edirnekapı kuş pazarından

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atillagöktürk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
atilla göktürk
Meslek
mali müşavir
İlgi Alanı
Kuşlar
1Mayıs cumartesi günü edirnekapı kuş pazarındaydım satıcılar 50 tlden kapı açıp öve öve bitiremedikleri
kuşları 10 tl ye bıraktılar palavra çok iyi kuş malesef yoktu belkide herkes iyi kuşu pazar gününe saklıyor

Ekli dosyalar

• 100_0122.webp
    100_0122.webp
    690.2 KB · Görüntüleme: 2,423
Pazar simsar dolu..

AYNI KUŞLAR (BENZERLERİ) BURSADA DA 10-15 TL GİBİYDİ.

balıkesirde 5 tl o kuşlar baska alınıp satılıyor ama herkez memnun deyil yavru almada sıkıntı var diyorlar yavru bakmıyormuş.

filo' Alıntı:
Pazar simsar dolu..

Selam
Pazarlar gerçekten simsar dolu olmasına dolu ama dostlarımızı bunların içine katmamamız lazım.Kendim sırf doslarımı görebilmek için Sakaryadan Edirnekapı kuş pazarına gittim.Gerçektende benim için güzelbir gündü birazda iyi taraflarından bakalım... :tamam: :tamam:

Ekli dosyalar

• edirnekapı3.webp
    edirnekapı3.webp
    543.6 KB · Görüntüleme: 2,378
  • edirnekapı4.webp
    edirnekapı4.webp
    493.7 KB · Görüntüleme: 2,376
  • edirnekapı.webp
    edirnekapı.webp
    446.4 KB · Görüntüleme: 2,371
DEVAMI

Ekli dosyalar

• edirnekapı9.webp
    edirnekapı9.webp
    489.3 KB · Görüntüleme: 2,355
  • edirnekapı7.webp
    edirnekapı7.webp
    583.5 KB · Görüntüleme: 2,371
  • edirnekapı12.webp
    edirnekapı12.webp
    484.3 KB · Görüntüleme: 2,357
SELAM
ATİLLA ABİ YİNEDE İYİ KUŞUNU KİMSE YA PAZARA GETİRMİYOR VEYA GETİRDİMİDE DEĞERİNİ BULUP SATILIYOR.İYİSİ GELDİMİ O PAZARDA AKILLI ADAM ÇOK GÖRDÜLERMİ YA O KUŞU ARAYANI BULUYOR ALDIRIYOR YADA KENDİ ALIP GÖTÜRÜYOR ÜÇ BEŞ NEYSE KENDİDE NASİPLENİYOR.
PAYLAŞIMINIZ İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM...

Pazarda istediğim kuşu bulursam üçe beşe bakmam alırım.Şu bir gerçektirki ,pazarda kuştan anlamayan cok arkadaşımız var, emek harcayıp kuş getiriyosunuz pazara ,ölü fiyat veriyolar, kuştan anlıyanlar için fiyat kargaşası olmuyor zaten.Alttaki kırmızı baskaların İzmir deki fiyatı cok yukarlarda, İstanbulda bu kuşlar cok üretildi, kuşların kostümünün akbaş olması ile olay bitmiyor, rengin koyuluğu ve renk tonunun baştan aşağıya kadar aynı olması gerekiyor.Pazarda ,kuş alışverişi dışında, dostları görmekte ayrı bir haz verir insana.Zaten ortamda tarihi, mistlik surların içinde, turistlerle de pazara ayrı bir güzellik katıyor.

Geri