Elle yavru besleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KapıCülüğü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre AVCI
Meslek
--
İlgi Alanı
Kuşlar
Aradım araştırdım mantıklı bir cevap bulamadım daha önce bu işi yapmış abiler arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum benim iki tane yavrum var anneleri gitti bu yavrulara ben bakıyorum civciv yemi aldım bide bu hazır şeyler var sarı kapaklı ondanda aldım biraz yem koyuyorum sonra su ve karıştırıyorum veriyorum fakat su içiriyormuşum gibi geliyor kursaklar şişiyor ama su ile bu işe bir öneri ariyorum doğru şekli nasıldır?

Canım kardeşim kuşun kaç günlük veya acele resmini gönderebilirmisin veya kazık tüyündemi veya yeni tüy mü ? patlattı bunları açık olarak yazarsan şu an ekrandayım senin o yazdığın malzemeler ile yavru büyümez seni beklicem ona göre sana yazabilirim selamlar.

şuan fotoğraf çekemiyorum ama internetten benzer bir foto atayim tarif edeyim avuç içimi dolduruyor tüyleri yeni tüyleri var birazda bundan biraz daha tüylü
http://www.uaepigeon.com/up/uploads/ima ... 26eec0.jpg

Canım kardeşim eğerki süper yumurtalık civciv yemi alacaksın içine 10-15 adet muhabet yemi atacaksın boza kıvamında olacak bir kerede basacaksın fazla basmayacaksın kursağı patlatırsın yavaş bir şekilde bas ikinci usul ise 10-15 adet bezelyeyi gagayı kırmadan aç kursağa at arkadan 10-15 adet keneviri aynı şekilde at acele etme en büyük şırınganın 1lik şırınga 3 te birini pipet veya serum lastiği ile kursağa boşaltır isen fayda görürsün sanırım kuş posta ya benziyor o zaman oranı biraz fazlalaştırırsın benim portakal tiplerden sonra şırınga ve pompoların resimler var onlara da bakabilirsin başka bir sorun var ise çekinmeden yaz saat 01.00 kadar ekrandayım yardımcı olurum.

kıvamı birde ne ile vericeğimi anladım onları anlayasa bilsem besleme konusunda sıkıntı yok abi şırınga biraz zor gibi geliyor hazır pompalardan var bende ama ona nasıl bir kıvam oluşturup vermeliyim saygılar teşekkürler.

Emre canım kardeşim hem anladım hemde bir anlayabilsem diyorsun eksik cümleler kuruyursun süper civciv yemini bildiğimiz (BOZA) kıvamında içine su koy ve 10-15 adet adet muhabet yemini at boza gibi karışımın içine iyice çalkala o pompanın ucuna serum lastiği tak gagayı kırmadan aç gursağın yan tarafından yavaşça sok yavaşça nefes borusuna kaçmasın Civciv yemi suyu görünce iyice şişer muhabbet yemi hava almasını taş gibi kalmasını önler selamlar.

Geri