ELMA SİRKESİNİN FAYDALARI NELERDİR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihandurmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 32K
cihandurmaz41.sitemynet.com
Ad Soyad
cihan durmaz
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kediler
Elma sirkesi hakkında bilgisi olan arkadaşlardan paylaşımlarını bekliyorum.Teşekkürler.

Merhaba arkadaşım ben elma sirkesini düzenli kullanıyorum.Genelde iç parazit dökücü olarak kullanılıyor.Kuşlara yazın düzenli verdinde hayvanı sıcaklarda rahatlatıyor kuşu stresten koruyor.Dogal bir başıklık sistemi destekleyici görevi görüyor.

Ben 1 litre suya bir tatlı kaşığı kullanıyorum.

Ben kümesteki bÖcekleri ve sinekler için kullanıyorum.Sprey'in içine biraz su üzerine de sirke koyuyorum.Kümese baştan sona sıkıyorum,hepsi kaçışıyor (:

iyi günler elma sirkesini nasıl vercez suluğunamı koycaz yoksa banyo yaparken leğene mi koycaz anlamadım bana yardımcı olursanız memnun olurum

İç parazit için içme suyuna
Dış parazit için banyo suyuna

iç parazit için suluğuna koycam bide banyo yaparken ama suluğuna kaç günde yada kaç haftada koyayım banyo yaparkende suluğa koyarkende kaç kaşık koyayım yardımcı olursanız memnun olurum

elma sirkesi üst solunum yolları içinde faydalı hırlayan yada öksüren kuşa ağzına iki damla verince iyi geliyor denedim faydasını gördüm.kesinlikle banyo sularına sirke veya çamaşır suyu kullanıyorum dış parazitler için

çamaır suyunu desteklermiyoruz cünkü banyo suyundan içebilr kuslar ve fazla içerlerse yan etki yapabilr dikkat edelim

sirkeye gelince insanlardada etkilidri faydası vardır öksürük veya genniz yanması olunca gargara yapılınca veya içilince anında etkisini göreceksiniz

kuslar içinde gecerlidir elma sirkesi

arkadaşlar sirkenin elma sirkesi olması önemli degil ben kuşların banyo suyuna sürekli koyarım dış parazit bir yana kuşların kanat yapısınada faydası var kuşların özellikle tüy mevsiminde kuşlarda oluşan deri ve tüy kırpıklarını dökmekte yenilerinin çıkmasında çok faydalı oluyor güçsüz hayvanlarda tüyü degiştirirken oluşan kapcıkları çabuk açıyor ayrıca renk olarakta çok parlak ve güzel bir görünüm oluşuyor vücüt üzerindeki fazla yaglanmayıda engelliyor
bil hasa dişi kuşların yumurtalıgındaki yaglanmaya iyi geliyor
doz olarakta 10 litre suya göz kararı 250 gram civarı döküyorum hem içiyor hemde banyo yapıyorla bunu özellikle bu mevsim hava güzelse haftada 3/4 kere tekrarlıyorum
şafak

Elma sirkesinin, ateş düşürmede, bakteriyi baskı altında tutması ve sıcak havalarda kuşlara, elektrolit (tuz,potasyum,sodyum) eksikliklerini giderir.

selamunaleykum
sukur safak abi nerelerdeydin
bende ictikleri suyo alma sirkesi veriyorum cok azmiktarda bonyo suyu icin sagol safak abi

ARKADASLAR ELMA SİRKESİ Y7ERİNE ÜZÜM SİRKESİ OLMAZ MI ? MERAKTAN SORUYORUM YOKSA OLURDA ELMA SİRKESİ KADAR FAYDASI OLMAZ MI? YO :? :? KSA ÜZÜM SİRKESİ ZARAARLI IDIR? :?

walla kardeş deneyelim ne diyelim lakin asidik karakterde bir ürünün iç parazitlere etkimesi kısmen olmacagını düşünmekteyim lakin sanırım dış parazilere ekiyebilir vesselam

sirke olsunda elma da olur. ayrıca kuşlarını çamaşır suyu katarak yıkayan arkadaşı da kınıyorum. yazık onunda bir canı var, dili yok diye bu kadar bilinçsizce hareket edilir mi?

Elma sirkesi ic parazitlerden korur , ishali keser , dinc tutar , tuyleri yumusatir , tuylere parlaklik verir ... Ayrica ve cok onemli husus , suyun mikrop kapmasini onler ve en onemlisi pamuk(Trichomoniasis/Hexamatisias) hastaligini(agzida/bogazda sarimsi peynir seklindeki hastalik) onler.Elma sirkesi cok faydalidir.

Abiler yorumlarınız için teşekkürler bana bu elma sirkesinin banyo sularına içtikleri sularına ne kadar koyulcagını soleyın 10 litre suya 250 gram demiş 250 gram kaç bardak edio ki kardeş 1 çay bardağımı yada ne kadar daha ayrıntılı lütfen kuşlarım zarar görsün istemiyorum

elma sirkesinin bu zamana kadar hiç bir zararını görmedim.arkadaşlarımızın dediği gibi iç ve dış parazitlerden koruyabilir çünkü sirkenin temizleme ve dezenfekte etkisi vardır.bunun için kuşlarınızın hem içme suyuna hemde banyo sularına katabilirsiniz içme sularında 2 3 lt ye sirkenin kapağı dolusunca atabilirsiniz fazla koymanıza gerek yok 1 damlası bile etkilidir. banyo sularınada küçük kaplarda yarım çay bardagı 10 kuş için.büyük kaplara ise 1 çay bardağı 20 ve üzeri kuşlar için koymanız yeterli.içme sularına verirken bi sirkeli su verin bi normal kakkısız verin.her suluk doldurmanızda koymanıza gerek yok.yukarda arkadaşımızın dediği gibi insanlarada faydası var arda sizde 1 yemek kaşığı almanızı tavsiye ederim çünkü ben alıyorum :))) gayet iyi oluyor .

Abi valla allah senden rağzı olsun ne muradın varsa versin abi 10 litre suya 1 çay bardağı uygunmudur ? sağol valla abi şuan kuşlarımda çok aşırı olmasada bit var bunlarda yok olur mu ?

sirke biti kesmez ben senerldır kus beslıorum bıtı tozları vbar veya yuvaya kum koy tabanına bıtı doker kum onlar ısını bıluır

elma sirkesi parazitler için iyidir içildiğinde yıkanma sularına konulduğundada tüyleri parlatır ve dış parazitlerin dökülmesindede foktör sağlar

atacan' Alıntı:
iç parazit için suluğuna koycam bide banyo yaparken ama suluğuna kaç günde yada kaç haftada koyayım banyo yaparkende suluğa koyarkende kaç kaşık koyayım yardımcı olursanız memnun olurum

1 litreye 2 kaşık idaal
yemek kaşığı

ABİ ŞİMDİ TANE KUŞ VAR ELMA SİRKESİ ALDIM KUŞLARIN SUYUNUN İÇİNE NE KADAR KOYİM YARDIM EDERMİSİN

Geri