EDİRNEYE yaptığımız ziyaretimizden bir kaç kare

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan west
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

west

Üye
Siteyi ziyaret et
edirneye yaptığımız ziyaret esnasında bize göstermiş olduğu yakın ilgi ve musafirpelikten dolayı ilk önce HÜSEYİN AYDOĞMUŞ arkadaşımıza teşekkürü bir borç biliriz.ayrıca yapmış olduğumuz ziyaretimizde bize kümeslerini açan SERKAN KAYATAŞ a,MURAT PAKARDA ya,ERDEM GÜNAY abimize ve HÜSEYİN AYDOĞMUŞ arkadaşımıza tekrardan teşekkürlerimizi sunarız
serkan kayataş ı ziyaretimiz
soldan sağa serkan kayataş, orhan, ben hayrettin şentuna,tamer

ben hayrettin şentuna

hüseyin aydoğmuş ben

murat pakarda arakadaşımızın salması ALABADEM kümesi
ben hüseyin

ALABADEMLER

HÜSEYİN BEN MURAT SERKAN TAMER

TUNCA NEHRİ TAMER BEN HÜSEYİN

YEMEK MOLASI :):):)

ERDEM GÜNAY ABİMİZİN SALMASI
BEN, TAMER ,ERDEM GÜNAY ,HÜSEYİN AYDOĞMUŞ

HÜSEYİN AYDOĞMUŞ arkadaşımızın kümesi
ben hüseyin

ben tamer alabademler :):)

galaca yavrular

ALABADEMLER

arkadaşlar kusura bakmayın meşgul günüme denk geldiniz, sizlerle pek ilgilenemedim. maalum kümes inşaatı devam ediyordu. inşallah tekrar görüşme ve sohbet etme şansımız olur. görüşmek üzere.

Merhabalar,

Sevgili Hayrettin,Tamer ve Orhan bizleri ziyaretinizden son derece keyif aldık ayağınıza sağlık . Güvercinler bizleri yine buluşturdu,tanıştırdı ,kaynaştırdı arkadaş ve dost yaptı amaç her zaman ki gibi yerini buluyor ne mutlu bizlere.

Sizleri ağırlamaktan yakınen tanımaktan son derece mutlu olduk tekrar görüşmek dileğiyle Çorlu'ya sevgiler.

guzel bır ortam olmus..muhabbetınız daım olsun..

Çok güzel ziyaret olmuş bir sürü kuş görmüşsünüz :unlem:

erdem22' Alıntı:
arkadaşlar kusura bakmayın meşgul günüme denk geldiniz, sizlerle pek ilgilenemedim. maalum kümes inşaatı devam ediyordu. inşallah tekrar görüşme ve sohbet etme şansımız olur. görüşmek üzere.
selam erdem abi
kusurumu olur abi yavv önemi yok, inşallah artık bidahaki sefere uzun uzun sohbetleriz
SAYGILAR

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
Merhabalar,

Sevgili Hayrettin,Tamer ve Orhan bizleri ziyaretinizden son derece keyif aldık ayağınıza sağlık . Güvercinler bizleri yine buluşturdu,tanıştırdı ,kaynaştırdı arkadaş ve dost yaptı amaç her zaman ki gibi yerini buluyor ne mutlu bizlere.

Sizleri ağırlamaktan yakınen tanımaktan son derece mutlu olduk tekrar görüşmek dileğiyle Çorlu'ya sevgiler.
değerli arkadaşım hüseyin
bizde sizin musafirperliğinizden son derece mutlu olduk herşey için tekrar teşekkür ederiz
bizde en kısa zamanda sizi çorluya bekleriz
edirneye sevgiler
SAYGILARIMLA

Merhaba arkadaşlar kuş bakma bahanesiyle farklı insanlarla tanışmak yeni dostluklar kurmak çok güzel herkesin emeğine sağlık.

Geri