EKE ARAP 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali DEMİR
Meslek
MUHTELİF
İlgi Alanı
Kediler
kuş 3. takım yavrusunun üstündedir, tüye girdi 9 telek uçuyor, yavru 15 günlük oldu sanırım , rüzgara rağmen paylaşmak istedim, bunları yazmamın sebebi kuşa bahane bulmak veya buna benzer şeyler değil izlerken kuşun içinde bulunduğu duruma göre izlensin diye yazıyorum, ayrıca diğer videoda sokulamıyordu o işi de çözdü, iyi seyirler

[izlesene]6333481[/izlesene]

maasalalha eke olmasına ragmen hırsını heyecanını kybetmemiş sesli soluklu maasallah güle güle besleyin..

Merhaba Ali Abi,
Yavru üzerinde bu tempoda oynaması sürekliliğini devam ettirmesi takdire şayan.
Ama, keşke terasa girişleri duvarın altından değil e üzerinden yapsaydı da böyle inmeseydi.
Ne kadar iyi oynasa da kuş taklasız veya inişi seyrettirmeden inince insanın ağzında buruk bir tat bırakıyor.
İyi tarafından bakarsak daha iyilerini uçurana kadar sizi oyalayacak bir kuşunuz var abi bende o da yok (:
İnşallah çok daha iyilerini uçurup oynatırsınız.
Selamlar
Khalid

Selamlar ;
ALLAH nazardan saklasın.Eke olmasına karşın gayet güzel.ALLAH Güle güle beslemek nasip etsin.
Saygılarımla ;

Sondaki olay dışında, seferlerinde gayet istikrarlı bir kuş. O kadarı kadı kızındada olur derler. Maşallah.

s a 3yas 3agız yavru büyütmüs vede teresa bu oyun masallah bu kus bahçeli müstakil bir evde olsa çok çok daha güzel oyunlar çıkarır ben kendim olarak bu Oyuna 3 yas ı gibi 3 katını daha eklemek isterim günümüz kuslarının çogulunda yavru kuslarda bile istikrarı zor görüyoruz

lakin teraslarda uçan kus her nekadarda kaliteli hatta muhtesem olsun belli bir zaman istikrarsızlasır oyundan kacar es gecer hatta yer yapmanın kolay inmenin yollarını arar bulurda ama baska türlü inebilmesinin de çaresi zaten olmaz pek çok kişide bu gibi kusda yasananları hata kabul ederler bencer hata degil terasın verdigi olumsuzluk ve kusun mecbur olusudur bu tür olumsuzlukları yasayıpta hata olarak görüp elinden çıkaranlar çıkardıkları kendi kuslarını hatırı sayılır paralarla geri almanın pesinede düsenler olmusdur bu kusun bu yasına hareketlerine bakarak benim kendimce ve beni baglayıcı yorumumun özeti İYİ KUS ÇALISILIR BESLENİR ALTINDAN DÜZGÜN BİLİNÇLİ ESLEMEYLE DAHA DA İYİLERİ GELİR ALİ KARDESİMİN EMEKLERİNE SAGLIK KUSADA MASALLAH

PAYLASIM İÇİNDE TESEKKÜRLER

SAYGILAR

maşallah muharrem abinin söylediklerine katılıyorum. zaten daha önce de söylemiştim bu hayvan bu hevesle yere daha güzel oynar. taklasız inmek yapışma tehlikesi yarattığ için tasvip edilmez fakat bu hayvan 3. yavrusunu büyütüyor hala oynuyor o yüzden beni hiç rahatsız etmedi. ha tabiki taklalı inse daha iyi olur ama bu da bana göre kusur değil.şu yeri döve döve inen kuş meraklıları neden eke oynatmıyorlar onu da aanlamış değilim.
saygılar ali hocam güle güle besleyin

maşallah muharrem abinin söylediklerine katılıyorum. zaten daha önce de söylemiştim bu hayvan bu hevesle yere daha güzel oynar. taklasız inmek yapışma tehlikesi yarattığ için tasvip edilmez fakat bu hayvan 3. yavrusunu büyütüyor hala oynuyor o yüzden beni hiç rahatsız etmedi. ha tabiki taklalı inse daha iyi olur ama bu da bana göre kusur değil.şu yeri döve döve inen kuş meraklıları neden eke oynatmıyorlar onu da aanlamış değilim.
saygılar ali hocam güle güle besleyin

Maşallah kuşunuzun oyununu beğendim.Uzun zamandır İstanbul'da süren aşırı rüzgarlar ve bahsettiğiniz,kuşun içinde bulunduğu durumları düşününce gayet iyi bir performans.Güle güle besleyin.

Ayrıca,Muharrem Usta'nın değindiği terasa oynayan ve yere oynayan kuşlar arasında oluşan performans farklılıkları konusunun tartışılması faydalı olacaktır.Saygılar.

Selamun Aleyküm.
Maşallah, Ali kardeş. Önceki izlemiş olduğumuz videodaki oyunlarının üzerine biraz daha birşeyler katmış, alçaktan da almaya başlamış. Havanın rüzgarlı olması ve kuşun tülekte olmasına rağmen, güzel oyunlar çıkarmış. Emeklerine sağlık. Güle güle besle Ali kardeş.

ALİ, BU KUŞ YERE UÇSA BUNUN 2 KATINI YAPAR..

bir iki kelimede ben yazmak istiyorum.. gayet güzel bir kuş maşallah.. yerde çok daha iyi oynayacağına katılıyorum.. malum balkonda besliyorum ben. burda yapışıyo dediğim hayvanı dün gecekonudu bahçesinde izledim, tanıyamadım.. böyle bir fark olacağını başkası söylese inanmazdım. muharrem abinin dediği gibi burda hayvan bir şekilde inmek için bir yol buluyodu ama bahçede izlemek ayrı bişeymiş... saygılarımla,,,

Selamun Aleyküm
Ali kardeşim seni tebrik ederim bu mevsimde 3 ağız yavru büyütmüş eke kuşu oynatmak hiç de öyle kolay değil,eke kuşlar mayıs ayı bitiminden itibaren yeniden telek dökerek kendilerini tüy mevsimine hazırlarlar bundan dolayı eke kuşların oyun perfonmanslarında müthiş düşmeler meydana gelir.
Kuşun oyunlarını terasın ucundan almasına gelince gayet normal yüksek teraslarda uçan kuşların birçoğu oyunlarını bu şekilde yapar ancak kanı çok sağlam kuşlar müstesna onlar direk hedefe terasın ortasına oynarlar.
Ben bu kuşu uçurmuş olsaydım şu andan itibaren atacağı telekleri keser,tüyünü ve teleğini düzdükten sonra Ekim,Kasım aylarında tekrar uçururdum.Kısacası diğer yorum yapan arkadaşların da belirttiği gibi kuş atması ,ile gitmesi ile taklası ve kanat sesi ile güzel kuş ALLAH CC daha da güzel kuşları kazasız belasız uçurmayı nasib etsin.Selamlar

herkese yapmış oldukları yorumlardan ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum, evet inişi belki esneyip taklasız iniyor , ne zaman taklalı inmeye kalksa videoda da gözüktüğü gibi vurup gidiyor inemiyor ! şuan yine yavru üstünde ve antreman eksiği var, öncelerde taklalı indiği de oluyordu, biraz daha sıkıştırdıktan sonra inişi kesinleşecek, ama emin olun hiç bir zaman saatinde sıkıntısı yok, ne oyun azalttı ne de zaman , uçması gezmesi atması fişeği sesi taklası tatmin edici, 20 ye yakın seferi var bu şekil, ama yavru üstünde 25 gündür uçmuyordu ilk uçuşunu çektim,bu kuşuda böyle seviyoruz napalım , kovaladığım yavrular dövüne dövüne iner inşallah ne diyelim :) ama bende biliyorum sizde ki 3 ağız yavru büyütmüş bir kuş için gerçekten güzel kuş kategorisine girer şahsi görüşüm, tekrar herkese teşekkürler ...

alidemirsmm' Alıntı:
herkese yapmış oldukları yorumlardan ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum, evet inişi belki esneyip taklasız iniyor , ne zaman taklalı inmeye kalksa videoda da gözüktüğü gibi vurup gidiyor inemiyor ! şuan yine yavru üstünde ve antreman eksiği var, öncelerde taklalı indiği de oluyordu, biraz daha sıkıştırdıktan sonra inişi kesinleşecek, ama emin olun hiç bir zaman saatinde sıkıntısı yok, ne oyun azalttı ne de zaman , uçması gezmesi atması fişeği sesi taklası tatmin edici, 20 ye yakın seferi var bu şekil, ama yavru üstünde 25 gündür uçmuyordu ilk uçuşunu çektim,bu kuşuda böyle seviyoruz napalım , kovaladığım yavrular dövüne dövüne iner inşallah ne diyelim :) ama bende biliyorum sizde ki 3 ağız yavru büyütmüş bir kuş için gerçekten güzel kuş kategorisine girer şahsi görüşüm, tekrar herkese teşekkürler ...

Geri