maviboncuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

maviboncuk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Özkan Fişek
Meslek
Memur
İlgi Alanı
Kediler
Merhabalar...Baharın geldiği belli olsun diye koyuyorum bu fotoları...

Ekli dosyalar

• Arka tepe baba ve benekli yavru.webp
    Arka tepe baba ve benekli yavru.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,339
  • Kızma yavrular ve dişi.JPG
    Kızma yavrular ve dişi.JPG
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,339
  • Mermerinin inişi.webp
    Mermerinin inişi.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,394
Devam..

Ekli dosyalar

• Oyunlu kırık.webp
    Oyunlu kırık.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,363
  • ntepe ve sabuni.webp
    ntepe ve sabuni.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,423
  • ntepe ve sabuni.webp
    ntepe ve sabuni.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,395
devam...

Ekli dosyalar

• Silik ve gök.webp
    Silik ve gök.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,404
  • Yuva kardeşler.JPG
    Yuva kardeşler.JPG
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,358
  • Yuva kardeşler-Silik ve benekli.webp
    Yuva kardeşler-Silik ve benekli.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,424
Baharın Gelmesiyle Kuşlar Daha Canlı Gözüküyor,Baharla Birlikte Uçurması Daha Bi Zevkli,Nice Sağlıklı Yavrulara.

maşallah yuvanda pek güzelmiş ,güle güle besle arkadaşım,dumanlı benekli yavrunda :tamam: maşallah hoşuma gitti güle güle besle sağlıcakla kal :slm:

maşallah..

göksal balcı' Alıntı:
maşallah yuvanda pek güzelmiş ,güle güle besle arkadaşım,dumanlı benekli yavrunda :tamam: maşallah hoşuma gitti güle güle besle sağlıcakla kal :slm:

Teşekkür ederim..Benekli benim de gözdem..Annesine çok benziyor.İnşallah annesi gibi oyunkuşu olur...Annesinin videolarını daha önce koymuştum...Video galerisinde Fişek 1, Fişek 2... diye yayınlanan videolar ona aittir...15-20 metre fişekleri var...30-40 seferi var...Bir kuşumuzu atmacaya kaptırınca damızlık yaptık...Güzel günler dileğiyle..

selamunaleykum
masallah huzurla besler gonlunuzce ucurur hazini alirsiniz insallah
yer cok guzel tam oyun kusu ucurlulcak yer

Maşallah kalite belli ediyor. Sağlıklı sezonlar.

Merhabalar Trakya da oyunkuşu yani performans taklacıları besleyen yetiştişrici oldukça az , Yerli halktan çok dışarıdan gelen meraklılar besliyor taklacıyı..Sitedende takip ettiğim kadarı ile yine Trakyadan bu konuda katılım sınırlı ,
Ben bazen sıkıntılar yaşıyorum ,çoğu zaman yanlız kalıyorum( Kırklareli Pınarhisarda yım) en azından aynı dili konuşan bir kaç meraklı dahi bulmak güç oluyor .. Bilmiyorum Edirnede durum nasıl ..
Kuşlarınıza gelince oldukça hoş duruyorlar maşallah , sağlıklı günlerde uçurun, Yerinizde kuş uçurmak için ideğal .. Emeklerinize değmesi dileği ile .. selamlarŞEREF

Merhabalar Şeref Bey...Dediğiniz gibi oyun kuşu besleyip uçuran sayısı çok az.Yarışma da düzenlenmiyor pek.Gerçi ben İstanbuldayım.Köye gidip geldikçe uçurabiliyorum.Hasret kalıyoruz kuşlara.Yer müsait de, ormanın dibi atmacası, kerkenezi dolaşıp duruyor.Ovada olsalardı daha da iyi olurdu.Kalın sağlıcakla....

oyun kuşu uçuranları teşfik etmek amacıyla edirnede oyun kuşu performans yarışması düzenleme çalışmaları başlamıştır.dernek olarak bu konunun üzerinde çalışıyoruz henüz proje fikir aşamasında ancak en kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyoruz. ilk yıllarda fazla katılım olmasada geleneksel hale getirebilirsek zamanla prestijli bir yarışmaya dönüşebilir ümidindeyiz.

Umarım başarılı olunur.Olmazsa Trakya Bölgesi genelinde katılım sağlanabilir.Hocam haddime değil ama, öyle bir niyet varsa, site üzerinden bu konu ile ilgili bir sayfa açarsanız, en azından düşünceler alınır, bir yoklama yapılmış olur.Ben Keşandan Kuş kaldırırım.Sağlıcakla...

evet konuaçıp tabiki fikir alıcaz ancak henüz olay fikir aşamasında çok taze. bu işin altından kalkabilirmiyiz. bize destek vericek herkese ihtiyacımız var. trakyayı kapsayan geniş katılımlı bir yarışma organize etmek hayalimiz ancak ilk etapta edirnede bu işi organize edecek ekibin oluşturulması hakemlerin belirlenmesi. tüzük hakkında mutabakat sağlanması gerekiyor. daha sonra yarışma takvimi katılım koşulları ortaya çıkacaktır. edirneye yolunuz düşerse mutlaka uğrayın tanışalım fikir alışverişinde bulunalım.

Özgür Sevgi benim çok eski arkadaşım, Meriçli.. Öğretmen o da, bazen uğruyorum ona.Gelirsem bulurum sizi inşallah.Sağlıcakla....

maşallah güzel kuşlar güle güle besleyin

Geri