EDREMİT KELEBEĞİ TEPELİ TEL KUYRUK CİK CİK YAVRU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metkor1961
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

metkor1961

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ZEKERİYA karadeniz
Meslek
memur emeklisi
İlgi Alanı
Kuşlar
ARKADAŞLAR ANKARA/MAMAK TA MUTLU MAH.DE GEÇEN HAFTA CUMARTESİ GÜNÜ AKŞAMI 1 ADET YENİ YEME DÜŞMÜŞ CİK CİK YAVRU TEPELİ EDREMİT KELEBEĞİ TERASIMDAN DÜŞÜP MUTLU MAH. İMAM ALİM SULTAN CAD. BÖLGESİNDE KAYBOLMUŞTUR. KAYBOLDUĞU GÜNDEN SONRA 2 GÜN PAZAR-PAZARTESİ GÜNLER MAH.DE GEZMİŞ OLUP, PAZARTESİ GÜNÜ ÖĞLEDEN SONRA ORTADAN KAYBOLMUŞTUR.
ARKA TEPELİ, SİYAH GÖZLÜ, KUYRUKLARININ KENARLARI BEYAZ, ORTASI İSE SİYAHTIR. VÜCUDUNUN DİĞER YERLERİ BEYAZDIR.YAKALAYAN SATMAK İSTERSE SATIN ALMAK İSTERİM.İSTEMEZSE GÜLE GÜLE UÇURSUN.

Ekli dosyalar

• IMG_1782.webp
    IMG_1782.webp
    693.2 KB · Görüntüleme: 1,598
inşallah kısa zamanda bulunur.

metkor1961' Alıntı:
ARKADAŞLAR ANKARA/MAMAK TA MUTLU MAH.DE GEÇEN HAFTA CUMARTESİ GÜNÜ AKŞAMI 1 ADET YENİ YEME DÜŞMÜŞ CİK CİK YAVRU TEPELİ EDREMİT KELEBEĞİ TERASIMDAN DÜŞÜP MUTLU MAH. İMAM ALİM SULTAN CAD. BÖLGESİNDE KAYBOLMUŞTUR. KAYBOLDUĞU GÜNDEN SONRA 2 GÜN PAZAR-PAZARTESİ GÜNLER MAH.DE GEZMİŞ OLUP, PAZARTESİ GÜNÜ ÖĞLEDEN SONRA ORTADAN KAYBOLMUŞTUR.
ARKA TEPELİ, SİYAH GÖZLÜ, KUYRUKLARININ KENARLARI BEYAZ, ORTASI İSE SİYAHTIR. VÜCUDUNUN DİĞER YERLERİ BEYAZDIR.YAKALAYAN SATMAK İSTERSE SATIN ALMAK İSTERİM.İSTEMEZSE GÜLE GÜLE UÇURSUN.

Ankara Mamak lı arkadaşlar bu günde Balıkesir İvrindi den Nisan 2012 ayında getirttiğim damızlık TEPELİ TEL KUYRUK erkek kuşumu kaçırdım. Bu kuşun altında 2 tane yeni tüylenen yavruları var. Bu erkek EDREMİT KELEBEĞİ TEPELİ TEL KUYRUK KUŞU TUTANA bu kuşun yavrularından 2 tane sütbeyaz tepeli telkuyruk yavru kızma verebilirim. satmak isterlersede satın almak istiyorum.

Zekeriya abicim çok üzüldüm.. Mesajlaştık zaten..
İnşallah fazla gezmeden kümesini bulabilir..
Saygılarımla abicim.

geri gelebileceğini hiç tahmin etmiyorum.çünkü hiç çatı yüzü görmemişti. teras kenarına bile çıkmamıştı. damızlıklarımdan dı.kanadı 1 ay öncesine kadar makaslıydı. tüy atma zamanı kesik kanatlardan atanlar olunca yuvayı yukarı yapmışlar. bende tamamiyle kanat verdim. bu günde yemliklerindeki yemi bitirmişler. elime aldım yem koyayım derken postalar kalkınca diğerleri ile birlikte kaçan da kalktı.terasın arka tarafına doğru uçunca bir daha görünmedi.
İNŞALLAH SÜTÜ TEMİZ BİRİNE GEÇER DE YA SATIN ALIRIZ, YA DA TAKAS YAPARIZ.
İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

way be abi çok da temizmiş kuşlar... valla kendi kuşum kaçmış kadar üzüldüm:(( inş. geri döner geri gelir bende bir sabuni kaçırmıştım 3-4 gün sonra geldi indirdik şansa inş senin kuşlarında ya öle ya böle gelir. saygılar sevgiler...

Geri