EKE MAVİ DİŞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali DEMİR
Meslek
MUHTELİF
İlgi Alanı
Kediler
kuş ekedir,
10 gündür antrenman alıyor eksikleri var, bana keyif verdi paylaştım, inşallah sizde keyif alırsınız
iyi seyirler...

[izlesene]6637418[/izlesene]

Paylaşım için teşekkürler izlenecek kuş tabiki 4 4 lük değil ama gayet keyifle izledim. Maşaallah güle güle besleyip yavrularını alırsınız inşallah.

Maşallah Ali kardeşim, yanılmıyorsam bu yıl izlediğimiz 4. kuşun videosu, ardarda videolarını izlemeye başladık, azminden dolayı seni kutluyorum. Birde kuşun yan bitişik çatıya düştüğünü açıkca yazmışsın, başkaları gibi gizlememişsin, açık sözlülüğünden dolayı ayrıca kutluyorum. Mavi dişi uzun, mesafeli oynuyor, ufak tefek eksikleri var, oda antreman aldıkça düzelecektir. Emeğine sağlık kardeşim, sende bu azim olduktan sonra neler uçurursun neler...

MAŞALLAH GÜLE GÜLE UÇUR KARDEŞİM. EMİNİN YERDE UÇSA ÇOK DAHADA GÜZEL SEYİRLER ÇIKARACAK

Hepınız sagolun arkadaslar

masallah abı gule gule ucur olsa bahcelı mustakıl bı evın dahada guzel olurlar emınım tuylerı kadar hayrını gor (:

maşallah güzel kuş güle güle uçurun ....

hareketli kuş.eke, antrenmansız kuşlar başka yerlere düşebiliyor.kuşa da hata bulmamak lazım.paylaşım için teşekkürler güle güle uçurun..

Maşallah, güle güle besleyin.

masallah ali daha da iyi olacakdır insallah emeklerine saglık paylasım için tesekkürler

saygılar

Maşallah ezeoğlu uçuruyorsun gene bakıyorumda :) Kuşun sesi biraz kırık ama sesi tok olupta oynamayanlara gelsin :)

Bak doğru söyle inişini atmamışsın şimdi iyi kuşcular derki inişi yok aman onuda koyda iyi kuşcuların kafalarında ikilem kalmasın :)) Kuş güzel antremen eksiği var belli daha iyi olacak iyisi yakışır sana .

Allah yar vede Yardımcı olsun. Ağız tadıyla uçurman dileğimle.
Sen işini bilirsin..

yorum yapan herkes sağolsun

ezeolu normalde 1 20 1 40 dk ucuyordu ilk defa 2 10 dk ya cıkınca sapıttı ındıremedı 3 4 iyi sorti yaptı ama düşüremedi içeri,inişini hedefe yapamadı yan çatıya düştü videonun sonuna da yazdım açık açık, bizde sıkıntı yok kompleks yok ezeolu, varolanları payşlaşıyoruz daha iyilerine saygı duyuyoruz napalım...

Selam
Maşallah güzel olacak inşallah.Hedefi yükseltmen çok güzel olmuş kuşlar hem toplu dururlar hemde uçan kuş için mükemmel olmuş.Bence Terasta uçuran herkez böyle bişey yapmalı.

maşallah ali hocam emeğine sağlık . daha iyi olun inşallah .

maşallah ali abi daha iyi olaçaktır
tabi bu haliylede süper de
hani biraz daha oturdumu dama süper olacak vallahi
saygılar

teşekkürler arkadaşlar, yumurtlamak üzere , kapattım eşiyle 10 15 gün sonra devam edicem bakalım kısmet

Geri