eke bozkirli dişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esatdogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

esatdogan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
esat dogan
Meslek
kuşcu
İlgi Alanı
Kediler
[dailymotion]xvb02w_esat-doyan-ankara-3-yayynda-bozkirli-diyi_animals?search_algo=2[/dailymotion]

s a masallah esat kardesim çok güzel ben begendim 3 yasında üstelik gözü çok kara oyundan kacmıyor

taklaları çok düzenli pratik ve tok sesi soluguda yerinde ama nefessiz biraz sanırım düzenli bir kaç uçumla çok daha güzel olur daha ne olsun yaptıklarını yasıyla çarpıp degerlendiriyorum bazı arkadaslar bazı seyler söyleyeceklerdir ben o konulara girmeyecegim çünkü notum tamdır ama oradan açık alana çıkarsan çok daha güzel olur görüsündeyim elestiriler sizleri frenlemesin her zaman gereklidir bakmakla görmenin ayrıcalıgı elestirilerdir gerçekden ben çok begendim güle güle ucur besle tam nefeslendigindede izlemek isterim yükleyebilirsen emeklerine saglık paylasım için tesekkürler

saygılar

maşallah çok beğendim, iyi günlerde besleyin, 3 4 yaşında olsun 7 mt 10 mt oynasın sistemli oynasın dediğimiz bu işte, selamlar...

gulu gulu besle hareketlı bır kus masalah

yorumlarınıza ayrı ayrı teşekkür ederim.muharrem abi kuş çok yavru baktı bu yıl dişiyi erkeği ayırdım.hem uçup hem yavru bakınca krılıyo ister istemez.şimdi çok kızgın bahar ayında tekrar kaldırırım nasip olursa.saygılar.

Maşallah, çok çalışkan bir kuş. Hedefe iyi geliyor, hızlı geliyor, gelişiyle yerdeki kuşları bile ürkütüp kaldırıyor. 3 yaşında olmasına rağmen performansı iyi, bazı seferlerinde kısa oynamış ama genel itibari ile güzel kuş, Emeklerinize sağlık, güle güle besleyin.

Maşallah güle güle uçur kardeşim.

RAMAZAN42' Alıntı:
Maşallah, çok çalışkan bir kuş. Hedefe iyi geliyor, hızlı geliyor, gelişiyle yerdeki kuşları bile ürkütüp kaldırıyor. 3 yaşında olmasına rağmen performansı iyi, bazı seferlerinde kısa oynamış ama genel itibari ile güzel kuş, Emeklerinize sağlık, güle güle besleyin.

saolun tşk.daha iyisi tüm kuşculara nasip olsun.

kırıkkaleli metin' Alıntı:
Maşallah güle güle uçur kardeşim.

saolasın metin abi sende güle güle uçur abi kuşlarını.

Maşallah Esat kardeşim çok beğendiğim oyun tarzlarında bir kuş hem de 3 yaşında eke çok akrobatik hareketli ,hedefli seri bir kuş ileride tam antramını alınca daha da güzel olur inşaallah emeğine sağlık osun güle güle besleyin.Selamlar

beğendiğine sevindim mustafa abi.kısa oynuyo bizi oyalıyo abi.yavruluktan bu yana hiç oyun bozmadı.bakalım seneye ne yapacak.

maşallah 3 yaşında kuş izlemek büyük keyif oynatması nasıldır ben bilmem :)
emeklerine sağlık hocam

saolun.Allah herkese nasip etsin.daha iyilerini uçurursunuz inşallah.

Geri