G
Guest
Misafir
At sineği için en etkili olan ilaç yada toz hangisi .. ? yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soner sanırım dediğin ilaç bolfo araştırmama göre bolfo o kadar uzun süre etkili olan bir ilaç değil ben çok uzun süre etkili olan bir ilaç istiyorum.komran' Alıntı:kardeş eczanede satılan bir beyaz tozlu ilaç var o tozu güvercinin herhangi bi bölgesine dök ve elinle her tarafına sür ve 2dk sonra hiç bi bok kalmaz bit filan böcek ben bu ilacı kullanıorum 2.ci tavsiyem mesela güvercinin sallabaş oldu hiç dert etme onun kafa yani ense bölgesini yol yoldugunda orada mor bir kan görüceksin eline bıcak al hafiften kanat orayı ve her 20 saniyede o bölgeyi sık pis kan akıcak bunu 1 hafta durmadan yapıcaksın ve kuşların suyuna 1 2 damla çamaşır suyu döküceksin şaka yapmıorum bu tavsiye çok işe yarıyor
öncelikle çok teşekkür ederim .. nerde bulucağımı bilmiyorum nerelerde satılıyor. .?asim123' Alıntı:Kardeş bakk BLOTIC die bir ilaç var bnmkilerde hiç bişey kalmadı hem çok uzun süre bitmiyor ancakk çok çok çokk dikkatli kullan biraz fazla versen yada kuşların gözüne felan kaçsa kör ediyor öldürüyor.15 litreye bir kapak kuşların ağzından tutup suya bandır.Hiç birşey kalmaz ama dikkat et ben 2 yawrumu kaybettim.
peki cok saolertugondes' Alıntı:eczanelerde satılıyor bildiğim kadarı ile=)) güvercin pazarlarında(mezatlarda) da satılır
Hasan abicim cok teşekkür ederim ... bloticle hayvanı iyice temizledikten sonra temiz suyla durulamak gerekiyormu ?hasan_22' Alıntı:blotic denilen ilaç zehirli bir ilaçtır onun için çok dikkatli davranmak gerek 15litre suya degıl 5 litre suya bı kapak döküp daldırma şeklinde yapıyosun fakat kuşun kafası girmeyecek şekilde diğer bir yöntemde cam sil şişelerine koyup kuşun her tarafına sıkıyosun daldırma şeklinde yaptığında kuşlar ayaklarını vuruyo yakıyor ondan dolayı bıraz sıkıntılı oluyo en mantıklısı cam sil yapılması selamlar
cok saolun .. tşkkr edermadrenalin' Alıntı:Hayırlı kandiller ;
Yuva içi haşere ve yumurtaların ölümü için blotic ve dvitoks kullanabilirsiniz.bu tür ilaçları kulllanırken dozajlamasına çok dikkat etmek gerekiyor.
Blotic için 5 litre suya birkaç damla damlatık kuşlarınızın kendiliğinden banyo yapmasını sağlaya bilirsiniz .Birkaç damlanın kuşlar için bir sakıncası yoktur.Şayet ben 2 banyoda bir kuşları bu şekilşde parazitlerden arındırıyorum.
Kuşlarınızın diş çevreyle olan durumlarınada gözden geçirmeniz gerekir.yabanı güvercin veya etrafındaki hayvanlardan çeşitli bakteri ve parazit kapma olasılıları yüksek oluyor.
cok saol hasan abihasan_22' Alıntı:rica ederim kardeşim hayır durulumana gerek yok fakat daldırma işlemini yaptıktan sonra kuşlarını kesınlıkle ucurma kumesı kapat orda kalsınlar bı gece kaldıktan sonra ertesı gun düzeliyolar