El yapımı kümes -LiMoNtEpEliLeR-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Limontepeliler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert çolak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
2 haftadır topladık arkadaşlarımla uğrastık bu kadar yaptık her çivisi emek oldu ama yapımı eğlenceliydi baya bu işe benim gibi yeni baslıcak arkadaslara öneriyorum 2 tane fedakar arkadas biraz emek azda çalışmaya kendi kümesinizi yapabilirsiniz bence en zevkli olan yanıda bu hazır kümes almak yerine emek verilen şey daha tatlı her zaman inş 2-3 gün sonra kümesimin içini toplayıp kuslarımmıda koyucam :)

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0884.jpg
    Fotoğraf0884.jpg
    391.5 KB · Görüntüleme: 1,662
  • Fotoğraf0885.jpg
    Fotoğraf0885.jpg
    379 KB · Görüntüleme: 1,689
  • Fotoğraf0886.webp
    Fotoğraf0886.webp
    201.6 KB · Görüntüleme: 1,634
:haha: KÖPECİK KULUBESİ OLMUŞ SANKİ.. :haha:

NEY'E NİYET ,NEY' E KISMET.. ELİNİZE SAĞLIK..

YENİ YAPILMIŞA DA PEK BENZEMİYOR.. :hhh:

Eski köpek külübem çatıya çekerken düşmüştü haşat oldu ama atmaya kıyamadık elimizden geldiğince toplamaya çalıştık kümesi.

Saygılar.

ŞAKA OLMALI.

ARKADAŞLAR BİR KERE BU KÜMES HENÜZ OLMAMIŞ

HAVALANDIRMA
TEL KAPI
YUVALAR
YEMLİK SULUK

BİR DE BAŞLIK AÇTINIZ.. TAMAM ANLADIK KÖPEK KULUBESİNİ TAMİR ETMİŞSİNİZ ELİNİZE SAĞLIK DA BURASI KUŞÇULAR SİTESİ..

O KÖPEK KULUBESİNİ ÖRNEK BİR GÜVERCİN KÜMESİNE DÖNÜŞTÜRÜN BİZ DE SİZİ TAKDİR EDELİM..

Türker abiye katılıyorum ona bir havalandırma açılması şart.Arka tarafından yuvarlak bıryer acıp,açtığınız yeride sineklikle kapata bilirsiniz kuşlar için çok güzel olur.

Mustafaozel' Alıntı:
Türker abiye katılıyorum ona bir havalandırma açılması şart.Arka tarafından yuvarlak bıryer acıp,açtığınız yeride sineklikle kapata bilirsiniz kuşlar için çok güzel olur.
HAVALANDIRMAYI ÇÖZDÜK..KAPI DA LAZIM..YUVALAR, ......KOLAY GELSİN.. :haha:

Geri