edremitlerin kanatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nusrt355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

nusrt355

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hank moody
Meslek
calışmıyorum
İlgi Alanı
Kuşlar
valla siz siz olun yeni ucurduğunuz edremitler aşşağıya 3-5 tane ard arda kanat almaya başlayınca kanadını kesin ben kesmedim ertesi günü hayvan dönüşten kanat cırpamıordu ve kactı 3 hafta ucurduğum kus oyuna girip gitti ve kanadını kesmediğime cok pişmanım siz böyle bir hataya düşmeyin tüm edremitlerin kanı cok sert cünküü

kardeş kanat kesilmesini nerden duydun.öyle birşey yok.sadece yavru sert dönüyorsa uçmasını zorlaştırmak için kanat ve kuyruklarından birkaç tel yolarsın.buda iyi gelmezse kanı serttir anne babayı eşten ayırıp başka kuşla eşlersin.kaçması sert döndüğü için geri gelememiştir.

nusret kardeşimin anlattığı o değil sanırım kuşu yerde damızlık bırakmak amaçlı kanadını makasa atmayı kastediyo heralde.

slm.a reis bende edremit degil akhisar var tikir tikir oyunlu bu kuslar he cok vrdular yere yada cok kactilar ama zduzenli ucurmadigim icindi.. hayvan saraga girdi ya vurdu ya yol aldi gitti done done.:) ama bu kanadi kesmet yatirmak bi cozum degil onu keseceksin ondan gelen yavruda aynisini yapacak onudami keseceksin ondanda yavru aldin onudami derken bi bakmissin ucurmak icin kus kalmamis... genis posta takil reis... giden gitmistir gittigi an bitmistir....:)

Geri