Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SeLamLar Herkeze, Meraklisi Oldugum Miro Irkı Damizliklarimin Resimlerini ve Videolarini Sizlerle Paylasmak ve Begenisine Sunmak istedim.. Daha iyileri Sizlerin oLsun Daha Guzelleri Sizlere Yakisir..
Saygilar..
Mirolarimin Tamami Assagidaki 2 Resimde Goreceginiz Disinin Soyundandir. Erkek ise Eski Erkeklerimden Biridir Ancak Hic Yavrusunu Almadim. Kuslarimin Tamami Bu 2 Resimldeki Disinin Yavrulari ve Torunlaridir..
Yeni Cektigim Videolarida Sizlerle Paylasmak istedim Daha iyileri Daha Guzelleri Sizlere Yakisir.. Teknik Bir Sorun Olurda Videolari Seyredemezseniz Yazin Lutfen Duzeltmeye Calisirim.
Saygilar..
Videolari Seyredemiyorsaniz ve youtube a giremiyorsaniz bir kac ayar yaparak seyredebilir youtube a da girebilirsiniz.
assagidaki islemleri takip ederekk uygulamaniz yeterli..
Başlat >> Ayarlar >> Ağ Bağlantıları >> Yerel Ağ Bağlantısı (sağ tıklayın >> Özellikler' i seçin)
Listeden "Internet İletişim Kuralları (TCP/IP) i seçip, Özellikler i tıklayın,
Açılan pencerede, En altta bulunan seçeneği tıklayıp,
Yeğlenen DNS Sunucusuna: 208 . 67 . 222 . 222
Diğer DNS sunucusuna : 208 . 67 . 220 . 220
yukaridaki gibi dns leri girdikden sonra tamam a basip youtuba girip izleyebilirsiniz.. buradaki videolarida sayfayi yenileyerek izleyebilirsiniz..
s.a aleyküm ekrem arkadaşım gerçekten güzeller allah nazardan saklasın rabbim tüyü kadar ömür versin bakım olarakta çok iyiler emeğine sağlık .bol seyirler diliyorum sana uamrım bir ara bizede bir seyir yaptırısın bir çayını içeriz artık.allaha emanet ol görüşmek üzere
s.a aleyküm ekrem arkadaşım gerçekten güzeller allah nazardan saklasın rabbim tüyü kadar ömür versin bakım olarakta çok iyiler emeğine sağlık .bol seyirler diliyorum sana uamrım bir ara bizede bir seyir yaptırısın bir çayını içeriz artık.allaha emanet ol görüşmek üzere
Sevgili ibrahim, Herbirimiz Cesitli Irklara Gonul Vermisiz Gozumuzden Dahi Sakiniyoruz. Bu Kardesinde Mirolara Gonul Vermis. Amin Ecmain Cumlemizin Guvercinlerini Allah Nazarlardan Saklasin.. Tesekkur Ediyorum ilgi ve alakana.. Bastacisin Ne Zaman istersen Demligi Hazir Ederim Gorusmek Uzere Selam ve Saygilar..
Öncelikle bilinçli bir şekilde bu ırkı çoğalttığınız için sizi tebrik etmek istiyorum vede kümesinizde kuşların üremesine etken hiçbir şey olmadığını gördüm yalnız sadece rengini en iyi hâle getirmek içinmi uğraşıyorsunuz yoksa performanslarınıda göz önünde bulundurarak eleme yapıyorsunuz merak ettim saygılar...
Sitemizde youtube sitesine girmek için program var küçük ve basit bir kere kuruyorsunuz bi daha hiçbirşey sormadan hep giriyor.
youtubegiriş programı diye aratırsanız gelir sitemiz içinde.
yani dns ayarları ile oynamaya hiç gerek yok.
Öncelikle bilinçli bir şekilde bu ırkı çoğalttığınız için sizi tebrik etmek istiyorum vede kümesinizde kuşların üremesine etken hiçbir şey olmadığını gördüm yalnız sadece rengini en iyi hâle getirmek içinmi uğraşıyorsunuz yoksa performanslarınıda göz önünde bulundurarak eleme yapıyorsunuz merak ettim saygılar...
Merhaba Ferdi Bey, Oncelikle iLgi ve Alakaniza Cani Gonulden Tesekkur Ediyorum..
Sizde Takdir Edersiniz ki Oyun Kusu Gercekden Cok Ciddi ve Profesyonel Anlamda Zaman ve Emek Gerektiriyor. isLerimden ve Yer Probleminden Dolayi Henuz Ucurmak Nasip Olmadi, Ancak Mumkun Mertebe Elemelerde Oyun Anlaminda Kuslari Geri Goturecek Eslestirmelerden Kaciniyorum. Umarim En Kisa Surede Zaman ve Yer Problemini Cozerimde Ucurup Videolarini Sizlere Seyrettirebilirim.
Tekrar iLgi ve Alakaniza Tesekkur Ediyor Saygilar Sunuyorum..
Sitemizde youtube sitesine girmek için program var küçük ve basit bir kere kuruyorsunuz bi daha hiçbirşey sormadan hep giriyor.
youtubegiriş programı diye aratırsanız gelir sitemiz içinde.
yani dns ayarları ile oynamaya hiç gerek yok.
15 kasim 2009 bursa miro guzellik yarismasinda aldigin 3.culuk derecesinden dolayi seni tebrik ederim ekrem abi... 1.ci olan kuslarin miro ve risasi kirigi olduklari her halinden belliydi juri o kuslari nasil birinci secti cok sasirdim zaten herkez ayni seyi soyledi derici adem bile birinci olan kuslar hakkinda bu kuslar miro degil risasi miro kirigi dediii.... cok buyuk haksizlik oldu o gun bursada o yarismada olupta birinci olan mirolari goren herkez benimle ayni fikirde sanirim.... seni tekrar tebrik ediyorum....
2009 BURSA FESTIVALI 3CULUGU YETMEDI BIRDE BIRINCILIK ALDIKK BU KEZ YINE BEN HERKEZDEN ONCE ABIMI KUTLUYORUM... 11 NISAN 2010 ISTANBUL GUVERCIN FESTIVALI 1CILIGINI KUTLARIM EKREM ABIIIIIIIIIIIII SAAAAAAAAMPIYOOOOOOOON OLDUK HADI HAYIRLISI YAKISIR SANA ONCA EMEGININ KARSILIGI BIRINCILIK KUPASI EN KISA ZAMANDA BIRINCILIK KUPASINI VE BIRINCI OLAN KUSLARIN RESIMLERINI BURADA PAYLASIRSIN HERKEZLE............
EkremGoLD' Alıntı:
Enesim 3 nculuk Kupasini Sana ithat Ediyorum Kardesim..