eldeki malzemelerle ortaya bu çıktı ....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yenikuşcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

yenikuşcu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ilker konyalı
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
bizim orda kuş besleyen bi adamdan 1 çift kuş aldım 1 kaç gün evde besledim daha sonra behçeye bi kümes yaptım ama ( fare .gelincik girermi bilmiyorum ). halıların altında tahta var soğuktan korusun diye yaptım hiç bir yerinde delik yok yanlarınıda beten dökersem herhalde bir şey olmaz en azından bence..

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0361.webp
    Fotoğraf0361.webp
    342 KB · Görüntüleme: 940
  • Fotoğraf0360.webp
    Fotoğraf0360.webp
    490.4 KB · Görüntüleme: 994
  • Fotoğraf0362.webp
    Fotoğraf0362.webp
    468.2 KB · Görüntüleme: 986
Havalandırma yetersiz hatta yok. İçinide çekersen güzel olur :)

havalndırma elimden gelmedi açıkcası ama ( havalandırmanın olmaması ) olumsuz yönde etki edermi
içinide çekicem kısa zamanda koyacam

Havalandırma mutlaka olmalı bide halıların üstüne branda çekersen daha iyi olur halıları ısıtma amaçlı kullanmalısın

bu kümes kuşların sağlığı açısından olumsuz etkiler , yağmur yağdığı zaman halı ıslanacaktır ve kokacaktır sürekli nemi olacaktır kolay kolay kurumaz onun üstüne mutlaka branda çekmelisin yoksa çok kokar küflenir bildiğim kadarıyla . havalandırma mutlaka şart , evin odasında cam bulunmadıgını dusun o odada kaç saat durabılırsın oksijensiz veya rahat olurmusun sence o ortamdan ? . içinin resimlerınıde atarsan daha iyi olur . bence bu kümesi yapmadan önce bir araştırma yapsaydın örnek kumeslere baksaydın

BAHÇE KÜMESLERİNE ;KEDİ,FARE,GELİNCİK,..ZARAR VEREBİLİR.

KÜMES BAHÇEDE ; KEDİ,FARE, GELİNCİK, KİRPİLERE DİKKAT ET..!

EN TEHLİKELİSİ DE EMEK HIRSIZLARI :slm:

Kardeşim halılar ıslanınca nem ve rutubet tutucaktır. Onların üstüne su gecırmıcek bısey ört. Luşamba olabilir. Çok maliyetli olcagını sanmam. Ve herkezın dediği gibi, havalandırma mutlaka olmalı

verdiğiniz tavsiyelerden dalayı hepinize teşekkür ederim .verdiniz tavsiyeleri hemen uygulayacağım .halıların üstünü kapatacağım ve pencere yapacağım ama içinde şuan folluk yok içini nasıl yapayı

ben kümesin içini çekeyim siz ona göre nasıl dizayn etemem gerektiğini bana önerisiniz

1 Tekme Atsan yada rüzgar esse çökecek :D gibi tipi war

Önlemini almalısın :) Emek hırsızlarına dikkat et Benım başıma gelmişti

Geri