ELLERİMLE ÇEKTİĞİM RESİMLER :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Serkan BONCUK

Gold Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
Serkan BONCUK
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı
Arkadaşlar askerliğim bitti artık kuşlarımın yanındayım kendi ellerimle çektiğim görüntüleri paylaşıyorum umarım begenirsiniz

arkadaşım kuşların cok güzel gülegüle bak

hay maşallah nekadar güzel renkleri var,yavrular ayrı bir güzel güle güle sağlıcakla besle sivil hayatta başarılar dilerim :slm:

selamunaleykum serkan
gecmis olsun sana yeni hayatinda basarilar dilerim ellerinle cektigin resimler cok guzel ama oncekilerde guzeldi
paylasim icin tesekkurederim

SLM SERKAN KARDEŞ ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN VATAN BORCUNU BİTİRDİN.KUŞLARIN DA GÜZEL MAŞALLAH GÜLE GÜLE BESLE SAĞLIKLI VE BOL YAVRULAR.SİVİL HAYATINDA SANA BAŞARILAR DİLERİM...

geçmiş olsun kardeşim bitirdin geldin kuşlarında güzel eline sağlık güzel resimler paylaşmışsın...

geçmiş olsun sağ salim vatan borcunu ödedin geldin.kuşları çoğaltırsın artık :)

berkantismailler' Alıntı:
arkadaşım kuşların cok güzel gülegüle bak

Teşekkürler Sezer bey

göksal balcı' Alıntı:
hay maşallah nekadar güzel renkleri var,yavrular ayrı bir güzel güle güle sağlıcakla besle sivil hayatta başarılar dilerim :slm:

Teşekkür ederim Göksal abi bakalım geldik sivile şuan yatış turizmdeyiz :) 1 2 hafta sonra işimizize başlarız

sametgarip' Alıntı:
geçmiş olsun kardeşim bitirdin geldin kuşlarında güzel eline sağlık güzel resimler paylaşmışsın...

Eyvallah Samet abi bitmiyo bitmiyo diye diye bitirdik artık hayatımızıa bakıcaz bakalım bigün nasip olursa sizin o taraflara gelicem uğramaya çalışırım

SERKANCIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SANA VE AİLENE DE.. VATAN TÜM ASKERLERİMİZE MİNETTARDIR.BUNDAN SONRAKİ HAYTINDADA BAŞARILAR DİLİYORUM KUŞLARIN DA OLDUKÇDA GÜZEL İYİ GÜNLERDE BESLE...

havacı' Alıntı:
SERKANCIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SANA VE AİLENE DE.. VATAN TÜM ASKERLERİMİZE MİNETTARDIR.BUNDAN SONRAKİ HAYTINDADA BAŞARILAR DİLİYORUM KUŞLARIN DA OLDUKÇDA GÜZEL İYİ GÜNLERDE BESLE...

Teşekkürler Mahir abim solasın evet sonunda aileme kuşlarıma memleketime kavuştum askerde en çok bursayı özledim zaten insanın burnunda tütüyo öyle bi ortamda çok bunatıcı günler geçirdim hele son günler bitmek bilmiyodu ama sonunda bitti şimdi 15 ay özlemini çektiğim yerdeyim inşallah sizin oralarda gelirim de yakından tanışma fırsatımız olur

Ellerine sağlık abim.. Maaşallah kuşlar her zamanki formlarındalar... Çok iyiler.. Allah daha iyilerini de nasip etsin..

polllat' Alıntı:
Ellerine sağlık abim.. Maaşallah kuşlar her zamanki formlarındalar... Çok iyiler.. Allah daha iyilerini de nasip etsin..

Teşekkürler kardeşim allah herkesin gönlüne göre versin

bir iki kare daha resim arkadaşlar umarım begenirsiniz

Maşallah kuşların gayet sağlıklı .. Bol yavru alman dileğiyle...

kardeşim geçmiş olsun esas askerlik şimdi başlıyor sana bundan sonraki hayatında da başarı saglık ve mutluluklar dilerim herşey gönlünce olur inşallah kuşlara gelince maşallah demekden başka bişey bulamıyorum hakkını veriyosun bu işin yerinde çok güzel ayrıca sna kayıpsız hastalıksız bol yavrulu günler sezonlar dilerim balıkesirden poyraz..

poyrazz' Alıntı:
kardeşim geçmiş olsun esas askerlik şimdi başlıyor sana bundan sonraki hayatında da başarı saglık ve mutluluklar dilerim herşey gönlünce olur inşallah kuşlara gelince maşallah demekden başka bişey bulamıyorum hakkını veriyosun bu işin yerinde çok güzel ayrıca sna kayıpsız hastalıksız bol yavrulu günler sezonlar dilerim balıkesirden poyraz..

Eyvallah Ersun ab isaolasın evet askerlik bitti şimdi başlıyo asıl askerlik kuşlar gene baya ilerlemiş ama beni tatmin etmiyolar allah izin verirse bunlara ayrı bi yer yapıp yukarıda ise dönek, dolapçı, veya macır bakmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda

Serkan Abi Ben 14 yşNDaym BalikesiR{gönenDe yaşioRUm suan 25 Tane kuşum Ve yumurtalar Babam Eskiden birakt
igi icin kuslari ben ilgiLenioRUm babamin cocukluk arkadasi war... Onda Senin URettikLerinden waR.... cifti 1milyara SatioR..! YavruLarindan bizeDe wermeyi duşunuoR....

Benim kuşLarim söyLe...
1-Sütbeyezdangelmesütbeyeaz 1-cift yavru aliorum
2-1cift Karakuyruk---ana 350 tL satilmiş tek başina ;)
2-TeL kuyRUk--
3-GöneniN en Dönek Cilkaptan-we Cil kafalari benDe...!
Daha Cok kusum waR..!
ii Tanidigim KuscuLaR..! waR.

KusLarimi ucaramiorum Bu araLar cok atmaca war..!
SenDen bi istegim acaba bana kirmizi akbaslarindan 1 cift yavru werirmsn eŞ tutmuşş.!

Kirma Su kucuk Kardeşini :)

Ayıp edion gülüm buyur gel verim 0534 895 11 07 [email protected]

SonerSerbetci' Alıntı:
Serkan Abi Ben 14 yşNDaym BalikesiR{gönenDe yaşioRUm suan 25 Tane kuşum Ve yumurtalar Babam Eskiden birakt
igi icin kuslari ben ilgiLenioRUm babamin cocukluk arkadasi war... Onda Senin URettikLerinden waR.... cifti 1milyara SatioR..! YavruLarindan bizeDe wermeyi duşunuoR....

Benim kuşLarim söyLe...
1-Sütbeyezdangelmesütbeyeaz 1-cift yavru aliorum
2-1cift Karakuyruk---ana 350 tL satilmiş tek başina ;)
2-TeL kuyRUk--
3-GöneniN en Dönek Cilkaptan-we Cil kafalari benDe...!
Daha Cok kusum waR..!
ii Tanidigim KuscuLaR..! waR.

KusLarimi ucaramiorum Bu araLar cok atmaca war..!
SenDen bi istegim acaba bana kirmizi akbaslarindan 1 cift yavru werirmsn eŞ tutmuşş.!

Kirma Su kucuk Kardeşini :)

Kardeş keşke bu mesajı özelden çekseydin.. Neyse onu boşverdik; keşke TÜRKÇE yazsaydın. Türkçe gayet güzel dil kullanılmaya değer! Bİrde yaşın 14 ise profil bilgilerini düzeltirsen iyi olur...Sağlıcakla kal..

s.a. kardeşim bende askerdeyim şimdi gözün aydın valla sen bitirmişsin allahın izniyle seninle kuşların haakkında bi görüşmek isterim mümkünse ya msni [email protected] yada cep telim 05359863923 mesaj atarsan iyi olur valla çünkü çarşıdayım suan ama cepten mesajlasırız sorun değil yani

sero12' Alıntı:
s.a. kardeşim bende askerdeyim şimdi gözün aydın valla sen bitirmişsin allahın izniyle seninle kuşların haakkında bi görüşmek isterim mümkünse ya msni [email protected] yada cep telim 05359863923 mesaj atarsan iyi olur valla çünkü çarşıdayım suan ama cepten mesajlasırız sorun değil yani

Eyvallah saolasın kardeş evet sonunda bitti benim askerlik inan bitiyor dert etme fazla biliyom orda değilsin şuan isyan bayrakları elinde bitmiyo ulan bitmez diye diye bitecek ben öyle bitirdim HAyırlı teskereler sana

serkan kardeşim selamlar senden bitane tek erkek mavi çakal almak istesek ne kadar olur özel mesaj olarak cevaplarsan sevinirim

Geri