ertugondes
Üye
- Ad Soyad
- emir öndeş
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
abilerim,kardeşimlerim ve arkadaşlarım kuşçuluğu yuvamı patlatıp içindeki kuşları çalanlar yüzünden bırakmak zorunda kaldım hayatım boyunca ilk defa bir şeye bu kadar bağlanmış ve emek harcıyordum yemini vermek onların takla atışını seyretmek bana ayrı bir zevk veriyordu sanki dünyadan az bir sürede olsa uzaklaşıyordun onların yani kuşların dünyasında buluyordum kendimi ama bu akşam en değerli kuşlarımı alıp mezata gittim değer biçmek için kuşu kafese atığım gibi tırrrr ampule yapıştı taklaları bastı çok sevindim fiyat biçtiler öbür kuşları seyretim eve döndüm kuşları yuvama koymak için kilidi açıcaktım birde ne olsun kilid elimde kaldı kapı açıldı yuvada 2 kuş vardı 1 i bursa oynar 1 de trakya yerlisi onları değersiz diye bırakmışlar ama bizim gibi kuşlara değer veren biri için hiçbir kuş değersiz değildir .Arkasından yeni kuş almayı düşündüm ama bu ahlaksız insanlar bir kere dadandımı hep yuvanı patlatır bu yüzdende kuşları bir abime verme gereği duydum zaten elimde kala kala 4 kuş kaldı.Bu sitede varlığımı devam ettiricem ama artık kendi kuşlarımın resmini videosunu sizlerle paylaşamıcam
Yorum yapan veya yapmayan herkese teşekür ediyorum
Saygılar Emir
Yorum yapan veya yapmayan herkese teşekür ediyorum
Saygılar Emir