Soğanlıklı Emre
Üye
- Ad Soyad
- Emre Salman
- Meslek
- Turizm Otelcilik
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Khalid' Alıntı:Maşallah Emre kardeş ,
Sağlıklı yakışıklı kuşlarınız var. Özellikle donukların albenisi biraz daha farklı
Yuvalıkların her çift için ayrı olması da soy takibi açısından çok güzel.
Ölçü olarak kaça kaç tercih ettiniz, ben de ilk fırsatta damızlıklarım için böyle bir düzenleme yapmak niyetindeyim.
İyi günlerde uçurmanız,seyretmeniz temennisiyle.
Khalid
KUSCU MECNUN' Alıntı:MASALLAH EMRE ÇOK GÜZEL KUSLARINIZ VAR SEVDİGİM RENKLER SAGLIKLI DİRİLER
HAYRINI GÖRÜRSÜNÜZ İNSALLAH ERZURUMDA BÖYLE KUSLARDA VARMIS ÜRETENİN EMEGİNE SAGLIK
GÜLE GÜLE BESLE
şenol tunç' Alıntı:41 kere maşşallah Emre kardeşim çok güzel kuşlar.
Kümesinde güzel,hayırlı kazasız, belasız,hastalıksız beslemeler.
Güle güle besle,tüyü kadar ömürleri olsun.
Selamlar sağlıcakal kal.
dadaş' Alıntı:Kardeş s.a kuşların gayet güzel güle güle besle hayrını gör...Bende ERZURUM'luyum kuşlar Erzurum'un neresinden geldi ?
mazidenbiri' Alıntı:kardeş maşallah kuşların gerçekten cok güzel görünüyor özellikle o donuklar ve son resimdeki küllü çift mükemmel inşallah emeğinin karşılığını verrirler
mücahid' Alıntı:selamlar
Kuşlarının maşallahı var iyi günlerde besle . Bende ballı besliyorum fakat bendekiler daha açık ve silik kemerli veya kemersizlerde var fakat seninkiler koyu ve kemerli bilmeyenler küllü sanıyor ama yinede güzel oyunları nasıl hiç uçurdun mu yoksa yeni mi üretiyosun ?
saygılarımla
mücahid' Alıntı:selamlar emre bey ;
Senin dediğin gibi bu kuşlara kula diyende var ama ballı olduğunu söyleyen birini görünce bu formda çok ilgimi çekti ve sevindim kuşlarının gerçekten maşallahı var oynıyacağıda alınlarında yazıyor zaten çok güzel oynıyacaklarndan şüphem yok ama yinede izlemek isterim ilerde inşallah..
Bizim buralarda ballı trend bir kuş şuan herkezin kümesinde olmasını istediği ve piyasası olan bir kuş ama tabiki bu durum bu kuşların kırılmasına daha çok üretilip satılmak için soyundan saptırılmasına yol açıyor.
velhasıl kelam kümesinin holluk sistemi güzel ve çok verimli olacağından eminim bende kapalı holuk sistemini senelerdir kullanıyorum kullanmadan önce yavru almak zor oluyordu ama bu sistemde zaiyat 30 yavruda belki bir belki hiç okadar verimli bir sistem kendim yaşadım biliyorum bu yüzden bol bol yavru alıp uçuracağından ve içinin çok rahat olacağından eminim ..
saygılarımla ,
Allah herkesin gönlüne göre versin teşekkür ederimMEHMET618' Alıntı:Maşallah kardeşim güle güle besle. Bende bu renklere meraklıyım. Küllü dediklerinize biz Konya da külümsü diyoruz. Bunların açık rekli olması ve tüm kuyruk tellerinin ucunda beyazımsı izin olması önemli, ve bu türe de Apdal deriz. Bu kuşlar hem seninki gibi ballı (Sıçantüy), hem devetüy, hemde ağzı beyaz kara yavru verirler. Ben de şu an onlardan üretiyorum, gayet iyi yavru alıyorum. Ve ilk yavrularını da uçurdum, Elhamdülillah beklediğim performansı verdiler. Bir hayvanın oyunndan çıkmamak için bu kadar çaba vermesine Allahın Kudreti demekten başka bişey diyemiyorum.
Umarım sende emeğinin karşılığını alırsın.
kovalıyoruz kovalıyoruz geri geliyorlar abi =)alidemirsmm' Alıntı:Maşallah kardeşim, kovala hele kovalaaaaa...