EKE MAVİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isyankarbfc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yıldırım ata
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
KUŞ HAZIR BIR KUS DEGIL VE BI KACGUNLUK YAVRUSU VAR YAVRUDAN KALDIRIP UCURDUM KOYMAMDAKI AMAC BAZI INSANLARIN DUSUNDUKLERINI TERSINE CIKARMAKTIR YOKSA BEN KUSU AMAN AMAN BEGENIPTE KOYMUYORUM SUAN BU KUSUN DAHA ZAMANI VAR YAVRUYA KUSTUKTAN SONRA INSALLAH OZAMAN HAZIR OLACAK DUN KONU GECTI BEN BUGUN KUS KALDIRDIM KIMSE BOS LAFLARLA UGRASMASIN KUSLARINA KUSCULUGUNA BAKSIN BENIM HAZIR OLMAYAN KUSUM BU KIMILERI KUS HAZIRLIYORDA BUNUN YAPTIGININ % 01 YAPAMIYOR NEYSE UZATMAYAYIM KUS BU MILLET BOS INMISTIR FELAN DIYE BISEY AKLINDAN GECIRMESIN DIYE INISINIDE KOYDUM SAYGILAR HERKESE.

[dailymotion]xhz6bf[/dailymotion]
[dailymotion]xhz6eq[/dailymotion]
[dailymotion]xhz6gr[/dailymotion]
[dailymotion]xhz6k2[/dailymotion]

http://www.dailymotion.com/video/xhz6bf ... vy_animals
http://www.dailymotion.com/video/xhz6eq ... -1_animals
http://www.dailymotion.com/video/xhz6gr ... -2_animals
http://www.dailymotion.com/video/xhz6k2 ... -3_animals

DIGER UCURDUGUM KUSUDA EKLIYEYIM ISTEDIM
[dailymotion]xfha8l[/dailymotion]
[dailymotion]xfhage[/dailymotion]
[dailymotion]xfhanf[/dailymotion]
[dailymotion]xfhau5[/dailymotion]
[dailymotion]xfhb2w[/dailymotion]
[dailymotion]xfhbba[/dailymotion]
[dailymotion]xfhbk1[/dailymotion]

http://www.dailymotion.com/video/xfha8l ... -1_animals
http://www.dailymotion.com/video/xfhage ... -2_animals
http://www.dailymotion.com/video/xfhanf ... -3_animals
http://www.dailymotion.com/video/xfhau5 ... -4_animals
http://www.dailymotion.com/video/xfhb2w ... -5_animals
http://www.dailymotion.com/video/xfhbba ... -6_animals
http://www.dailymotion.com/video/xfhbk1 ... -7_animals

güle güle besle kardeşim.
kimseye bişey ispat etmek zorunda değilsin.
bu işi önce hobiolarak görmemiz lazım. herkez kendi keyfi içi besler. kendine iyi bak.

elbette kımseye bısey ıspatlamak zorunda degılım ama cevrede okuyanlar bakanların yanlıs anlamamsı ıcın yaptım dedıgım gıbı kusa dıbım dusmuyo suan hıc bısey benım gozumde ama bu benım kendı cıkardıgım kus aksını ınkar edecek varsa cıksın fuata bu kusu ben verdım desın he bu kusu ıdmana soktugumda hep beraber ızlıyecegız dıyemıyorum cunku artık vıdeo eklemıyecem bu kusu ıdmana soktugumda samımı oldugum ınsanlar ızler zaten saygılar.

Yildirim usta, senin 4 yasindaki disinin dönerek tirmanisi cok süper arkadas, bu kusa hizli ve alcaktan ucan bir erkek es edeceksin, bak sonra sen altindan cikan yavrulara :-) Nedense hep disi kuslar böyle hirsli oluyorlar. Güle güle besle emegine saglik. Selamlar Kenan

Bu günlerde böyle bir durum var ;
Soğolsun bazı arkadaşlarımız kendi elinde olanı bizlerle paylaşıyor, emeğini bize sergiliyor .. Çoğumuzda mutlaka izlemekten keyif alıyoruz ..

Bunun yanında yine çoğumuz her videğo da yada resimde beğendiğimiz vasıflar görürken , eksik bazı şeyler de görebiliyoruz , Bu gayet doğal ..
Fikir sahibi olan, kanaatini iletmek isteyen arkadaşlarımızın bir bölümü nezaket ve adapla - üslupla düşündüğünü iletmeye çabalarken..''!!
Kısmen bazılarıda , amiyane tabirle ''bodozlama '' çıkışlar yapabiliyor , yada karşı tarafı kırabilecek, hafife akma - küçük düşürme- kuşu yada kuş sahibini kötüleme gibi gibi anlaşıla bilecek ifadeleri bilerek yada gayri ihtiyari kullana biliyor ..
Bu durum konu akışını zayıflatıyor , konular başka istikametlere kayıyor.. İletişim kopuyor , katılımı azaltıyor ve hepimizin keyfini kaçırıyor ..
İYİ yada KÖTÜ Bİr kuşunu bizimle paylaşma nezaketini ve cömetlkiğini gösteren tüm dostlarımız başımızın tacı .. Burası paylaşım ortamı bir şekilde renk ve güzellik katmak için çaba harcayan insanların şevkini kırmaya , hiç birimizin hakkı olmmamalı .
Bu insanlara ancak teşekkür ederek başlaya biliriz cümlemize , Daha sonra varsa bir değerlendirmemiz ,yapıcı katkı sağlayacak fikirlerimiz , kırmadan dökmeden paylaşmalıyız .
İnanın bir süredir her yeni konulan Resim yada Videğo dan sonra endişe ile bekliyorum , ne olcak şimdi diye .. ,
Emeğe saygı ve nezaket önemli bence .. selamlarŞEREF

maşallah gülegüle uçur kardeşim.

Kenan.P' Alıntı:
Yildirim usta, senin 4 yasindaki disinin dönerek tirmanisi cok süper arkadas, bu kusa hizli ve alcaktan ucan bir erkek es edeceksin, bak sonra sen altindan cikan yavrulara :-) Nedense hep disi kuslar böyle hirsli oluyorlar. Güle güle besle emegine saglik. Selamlar Kenan

evet dısı burgulu cıkıyor burgu yaptıgı ıcın hızı kesılıyor suankı esı serı ve daha uzun kacan bır cakmaklı suan bu cıftten aldıgım 1 cıft yavruyu sokuyorum boz arap verdı dısı yavrunun ayagının tekı grı tekı sıyah ben renge degıl oyuna onem verdıgım ıcın rengı umursamıyom hosumada gıdıyor aslında rengı suanda bu yavruların hareketlerı dısı yavru aynı annesının hareketlerını yapıyor ve annesı gıbı ayagını kuyruguna takıyor ınsallah annesı gıbı burgu yapmaz burguyu ortadan kaldırmıs oluruz egerkı ıstedıgım gıbı olmazsa es degıstırecegım ama erkek yavrusu sokuldu suan sıkta ve bu ıkı kusun eslesmesınden cıkan yavrular sanırım agır olacaklar bana es degıstırme yolu gorunebılır zamanı gelsın yavrular ıyıce kendını acsın ınsallah ozaman bı karar verecegım saygılar kenan bey guzel dusuncelerınız ıcın tesekkurler.

şeref' Alıntı:
Soğolsun bazı arkadaşlarımız kendi elinde olanı bizlerle paylaşıyor, emeğini bize sergiliyor .. Çoğumuzda mutlaka izlemekten keyif alıyoruz ..

Bunun yanında yine çoğumuz her videğo da yada resimde beğendiğimiz vasıflar görürken , eksik bazı şeyler de görebiliyoruz , Bu gayet doğal ..
Fikir sahibi olan, kanaatini iletmek isteyen arkadaşlarımızın bir bölümü nezaket ve adapla - üslupla düşündüğünü iletmeye çabalarken..''!!
Kısmen bazılarıda , amiyane tabirle ''bodozlama '' çıkışlar yapabiliyor , yada karşı tarafı kırabilecek, hafife akma - küçük düşürme- kuşu yada kuş sahibini kötüleme gibi gibi anlaşıla bilecek ifadeleri bilerek yada gayri ihtiyari kullana biliyor ..
Bu durum konu akışını zayıflatıyor , konular başka istikametlere kayıyor.. İletişim kopuyor , katılımı azaltıyor ve hepimizin keyfini kaçırıyor ..
İYİ yada KÖTÜ Bİr kuşunu bizimle paylaşma nezaketini ve cömetlkiğini gösteren tüm dostlarımız başımızın tacı .. Burası paylaşım ortamı bir şekilde renk ve güzellik katmak için çaba harcayan insanların şevkini kırmaya , hiç birimizin hakkı olmmamalı .
Bu insanlara ancak teşekkür ederek başlaya biliriz cümlemize , Daha sonra varsa bir değerlendirmemiz ,yapıcı katkı sağlayacak fikirlerimiz , kırmadan dökmeden paylaşmalıyız .
İnanın bir süredir her yeni konulan Resim yada Videğo dan sonra endişe ile bekliyorum , ne olcak şimdi diye .. ,

selamlar seref bey oncelıkle sunu demek ıstıyorum benım bır huyum vardır ıyıye ıyı kotuye kotu derım ve kımın kusu olursa olsun kım olursa olsun burası bır paylasım yerıyse gercekler soylenmelı dıye dusunuyorum benım hıc bır zaman soyle bır ıddam olmadı 70 metre 40 takla 500 metreden sıkar benım boyle bı ıddam olmus olsa ben buraya koyarım ınsanlar karar verır ama ben kalkıp her seferınde 5 metre 10 metre gıden kus koyupta 70 metre 40 takla 500 metreden sıkan kuslarımda var dersem komık olur kı bu laflar bayadır soylenen laflar ben bu forumda samımıyet ararım burda kotuye ıyı denırse yerde takla atan kusa masallah denılırse bu foruma yenı uye olan ve kusculuga yenı baslıyan kısılere kotu ornek oluruz yenı baslıyan adam 5 metre gıden kusla sonra dunyaya rest ceker mıllette guler tabı ama suc o restı cekende degıldır onun bulundugu ortamın verdıgı yanlıs bılgılerdedır benım bu kaydugum mavıyı koyma gıbı bı dusuncem asla yoktu bu halıyle hıc bırseydır benım gozumde ama bazı ınsanların gozunde cok buyuk kus benım kendı yavrularımın bırının ayagı farklı renkmıs dıye ben oyun kusunun sonunu getırmeye calısıyormusum boyle bır mantık yok bunu soyleyen kısı 1 cıft yavrusu var kıcı bası kuyrugu beyaz kuslarına bakmadan bu lafı ederse bu yanlıstır ben nuhudi ıle cakmaklıyı eslemısım oyle bır yavru atmıs rengı kotu dıye atmak ne kadar sacma olur cunku ben renk kusu degıl oyun kusu beslıyorum renk kusu beslemıs olsaydım evet haklılık payı var neyse cok uzattım sızlerden sadece ıstedıgım dogru olan seylere dogru yanlısada yanlıs deyınkı burda kusu bılmeyen adamlar dogruyla yanlısı ayırabılsın saygılar yıldırım.

emreert' Alıntı:
maşallah gülegüle uçur kardeşim.
sagol emre en ıyılerı senınle olsun kardesım.

isyankarbfc' Alıntı:
şeref' Alıntı:

selamlar seref bey oncelıkle sunu demek ıstıyorum benım bır huyum vardır ıyıye ıyı kotuye kotu derım ve kımın kusu olursa olsun kım olursa olsun burası bır paylasım yerıyse gercekler soylenmelı dıye dusunuyorum benım hıc bır zaman soyle bır ıddam olmadı 70 metre 40 takla 500 metreden sıkar benım boyle bı ıddam olmus olsa ben buraya koyarım ınsanlar karar verır ama ben kalkıp her seferınde 5 metre 10 metre gıden kus koyupta 70 metre 40 takla 500 metreden sıkan kuslarımda var dersem komık olur kı bu laflar bayadır soylenen laflar ben bu forumda samımıyet ararım burda kotuye ıyı denırse yerde takla atan kusa masallah denılırse bu foruma yenı uye olan ve kusculuga yenı baslıyan kısılere kotu ornek oluruz yenı baslıyan adam 5 metre gıden kusla sonra dunyaya rest ceker mıllette guler tabı ama suc o restı cekende degıldır onun bulundugu ortamın verdıgı yanlıs bılgılerdedır benım bu kaydugum mavıyı koyma gıbı bı dusuncem asla yoktu bu halıyle hıc bırseydır benım gozumde ama bazı ınsanların gozunde cok buyuk kus benım kendı yavrularımın bırının ayagı farklı renkmıs dıye ben oyun kusunun sonunu getırmeye calısıyormusum boyle bır mantık yok bunu soyleyen kısı 1 cıft yavrusu var kıcı bası kuyrugu beyaz kuslarına bakmadan bu lafı ederse bu yanlıstır ben nuhudi ıle cakmaklıyı eslemısım oyle bır yavru atmıs rengı kotu dıye atmak ne kadar sacma olur cunku ben renk kusu degıl oyun kusu beslıyorum renk kusu beslemıs olsaydım evet haklılık payı var neyse cok uzattım sızlerden sadece ıstedıgım dogru olan seylere dogru yanlısada yanlıs deyınkı burda kusu bılmeyen adamlar dogruyla yanlısı ayırabılsın saygılar yıldırım.

Bende sizden çok farklı düşünmüyorum .. , ; Fikirlerimizi ifade ederken kullandığımız yöntem , ve yaklaşım şekilleri , Sanırım sizin de ifade ettek istediğiniz doğru kararlara varmamıza , hada içerilki fikir edinmemize ,

kişisel gelişimimiz ve deneyimlerimizi güçlendirmek adına ,özellikle benim gibi daha Amatör olanlar için belki belli köşe taşalarını bulmak için anlamlı çıkasrımlar yapmamıza yardımcı olacaktır .. Bu çerçevede bir açıklamaydı daha ziyade benimkisi .. selamlarŞEREF

ya arkadaş konuşmayım diyorum ama insanın sabrını taşırmayın benim ismimi ağzına alıp durma bidaha yıldırım sen çok tehlikeli bi insansın Allaha yakın benden uzak ol kardeş zamanı gelince videoları koyacağım ama senin kuşların gibi yerinde tepinen kuşa yok burgudan gidiyo ayağına yatmayacağım. ayıp yaw işlerimden fırsat bulamıyom yoksa kendi kuşlarımdan kaldırıp ben seni susuturmasını iyi bilirdim ben boş konuşmam.senin yüzünden saygı duyduğum kişilere ters düştüm

Değerli arkadaşlar söylemeye çalıştığım bu biraz ,..
Sizlerin kişisel algılarınız bizi ilgilendirmiyor .
. Burada en iyi KUŞU yada en iyi KUŞ UÇURANI aramıyoruz .. Bu kadar hırs bukadar enaniyete ne lüzum var .. Bakın bende gerçekten tam manası ile iyi kuş yok , ama bana güzel oyalanıyorum hobi yani benim için .. Sadece hobi .. ..
Daha iyisi olan arkadaşlara özenmek gıpta etmek istiyor kendi kendime .. Ama bu halde de sanırım olmaz, kuşun en alası iki lanat bir kuyruk , bir atmacaya bakıyor işi ,yada bir küflü buğdaya ..
Neyi paylaşamıyoruz ..

Site dışında başka ca tanışıklığı olanlar var ise - koz paylaşmak için burayı seçen ler var ise , yapmayın bunu...
Yada koymayın video falan ne bileyim ..
Ben kendi adıma istemiyorum kimsenin itişi kakışını okumak .. Alın iyi kuşlarınız ı , kendinize saklayın ..
Bizimle paylaşmayın bizde ortak olmayalın bu tatsızlığa. Bu rası hiç bir zaman kimseyi namlandırma mekanı omadı yada kimseyi karalama mekanı ..
Büyük büyük iddialarla meşkul olanımız az dır herhalde .. Diğer kuşçu sitelerinden önemli bir özelliğimiz bu .. yazık .. selamlarŞEREF

tolga40' Alıntı:
ya arkadaş konuşmayım diyorum ama insanın sabrını taşırmayın benim ismimi ağzına alıp durma bidaha yıldırım sen çok tehlikeli bi insansın Allaha yakın benden uzak ol kardeş zamanı gelince videoları koyacağım ama senin kuşların gibi yerinde tepinen kuşa yok burgudan gidiyo ayağına yatmayacağım. ayıp yaw işlerimden fırsat bulamıyom yoksa kendi kuşlarımdan kaldırıp ben seni susuturmasını iyi bilirdim ben boş konuşmam.senin yüzünden saygı duyduğum kişilere ters düştüm

kendı kuslarından kaldır ozaman ondan sonra konus senle ben artık muhattap dahı olmak ıstemıyorum cahılle cahıl olunmazmıs mısalı egerkı yazmak ıstedıgın bısey varsa [email protected] ekle yaz yada 0531 951 60 78 ara goruselım.

Sedat Ayaydın' Alıntı:
güle besle kardeş yer güzel saygılar
sagolun sedat bey en guzellerı guzel dusunenlerde olması dılegıyle saygılar.

tesekkurler huseyın bey lınklerı duzenledıgınız ıcın.

Geri