ELEŞTİRİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 654

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Sevgili Ömer kardeşim. Seni viewtopic.php?f=137&t=1833#p13304 linkteki yazından dolayı eleştiriyoum. neden üyelere bu gibi yazılar yazıyorsun anlamıyorum. Bu sitede herkes insan herkesin düşüncesi var ve bu düşüncelerini yazabilirler. Madem sen mesajında bu sitede yöneticiler var biz biliriz biz onaylarız demişsin o zaman foruma ne gerek vardı ki bi tane yorum bloğu kurardık. Biz yzarız onlar yorumlardı. Ve bizde gelen yorumları onaylamakla zaman geçirirdik. Ben bu yazını çok anlamsız buldum. İster kız ister kızma kardeşim ama bana ters geldi. Sırf sinir doluyorsun önüne gelenle kavga etmek istiyorsun. :hungur:

selam değerli dostlarım...hüseyin değerli kardeşim senin ömere tevdi ettiğin konu ile alakalı bizde edirne li hüseyin dostum la konuşuyor duk..inan ben de neden buna müsade verildi dedim kendisine..yani sitede bişey vermek yada almak site yönetiminin işidir..dergaha neden destursuz girdiler dedim ..hüseyinin haberi varmı diyede sordumm...hal böyle olunca bu arkadaş temiz duygu ile bu işi yapmak istemiş olabilir ama ben ce icazet almadan yapılan iş uygun değildir..sen eleştiri dediğin için buraya yazma gereği duydum..hepimiz bir aile yiz..tabi bu arkadaşımız sizden müsade almış ise bişey diyemem fakat bu elemanın bu işi sırf provakasyon amaçlı yapıyor sa ve bunu site adı ile yaparak bakın sitede olanlardan haberleri bile yok derse o zaman ben ce felaket..düşmanımı mutlu etmek bana göre değil..birisinin bir şekilde sitenin boş ve sahipsiz olmadığını göstermesi,müdahelenin olduğunu insanların görmesi iyidir.ayrıca bu arkadaşın site yönetiminden habersiz yaptın keşke müsade alsaydın dendiğin de siz bana destek olacağınıza köstek oluyor sunuz demesi ben ce hiç iyi bir duruş ve duygu taşımıyor buna emin ol..eleştirimiz olacak tabii bunlar samimiyettten dir..ve bizi iyiye götürür..ama şu bilin meli ki bazen sabahlıyor isek zamanımızı bu raya ayırıyor isek ve gördüğümüzü çevrimci olan arkadaşımız ile paylaşıyor isek sitemizi sahiplenmek ile alakalıdır..ömerin avukatıda değilim ama ben ömeri bu konuda destekliyorum ..saygılar..

Sevgili Huseyin, Bende Ali Hakan bey'e katiliyorum, bunun altinda iyi niyetli bir davranis olabilir fakat eger oylesine bos bir vaad'se bundan sitemizin zarar gorecegi kanisindayim, Ömer bey arkadasimizin yaptigini bende dogru bulmakla beraber, ben bu konunun acildigini gordugumde sizlerden izin alinmis bir organizasyon oldugunu düşünmüştüm, fakat şimdi bunun bizlerin plani disinda olustugunu gördüm, senin eleştirilerinede saygi duymamak mümkün değil, Senin niyetinide anliyorum, ben sade görüşümü belirtmek istedim. Umarim bu goruslerimiz bir kirginliga yol acmaz, sonuc itibariyle bizler sizlere yardimci olabilmek adina buradayiz, dostlugunuza ve samimiyetinize guveniyoruz.

sevgili hüseyin burası sahipsiz değil.dingonun ahırıda değil.herkes istediği gibi at koşturamaz.,
beniçok yanlış yorumlamışım tamam eleştirilere açığım ama yanlışithamlarla değil.
ben öyle illa benim dediğim olur benim yorumumum üstüne yorum yapılmaz gibi bir tavır sergilemiyorum.
ama sende üyelere çok güveniyorsun.
dostumuz kadar düşmanlarımızın da olduğunu,nasıl bir açık bulurum da onlara zarar veririm diye düşündüğünü aklından geçirmiyorsun bile.bizler bu sitenin sahipsiz olmadığını arada bir hissettirmeliyiz.
madem herkes kendi kafasına göre davranacaktı da admin e moderatöre , yöneticilere ne ihtiyaç var.,
ben bu siteye cok uzun zamandır emek veriyorum ve bu sitenin güvenliğini düşünmek zorundayım.
yinede bu güzel eleştirin için çok sağolasın kardeşim ama ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum.
sürçülisan ettiysem affola.

arkadaslar belkı cok sıvrı dılle soylemıs elestırmıs olabılrı ama omer kardesımız haklı bır bakıma yanı kım oldugunu bılıyormusunuz ıı nıyetlıyse altında kotu bısey yoksa ne alaa ama ya altında baska sebebler varsa?

konu oy çokluğu ile kilitlenmiştir.

şahısın olması gerektiği gibibize başvurması ve incelemelerden sonra teknik sorunlarda düşünülüp daha uygun şekilde işleme sokulacaktır.

Bu bölümdeki konu kilitlenemez sevgili dostum Ömer burada üye yok herkes aynı seviyede ben şunuda düşünüyorum üyelerde aynı seviyede. Sana adam akıllı bir eleştiride bulundum sen odun gibi cevaplar yazıyorsun millete. Bunu sana taa Ankaralardada söyledim her telefon konuşmamızdada söyledim. Günde 5 defa tel ile görüşüyorsak hepsinde söyledim. Arkadaşlar şöyle birşey var sitede bir yönetici kimliği açık olarak şunu kes bunu bizden habersiz yapamazsın diyorsa ve bende o sitede üye isem şahsen o siteden çok tedirgin dururum. Tamam arkadaşımızın yaptığı yanlış olabilir fakat bunu ömer senin yazdığın mesajdaki gibi değilde ilk olarak özel mesaj yoluyla kullanıcıya iletmeni isterdim. Belki yanlış düşünüyordumdur. Belki de ben her üyeyei herkesi kendim gibi gördüğümden kaynaklanıyordur. Bilemiyorum neyse özür dilerim arkadaşlar.

basoglanh' Alıntı:
Sana adam akıllı bir eleştiride bulundum sen odun gibi cevaplar yazıyorsun millete..

lütfen eleştirinin haddini bil hüseyin terbiyesizleşme.
ayrıca konuyu iyi incele kilitlemek derken bu konudan değil adamın yazdığı konudan bahsediyorum.

"ömer bey madem forumumu kilitlediniz o zaman eğer izin verirseniz sizinde yardımınızla yeni bir forum açalım benim isteyen arkadaşlara hediye güvercin vereceğimi,bu işin yine çekiliş sonucu olacağını çekilişin sonuçlarının bundan 2 hafta sonra resimlerle belgeleneceğini belirten bir forum açalım"

adam başta yapması gerekeni şimdi yaptı.

ben karışmıyorum artık ne haliniz varsa görün.konunun kilidinide özür dileyerek siteden ve şahıstan kaldırıyorum.talebine hüseyin bey yardımcı olmaya çalışır.

:) la yine aynısın işte ben sana diyorum bunu. Her zaman dediğim gibi halen dagha agresifsin.

Geri