emeklerim boşa gitti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maskeler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

maskeler

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan arslan
Meslek
işsiz
İlgi Alanı
Kediler
3 yıldır kuş uçurduğum kümesim dün itibarı ile yıkıldı. sevgili belediyemiz kuşlarımı uçurduğum gönlümü eylediğim birşeyler üretmeye çalıştığım zevkimi hobimi daha doğrusu dünyamı yıktı. park yapılacakmış . hazırladığım kuşlarıma mı yanayım 3 yıllık emeğime mi şimdi ne halt edecem ona mı yanayım bilmiyorum.

Ağa öncelikle geçmiş olsun , gerçekten insanın çok zoruna gidiyor böle durumlarda. , Aklına fazla takma beynini yorma usta , sen imkanların el veriyorsa güzel küçük bir kümes yap orda besle yada birisine ödünç olrak ver kümes yaptığında geri alırsn , tekrardan geçmiş olsun çok üzüldüüm . Bu konuda belediyeye dilekçede yazabilrisin derdinden anlayabilirler ?

maskeler' Alıntı:
3 yıldır kuş uçurduğum kümesim dün itibarı ile yıkıldı. sevgili belediyemiz kuşlarımı uçurduğum gönlümü eylediğim birşeyler üretmeye çalıştığım zevkimi hobimi daha doğrusu dünyamı yıktı. park yapılacakmış . hazırladığım kuşlarıma mı yanayım 3 yıllık emeğime mi şimdi ne halt edecem ona mı yanayım bilmiyorum.

S A GEÇMİŞ OLSUN SİNAN KARDESİM SENİN ADINA ÇOK ÜZÜLDÜM AMA YAPACAK BİRSEYDE YOK KARSINDA DEVLET VAR
BENİM DURUMUMDA SENDEN FARKLI DEGİL 2008DE YIKILAN EVİMİ İKİSENE İÇERİSİNDE YAPACAKLARINA DAİR SÖZLESMEM OLDUGU HALDE 4 YIL OLDU HALA ÇİVİ ÇAKILMADI ORDA BURDA GEZDİRDİKDEN SONRA YORULDUM ARTIK VE VAR OLAN KUSLARIMI ELİMDEN ÇIKARDIM AMA SAGLIK OLSUN SANA BİR SEY OLMASIN TABİKİ KOLAY BİR SEY DEGİL SENİ ANLIYOR ÜZÜNTÜNÜ PAYLASIYOR DAHA İYİ BİR ORTAMA KAVUSMANI DİLİYORUM

SAYGILAR

Gecmis olsun ilerde düzenlersiniz yeni yerinizi

teşekkürler en nefret ettiğim şeyle yüz yüzeyim . artık sadece yemlemekle meşgul olucam şanssızlığıma isyan ediyorum . bi kuşçunun halinden yine bir kuşçu anlar arkadaşlarıma söylüyorum başka bi tepede uçur balkonda diyolar umurlarında bile değil . neyse hayırlısı
A S muharrem abi kuşlarını vermek zorunda kaldığın için üzüldüm. bende yavaş yavaş satmaya başlıycam mecburen . görüşmek üzere abi saygılar

sinan kardeş geçmiş olsun, iyi kuş uçurup oynatan bir insanın bu duruma düşmesi gerçekten çok zor ve kötü bir durum, seni gerçekten anlıyorum ama azmini yitirme kardeş Allah büyük, kuşların kaliteli kumaş, hemen elinden çıkarmayı düşünme, sabret bakalım Allah bi kapı açar inşallah,,,

Çok geçmiş olsun ne denilir bilemiyorum , umarım bir çaresi bulunur .. Yazık olmuş gerçektende ..selamlarŞEREF

Sinan kardeşim önce geçmiş olsun,sonrada sağlık olsun sana bir şey olmasın.

Bundan sonra varsa çevrende yakında kuş bakan arkadaşların ordada devam edebilirsin,kendine yeni bir yer bulana

kadar.

Burda aslonan verdiğin emeğinin bir kalemde gitmesi,takma kafana sağlık olsun.

Selamlar sağlıcakla kal.

Hocanın dediği gibi,hani demişya bana eşşekten düşmüş birini bulun getirin benim halimden ancak o anlar:)))

Bu sitede senin halinden en iyi anlayacak kişide Muharrem ağbindir.

:asla: --------------------------------------------------------------------------------

Öncelikle geçmiş olsun. acele kararlar verme eğer istersen mezatlarda kümes kiralayıp ordada devam edersin.
yinede çok zor bir durum biraz düşün elimizden ne gelirse yardımcı olmağa çalışalım yakınlarından yokmu senin gibi böyle boş bir alanda uçuran bizim mamakta arkadaşlarda boş bir alanda 2li
3lü grup kuş bakanlar var varsa yardım iste eğer yer bulamassan mesaj at hemen kuşlarından vazgeçme sonuçta senelerin emeği var yinede çok geçmiş olsun.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

RAMAZAN ABA' Alıntı:
:asla: --------------------------------------------------------------------------------

Öncelikle geçmiş olsun. acele kararlar verme eğer istersen mezatlarda kümes kiralayıp ordada devam edersin.
yinede çok zor bir durum biraz düşün elimizden ne gelirse yardımcı olmağa çalışalım yakınlarından yokmu senin gibi böyle boş bir alanda uçuran bizim mamakta arkadaşlarda boş bir alanda 2li
3lü grup kuş bakanlar var varsa yardım iste eğer yer bulamassan mesaj at hemen kuşlarından vazgeçme sonuçta senelerin emeği var yinede çok geçmiş olsun.

Saygılarımla,

Ramazan ABA
teşekkürler ramazan bey tanışmasakta ben sizi tanıyorum metin abinin derneğinden damızlıklaarımdan vazgeçemem zaten ama artık kuş uçurmak bize hayal oldu zaten metin abinin terasta 27 tane kümes var bize kuş uçurmaya sıra gelmez

öncelikle gecmis olsun sinan kardes. güzel kuslarin var hemen elinden cikarma kuslarini.ercan abiye sor belki onun orda beraber ucurusunuz ercan abiyi tanirsin metin abinin ihaleye geliyor onu seni taniyor istersen ona sor iyi bir arkadastir

ali bey seref ve senol abi hepinize teşekkür ederim. muharrem abinin derdini anlıyordum o da şimdi beni anlıyor sağolsun ama onun ki daha kötü tamamen vazgeçmiş kuşlarından . mecbur kalmış. ben damızlıklarımdan vazgeçemem. fakat yavrularımı vermek zorundayım mecburen. ben apartmanda oturuyorum güç bele taşıma yoluyla uçum yerinde kuş uçuruyordum . hergün çektiğim eziyeti ben bilirim . ama orası benim bahçem gibiydi misafirlerim gelir oturur sohbet eder varsa kuş izlerdik. kuş uçurmak için çok elverişli sakin bir yerdi. ama her güzel şeyin bir sonu var . içimdeki sıkıntıyı kelimeler anlatamaz fakat artık bekleyip görecez . şu an ağaç dikilme aşamasında bir park olsun belki bir ihtimal diye hayal kuruyorum işte. birde hayatımda ilk defa kupaya yazılmıştım neme gerekse :) neyse herşey gönlünüzce olsun
ayhan bey teşekkürler ercan abiyle tanışırız severim de kendisini beslediğimiz ortak kan kuşlarımız da var. bakalım hayırlısı zaman gösterecek.
saygılar.

sinan kolay değil tabiki yaşadıkların ama kuşlarından vazgeçme kardeşim sonra çok pişman olursun sana tavsiyem erkek dişi ayrı dursun yavrulatma sabret bakalım,müsait bi yer bulana kadar

ertan ates' Alıntı:
sinan kolay değil tabiki yaşadıkların ama kuşlarından vazgeçme kardeşim sonra çok pişman olursun sana tavsiyem erkek dişi ayrı dursun yavrulatma sabret bakalım,müsait bi yer bulana kadar
teşekkürler sağolun. kuşlarımdan vazgeçemem zaten. yavru almaya devam ediyorum o bağrı beni biraz eğlendiriyor

Sinan kardeşim Parkta güvenlık yoksa bı sote yere bı pıst yap zaten taşıma kutun vardı onunla ucur seni uzaktan takıp edıyorum sendekı bu heves warken senı devlet bile durduramaz :)

DraGLeR' Alıntı:
Sinan kardeşim Parkta güvenlık yoksa bı sote yere bı pıst yap zaten taşıma kutun vardı onunla ucur seni uzaktan takıp edıyorum sendekı bu heves warken senı devlet bile durduramaz :)
yakup kardeş teşekkür ederim ilgin ve yorumun için :)
şu an okulumu bitirmeye odaklanmış durumdayım finaller başladı 2 haftam var. içimden geçenleri okumuşsun :) pes etmeye niyetim yok ama zaman ne gösterir belli olmaz belki iş bulma teleşından tamamen erteleyebilirim hayrlısı olsun sağlıcakla kal

Geri