eğri boyun..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilhan üçler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ilhan üçler
Meslek
emekli
İlgi Alanı
yeni cikan yavruların bir tanesinin boynu eğri ellede fark ediliyor.bakarkende başı aşada tek taraftan bakıyor.yatarkende başını yaslıyor. babasını kızınla çişleştırerek bu yavruları aldim...acaba genetik bir sorunmu bu...acaba daha evvelden bu durubu bilen varmı..

İlhan bey sanırım genetik olan bi sonuş benim tahminimce kan bağı yakın olduğundan sakat yavrular verebiliyor

olabilir ama yavru yumurtadan çıkarkende bi hal gelmiş olabilir başına.baba kızda pek gen bozukluğu olmuyo ekseri ana oğulda oluyo.

serkan kardeş bende genetikten gelme birşey olarak duşundum.erkek yavruda bir şey yok.kuşlarim bursa dir.bir önceki dişiyle çiftleştireyim bakalım.olmazsa yeni kan sokarım. teşekkür ederim.ilhan...

merhaba.sahsen eslestirme sekli yanlis..saglikli bir yavru alamazsin o sekil...ben oyun kusu yetistiricisiyim.damizlikalrimin soyu tükenmemesi icin kani kaybetmemek icin yaparim.bendede görme sorunu var damizlik erkeklerde hafiften.yanlis bir sey ama kani kaybetmemek icin emcburen yapiyoruz.saygilar..

iyi akşamlar bayburtlu ..anladığım kadarıyla yeni bir kan takviyesi yapmak lazim..o zaman da soy lekeleniyor degilmi..

Geri