önder
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onder' Alıntı:şimdi soruyorum size arkadaşlar bu nasıl bi nasip işi bi şerefsiz yaratık hiç bir suçu olmayan bir hayvanı hem kendi canından hemde 3 günlük yavrusundan nasıl olurda ayırır.bu kuşların görevi ancak doğaya zararlı yaratıkları tüketmektir.fare yılan kurbağa v.b şeyler. ama bunlar onları avlamak yerine gelip hiç bir şeye zararı olmayan kuşlarımızı yiyolar.tarım bunlardan her sene bırakıyor doğaya.tarlaları temizlesinler diye bu şerefsizlerde gelip kuşlarımızı temizliyo.böyle bi adelet varmı yaaaa...
etrafıma saygısızlık ettiğimi sanmıyorum bu bir.o hayvanı ben yarattım diye bişeyde konuşmadım bu iki. benim yazdıklarım yanlışsa siz bi zahmet inceleyin yırtıcı kuşların görevlerini.yaratılan herşeyin boşa yaratılmadığını bilmeniz lazım.ayrıca görevlerinide.ben o hayvanın o amaçla yaratılmış olduğunu düşünüyorum siz başka düşünebilirsiniz. bu sabah o şerefsiz 3 tane kuşu delik deşik etti hiçbirisinide alamadı siz olsanız ne düşünürsünüz.eğer o hayvan hakkıyla avlanacak bi avcı olsa doğada onun için yiyecek çok şey var.ama avlaması zor.kuşları avlamak onun için daha basit.Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:onder' Alıntı:şimdi soruyorum size arkadaşlar bu nasıl bi nasip işi bi şerefsiz yaratık hiç bir suçu olmayan bir hayvanı hem kendi canından hemde 3 günlük yavrusundan nasıl olurda ayırır.bu kuşların görevi ancak doğaya zararlı yaratıkları tüketmektir.fare yılan kurbağa v.b şeyler. ama bunlar onları avlamak yerine gelip hiç bir şeye zararı olmayan kuşlarımızı yiyolar.tarım bunlardan her sene bırakıyor doğaya.tarlaları temizlesinler diye bu şerefsizlerde gelip kuşlarımızı temizliyo.böyle bi adelet varmı yaaaa...
Sacmaliyorsun,akillica konus..
Senmi yarattin o hayvanida ne yapmasi gerektigini söylüyorsun,bence biraz daha seviyeli ve inandirici olursan seni anlar ve hos karsilariz fakat böyle kücük ve basit konustukca bence kötü bir izlenim ortaya koyuyorsun..
Eger kuslarini cok seviyorsan kes kanatlarini tavuk gibi besle oda bir hobidir.
Kendine ve etrafina saygili olman dileklerimle..
* Tahir Kemal BOZOGLU *
Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:onder' Alıntı:şimdi soruyorum size arkadaşlar bu nasıl bi nasip işi bi şerefsiz yaratık hiç bir suçu olmayan bir hayvanı hem kendi canından hemde 3 günlük yavrusundan nasıl olurda ayırır.bu kuşların görevi ancak doğaya zararlı yaratıkları tüketmektir.fare yılan kurbağa v.b şeyler. ama bunlar onları avlamak yerine gelip hiç bir şeye zararı olmayan kuşlarımızı yiyolar.tarım bunlardan her sene bırakıyor doğaya.tarlaları temizlesinler diye bu şerefsizlerde gelip kuşlarımızı temizliyo.böyle bi adelet varmı yaaaa...
Sacmaliyorsun,akillica konus..
Senmi yarattin o hayvanida ne yapmasi gerektigini söylüyorsun,bence biraz daha seviyeli ve inandirici olursan seni anlar ve hos karsilariz fakat böyle kücük ve basit konustukca bence kötü bir izlenim ortaya koyuyorsun..
Eger kuslarini cok seviyorsan kes kanatlarini tavuk gibi besle oda bir hobidir.
Kendine ve etrafina saygili olman dileklerimle..
* Tahir Kemal BOZOGLU *