Edirne'den tepeli güvercin resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serdaruzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K

serdaruzun

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serdar uzun
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
sany1576.jpg

sany1569.jpg

sany1567.jpg

sany1565.jpg

sany1559.jpg

sany1549.jpg

sany1101.jpg

Teşekkür Ederim...

serdar bey bunlar filibe mi oluyor acaba bende aynı bu sekılde kırmızı ancak kuyrugu beyaz bı takım var hedıye geldıde bılmıyorum tam olarak cınsını

vaayy çok güzel kuşlar ilk resimdeki kuşun aynısı bendede bulunmakta kaçaktı yuvaya aldım şimdi ona eş bulamıyorum bursa ile eş vurcam

Serdar kuşlarının maşallahı var güle ğüle besle,Beni tanıdınmı.Seni tepeli kuşlarından dolayı tebrik ediyorum.Edirneye selamlar.

Bayram abi sağol. Senin gibi bir üstadtan böyle bir övgü almak çok sevindirici...
Bu arada sarılar senden aldığımız damızlık sayesinde böylesine güzeller. Teşekkür ederiz...
Tekirdağdaki festivalde inşallah görüşmek dileğiyle... Edirneden Selamlar..

abi mahaşallah çok güzel yerlilerin var güle güle beslersin inşallah
tekirdağdan edirneye saygılar

Serdar sarılarını çok yapmışsın dişi özellikle çok hoşuma gitti çoğalınca dişinin kanından isterim.Tekirdağda görüşmek üzere selamlar.

recep babanın harikaları helal olsun tebrikler serdar hoca.

Yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bayram abi şimdilik elimizde fazla yok ancak .Evirip çevirip aynı kuşların fotoları:))))Ancak çoğaltır çoğaltmaz senin gibi değerli bir abimize bir çift yavrumuz hazır.

serdar almış kadar oldum kuşların çok güzel güle güle besle.Babana çokk selamlar.

kuşlarınız güzel maşallah.İnşallah güzel yavrular alır üretirsiniz..

sarıların iyiler,kırmızılarında iyiler...Göz renkleri sanırım fotodan dolayı kırmızı çıkmış tepeleri güzel maşallah.Az emekle çok daha güzel yerlere gelirsiniz.malzeme iyi..Edirneye bir ziyaret düşünüyorum belki o zaman tanışırız,serdarhocam..

Teşekkür ederim,
kırmızı göz olayı evet foğraf makinasından kaynaklanıyor. Yorumların için sağol. Buyrun misafirlerimizin başımız üzerine yeri var. Ayrıca siyahlarınnızın takipçisiyim. Çok güzeller maşallah.

Bu arada telefonum 0-505-304-30-24
Görüşmek üzere...

serdaruzun' Alıntı:
fotoğraftaki tarih çok ilginç bu arada kuşlarınız güzel vede sağlıklı. herşey gönlünüzkadar olsun hocam yakında bende siyahların resimlerini eklerim işallah..

Önümüzdeki günlerde havsalı nebi kardeşi (özellikle)ziyarete gelecez inş. serdar kardeşim o zaman sizide ziyaret ederiz inş.Belki sarılar o zamana kadar ürerler (: .(ramazandan önce düşünüyoruz inşallah)

Evet haklısın tarihle ilgli biraz sıkıntı var :hhh: Fotoraf makinasının ayarını tam yapamamışız. İnşallah o tarihte bu hayvamları üretip daha iyileri çıkarırız. Buyrun gelin kapımız her zaman açık sizlere... Bu arada nebi de komşum olur apartmandan:))))

Serdar bey bol yavrulu hastalıksız günler dileğiyle. Çok güzel kularınız var. Güle güle besleyin

Teşekkür ederim hocam. Allah daha iyilerini size bakmayı nasip etsin...

Maşallah çok güzeller. Bol yavrular dilerim.

Teşekkürler. Allah sizlere daha iyilerini bakmayı nasip etsin inşallah.

Geri