editöre sitem KEMAL ÜRGÜN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beylerbeylikemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kemal ürgün
Meslek
memur
İlgi Alanı
Köpekler
BN YANLIS BIŞEY KONUSMADIM İDDA ETTIM SADECE AMA BANA KÖTÜ SÖZLER SÖYLENDI BEN YINE BIŞEY DEMIYORUM İDDA EDIYORUM KİM DE NEVARSA CIKARSIN KUŞ BURDA DENİZLİDE

olur boyle seyler kemal bey alisicagiz bu sanal kusculuga real kusculukla sanal kusculugun arasindaki fark bu bazen yanlis anlasiliyor olabilirsiniz ama sizi tebrik ederim cunku kusculuga renk katan etkinliklerden biride havadaki iddadir tabiki bu idda guzellik kardeslik vede muhabbet icinde olur ve zevklidir... (KUSCULUGUNA GUVENIPTE KUSUNA GUVENMEYEN TAM KUSCU DEGILDIR ) bunu izmirde bazi saya besliyen abilerimin kumesinin duvarlarinda okurdum

Editöre sitemmi
hangi gazate sitesiyle karıştırdınız burayı beyefendi siz? Burası bir güvercin sitesi ve burada editör yok olmazda. Konunuzun kilitlenme ve silinme sebebi aynı konuyu birden fazla olarak defalarca yollamanız, ard arda flood yapmanız, eksik profil bilgileriniz ve yanlış bölümlere yanlış konular açmanızdır. Şimdi editöre sitem diye konu açmışsınız ama açıklayuıcı hiç bilgi olmadığı gibide konuyu dönek güvercinleri bölümüne açmışsınız. Bu konuyu şimdi yanlış yerde olduğundan ve açıklayıcı bir eleştiride bulunulmadığından dolayı kilitliyorum. Konu kendini 24 saat içinde silecektir.
İyi Günler.
Not: Açıklayıcı bir eleştiride bulunmak isterseniz forum ana sayfasındaki en üstte bulunan düşünceleriniz bölümüne kurallara uygun halde yeni başlık açabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri