emek hırsızları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ertugondes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ertugondes

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir öndeş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
abilerim,kardeşimlerim ve arkadaşlarım kuşçuluğu yuvamı patlatıp içindeki kuşları çalanlar yüzünden bırakmak zorunda kaldım hayatım boyunca ilk defa bir şeye bu kadar bağlanmış ve emek harcıyordum yemini vermek onların takla atışını seyretmek bana ayrı bir zevk veriyordu sanki dünyadan az bir sürede olsa uzaklaşıyordun onların yani kuşların dünyasında buluyordum kendimi ama bu akşam en değerli kuşlarımı alıp mezata gittim değer biçmek için kuşu kafese atığım gibi tırrrr ampule yapıştı taklaları bastı çok sevindim fiyat biçtiler öbür kuşları seyretim eve döndüm kuşları yuvama koymak için kilidi açıcaktım birde ne olsun kilid elimde kaldı kapı açıldı yuvada 2 kuş vardı 1 i bursa oynar 1 de trakya yerlisi onları değersiz diye bırakmışlar ama bizim gibi kuşlara değer veren biri için hiçbir kuş değersiz değildir .Arkasından yeni kuş almayı düşündüm ama bu ahlaksız insanlar bir kere dadandımı hep yuvanı patlatır bu yüzdende kuşları bir abime verme gereği duydum zaten elimde kala kala 4 kuş kaldı.Bu sitede varlığımı devam ettiricem ama artık kendi kuşlarımın resmini videosunu sizlerle paylaşamıcam
Yorum yapan veya yapmayan herkese teşekür ediyorum

Saygılar Emir

geçmiş olsun kardeşim malesef böyle ahlaksızlar var kuşçuluk camiasında

Selamlar Emir bey,

Geçmiş olsun bu tür olaylarla ne yazık ki çok sık karşılaşıyoruz. Belli bir süre aktif güvercin camiasında aynı yer, aynı mekan içinde bulunma, bunlara karşı ne yaparsak yapalım her tür önemleri alsak bile durdurmanın imkanı olmuyor. Sana tavsiyem tekrar aramıza aktif olarak döndüğünde çok göz önünde olacak davranışlardan kaçınmak olsun. Resimlerle, eş dost yada arkadaş ziyaretlerinden uzak durarak ve güvercinlerini çok övmemeye özen göstererek bu ise davam et,

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

En kötüsü başınıza gelmiş geçmişolsun ... Malesef bu hobininen kötü taraflarından biri bu ,başına böyle şeyler gelmeyen azdır aramızda , .. Ne diyelim sizin canınız sağ olsun kuş yene olur ....:::(((selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
En kötüsü başınıza gelmiş geçmişolsun ... Malesef bu hobininen kötü taraflarından biri bu ,başına böyle şeyler gelmeyen azdır aramızda , .. Ne diyelim sizin canınız sağ olsun kuş yene olur ....:::(((selamlarŞEREF

evet şeref abi haklısın ama ben kuşunda değilim 2 çift yumurtam vardı dün tam 2 hafta olmuştu 1 hafta sonra yavrular çıkıcaktı annesi ile babası çalınınca kırmak zorunda kaldım zaten biri geldğime kırıktı içindeki yavruyu görünce kendimi katil gibi hissettim o yavrunun hiç bir kabahati yoktu böyle ahlaksız insanlar yüzünden böyle acı şeyler oluyor =((

muygun' Alıntı:
geçmiş olsun kardeşim malesef böyle ahlaksızlar var kuşçuluk camiasında
aynen dostum böyle terbiyesizler oluyor ama yıllarını veriyorsun bunlara biri geliyor bütün emeğini çalıyorlar

aykutk' Alıntı:
Selamlar Emir bey,

Geçmiş olsun bu tür olaylarla ne yazık ki çok sık karşılaşıyoruz. Belli bir süre aktif güvercin camiasında aynı yer, aynı mekan içinde bulunma, bunlara karşı ne yaparsak yapalım her tür önemleri alsak bile durdurmanın imkanı olmuyor. Sana tavsiyem tekrar aramıza aktif olarak döndüğünde çok göz önünde olacak davranışlardan kaçınmak olsun. Resimlerle, eş dost yada arkadaş ziyaretlerinden uzak durarak ve güvercinlerini çok övmemeye özen göstererek bu ise davam et,

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

evet abi haklısın ben oyunlu güvercinlerimi çok övüyordum ama övülmicek gibi değillerdi hepsi omzuma elime konup yem yiyior 10 santim havaya attım mı en az 5 takla atmadan yere inemiyorlardı gerçi şimdi ne konuşsak boşa olanlar oldu ama hırsızlar istediklerini yine başaramadılar en değerli kuşlarımı mezata götürğüm için fazla oyun yapmayan kuşları götürdüler o oyunlularıda bir abime götürdüm yerdeki kümesine koydu ordaki 30 güvercinle daha mutlu yaşarlar öbür bursa oynarlarıda çatısına koyduk postaların yanına koskocaman bir odada 4 güvercin takılıyorlar valla oda benim evdeki odamdan daha büyük (: orda onların altına yumurta koyup yavru baktırcak

herkese yorumları için ve bu derdi benimle paylaştığı için çok teşekür ederim

Dostum kümesin demirmiydi ve kilit sistemin neydi vede hırsızlar nerden girmis gecmis olsun

Geçmiş olsun..

Gebetto' Alıntı:
Dostum kümesin demirmiydi ve kilit sistemin neydi vede hırsızlar nerden girmis gecmis olsun

valla dostum ben köyde güvercin besliyorum burdakilerin hepsi tanıdık kümesim tahtadan kilid sistemi fln normal kilit var =))

Of bide köyde calmıs şerefsizler bence kusculu bırakma tugladan yap kümes masrafıda az olur

Gebetto' Alıntı:
Of bide köyde calmıs şerefsizler bence kusculu bırakma tugladan yap kümes masrafıda az olur

zaten temelli bırakmadım çalamadıkları kuşları bir abime verdim onlardan yavru alıcak o tüm sülaleyi sonra yeni kümesime koycam ama yaza =))zaten sbs sınavım var hayırlısı ile iyi bir liseye yerleşiyim =))

Geri