EMSALSİZ TRAKYA YERLİLERİ İLE KELEBEK TAKASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murattis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

murattis

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat doğan
Meslek
ticaret
İlgi Alanı
Kediler
kelebek cinsi güvercin bakmak istiyorum elinde olan varsa karşılığında trakya yerlisi hemen hemen her rengi mevcut uçuş ve dönüş garantilidir.
[email protected]

iyi güzelde benim bildiğim trakya yerlisi dönmez eğer dönüyorsa da ben hiç duymadım görmedim.

blueye' Alıntı:
iyi güzelde benim bildiğim trakya yerlisi dönmez eğer dönüyorsa da ben hiç duymadım görmedim.

Aynen.. Murat abi trakyalar makara yapar, dönmezki.. Tezcan abiye katılıyorum..

............SİNAN ÖZTEKİN..............

DÖNÜŞ DERKEN takladan bahsediyordur arkadaş , bildiğimiz dönek,dolapçı dönüşü değildir, bazı bölgelerde dönen kuş görülmediği için taklayada oyun,dönüş,takla gibi adlandırılıyor.

herkeze saygılarımı sunuyorum izmirde 5 yıl kaldım domateze domat diyorlardı kusura bakmayın konuya burdan girdim anlaşılması amacı ile bizim burada takla atmaya dönmek tabiri kullanılır özür dilerim bukadar incelendiğini bilmiyordum kelimelerin bundan sonra daha dikkatli kullanırım

murattis' Alıntı:
herkeze saygılarımı sunuyorum izmirde 5 yıl kaldım domateze domat diyorlardı kusura bakmayın konuya burdan girdim anlaşılması amacı ile bizim burada takla atmaya dönmek tabiri kullanılır özür dilerim bukadar incelendiğini bilmiyordum kelimelerin bundan sonra daha dikkatli kullanırım

Estağfurullah asıl biz özür dileriz yanlış anladığımız için ama malum sanal ortam insan herşeyi düşünüyor birkaç kere.. Mesela hiç anlamayan birisi geliyor burda milleti kandırıyor garantili falan diye (SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN SİZE LAFIM YOK, KONUNUN AÇIKLANMASI İÇİN VERDİM BU ÖRNEĞİ). Umarım aradığınız kuşları bulursunuz..

...........SİNAN ÖZTEKİN............

vakti zamanı ve tekirdağa yakın olan arkadaşlar varsa buyursun misafirim olsun kuşlar işyerinde ben gündüzleri pazar günü hariç müsaitim uçururuz sohbet ederiz çok kuşsever arkadaşım var dahada fazla olmasını isterim saygılarımla

Geri