EDREMİT AKBAŞ TEPELİLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gurcay10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

gurcay10

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
GÜRCAY ÇAKAN
Meslek
CNC OPERATÖRÜ
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• Image(676).webp
    Image(676).webp
    21 KB · Görüntüleme: 1,967
  • Image(677).webp
    Image(677).webp
    12.2 KB · Görüntüleme: 1,955
  • Image(678).webp
    Image(678).webp
    13.8 KB · Görüntüleme: 1,936
[No message]

Ekli dosyalar

• Image(679).webp
    Image(679).webp
    18.4 KB · Görüntüleme: 1,958
  • Image(680).webp
    Image(680).webp
    18.2 KB · Görüntüleme: 1,971
  • Image(682).webp
    Image(682).webp
    19.9 KB · Görüntüleme: 1,963
[No message]

Ekli dosyalar

• Image(684).webp
    Image(684).webp
    16.8 KB · Görüntüleme: 1,941
  • Image(685).webp
    Image(685).webp
    22 KB · Görüntüleme: 1,897
  • Image(689).webp
    Image(689).webp
    13.8 KB · Görüntüleme: 1,939
[No message]

Ekli dosyalar

• Image(692).webp
    Image(692).webp
    18.8 KB · Görüntüleme: 1,964
selamunaleykum gurcan bey
her resim icin lutven ayri konu acmayin bir konuya atin resimlerin devamini hem sizin hemde bizim icin form takibi zotrlasiyor
saygilarla ferhat

Butun Konular Birlestirildi.

ben devamlı böyle yüklüyordum.öğrendim sayenizde bundan sonra sizin dediğiniz gibi yüklerim.teşekkürler...

bunlarda edremitin kelebekte yeni modası mı, enseliler bitiyor sanırım, şimdi moda tepeli çakallarda,

güzel enseli elde etmet çok zor.biteceğini sanmıyorum daha.akbaşlar nesli tükenmekte olan güvercinlerimizden.kaplan tepeliler gibi.üretmek lazım.

dushekimi' Alıntı:
bunlarda edremitin kelebekte yeni modası mı, enseliler bitiyor sanırım, şimdi moda tepeli çakallarda,
akbaşlar edremitte hep vardı zaten yeni cıkan bi şey değil. edremitlilerin kümeslerinin çoğunda var. akbaş mı bakıolar dersen değil boyun tepelilerinih altından gellme yavrular. yani kısacası boyun tepelileriyle aynı kan sayılırlar. mesala arkadaşın resimlerindeki en üst fotograftaki akbaş tarzı değilde daha çok boyunların altından gelme kolonlulara benzio. yani kısıcası boyunlarla aynı kan gibiler.boyunların altından gelen büyük lekeli kapalıyavruları birbirine giderek GÜZEL akbaşlar elde edilio. dikkat edilirse edremit akbaşlarının siyahı yo gibi bi şeydir. çünkü kara boyun tepeliler daha az parçalı yavru atmaktadır. parçalı derken kara boyunlarad lekeyi göhüse sarma olayı çok azdır kara boyunlar çok parçalı yani lekeli oldumu kuyrukta yüzde doksan siyahlı olur.onun için siyah akbaş yok gibi bişeydir. yani siyah akbaşı yapıcak malzeme yavruyu bulmak zordur:))) örnek en üst resimdeki kolonlu sarıyı saçlı bi sarıya vuurdunmu güzel e geniş enseli yavrular alınsın., ama aynı kuşu kendi gibi kolonlu bi sarıya vurdunmu yine altlırnıdan ense yavrusu gelir ama. gelen yavruunn büyük bölümünü anne babadan daha çok lekeli yavrular atmaya başlarlar.

arkadaşım bu konuyla ilgili baya bilgin var.çok güzel açıklamalar yapmışsın.bu akbaşlar enselilerin atası sayılmaktadır.bunlardan sarıboyun kırmızıboyun elde edebilirsin ama boyunlulardan akbaş elde etmen çok zor.

HAKLISIN BOYUNLARDAN AKBAŞ ELDE ETMEK ÇOK ZOR. DEDİĞİN GİBİ AKBAŞLARDAN BOYUN ELDE EDMEK DAHA KOLAY. AYRICA KUŞLARININ MAŞALLANI VAR HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL. ÖZELLİKLE KIRMIZI AKBAŞ ERKEĞİNİ ÇOK BEĞENDİM. SANKİ TANIDIK GELİO:)) EDREMİT H. SALININ ERKEĞİNE COK BENZEİO. AMA YANILODA OLABİLİRİM. KUŞ BU BENZERR:))

iyi dileklerin için teşekkürler.erkek ondaydı bir yıl önce bana geçti.ben kendisinden almadım.annesi kardeşleri hepsi elimde.

GURCAY KARDES SARI LARDAN BIRDISIYE IHTIYACIM VAR SATMAYI DUSUNURMUSUN VEYA BENDE KAPLAN LAR VAR (TEPELI ESKI KUSLARDAN ) BIR KAPLANLA DA TAKAS YAPABILIRIZ.

kardeş bendekilerin hepsi takım.tek olan yok.sen kaplanlardan satmak istersen alırım veya kırmızı boyunla takas yapabiliriz.saygılar.....

BEN KUS SATMIYORUM ISTERSEN TAKAS YAPARIZ BIRER CIFT YAVRU

selam bu akbaşlarda arkalilar gibi donuyorlarmı? Ben bunlardan bir çift edinmek istesem fiyat aralıkları nedir?

arkadaşım bu kuşlar arkalılar gibi hatta arkalılardan daha sitilli dönerler.güvercinler bendede az üretimi tamamladıktan sonra sizdede olabilir...

gurcay yapmıssın gene karızmayı hadi hayırlısı:)) güzel kuslar:) biraz cogalsınlarda bizda faydanalanım) cogalınca haberim olsun:) hayri...

iyi dileklerin için teşekkürler herbiri yumurtada kuşların.veririm tabi sende uçur...

Geri