Edirnekapılı bangocu Evci kardeşler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tanerevci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

tanerevci

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner evci
Meslek
matbaacı
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar

Uploaded with ImageShack.us[izlesene]2837673[/izlesene]

videoyu seyrettim muhteşem kuşlar anlamama rağmen çok hoşuma gitti tebrikler

kuşların hepsi harika hayrını gör . MAŞALLAH

güzel patlak göz 3gen kafa sıfır gaga fiyat aralıkları nedir acaba? misal kırmızı yada kara kanatların

güle güle besle hepsi çok güzel satmayı düşündüğün varmı

arkadaşlar bangodan anladığınız için çok teşekkürler bu kuşlar çok eski bangolardan
şu an kuş satmıyoruz hepinize hayırlı günler

hee anladık sitenizde reklam siyaretcileriniz müşteriye dönüşsün diye resim altında bi yazı okudum demkki mynet in açıklamasıymış ben sizi edirnekapı pazarda görmüşdüm eger bir daha görürsem selam veririm haberin olsun abi:D maşşallah eski bango böyleydi artık kırıklar çıktı piyasaya çin malı şimdi ise bulgar diyip duruyorlar bulgarisanda saflar var burda kırıklar bulgar dediklerinin fiyatı 12 13 sene önce 10 tl misal şimdi ise 500 euro ileride bizede nasip olur inşaallah bi çift

Selam
Maşallah kuşlarınız çok güzel.Birde Eyüpte dernekte Posta yetiştiren Ali Evci bey vardı herhalde kardeşisiniz veya isim benzerliğide olabilir.
İstanbulda birkaçkez Eyüp derneğine gitmiştim Alevci diyorlardı.Bangocu Murat abi yine bango yetiştiren Salih abi vardı.Dernek Posta yetiştiricileri çoğunluktaydı ama güzel bir ortamdı.Tekrar ziyaret etmek isterim...

saol arkadaşım cok güzel bangolar kuşlar kendi yarularını kendimi büyütüyor bende bango besliyorum fakat yavru bakmıyorlar senin kiler kendi yatıyor gördüğüm kadarıyla hayırlı sağlıklı yavrular almanızdileği ile

Sn. Evci Kardeşler,

Bangolarınız oldukca güzel.

1 çift kara kanat eşe ne istersiniz?

Arslan Ümit

arkadaşım maşallah cok güzel kuşlar bakıcı kullanmıyorsun galiba iyi yavru bakabiliyorlar kendi kendine

Geri