En güzel kuşlarım kaçtı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan istanbul3434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Arif topçu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Kümesimin en güzel kuşlarını kaçırdım akbaş baska 2 tane :( 1 tanede aynalı mavi eşinin yumurtası vardı 1 haftalık kafayı yicem baskalar alısık değildi diğer kuslarım yüksek ucunca dağıldı kayboldular mavimde tüye girmişti dama kalktı öyle aşşağı uçtu daha gelmedi. :(

dışarıyı görmüşlerse acıkınca gelirler

Kusculuktan soğuyor insan o kadar paralar döküp alıyoruz. Baskaların çiftini 60 a almıstım. Paramız ucup gidiyor kusculukta olur böyle şeyler ama bana acayip koydu bu baskalar ümidimi kestim mavim gelsin yeter o alısıktı önceden.

Bugun kacirdigin saatte ,yarin buyuk ihtimalle gelirler.

Artık ümidi kestim yağmur yağıyor istanbulda çok fena :(

geçen hafta beyaz kırma bir kuş getirdier çok kavga ediyordu kümeste saldım onu eski evine gitsin diye kuş bende 3 gün kaldı ve dışarıya çıkmadı kuşu saldıktan 5 gün sonra diğer kuşları saldım kümese alışmışlardı onalar baktım o beyaz olan da yanlarında eski evine gitmemiş yani ne yapacakları belli olmuyor. Bakarsın gelmişler :)

1 Kayıbım var 2 si geri döndü. :)

Kuşculukta başıma gelen bir olayı anlatayım, 1 takım van mardıni almıştım kuşların kanatları gelince önce erkeği kacırdım üç gün gelmedi dişisinin altında yumurta vardı tam kıracaktım yumurtaları erkek kuş geri geldi sonrası sabahında dişisi kaçtı oda oda 2 gün sonra geldi kuşlar yumurtadan hiç kalkmadı yavruları cıktı bir sure sonra.Kuşun sağı solu belli olmaz bir hafta sonra geri gelen kuşlar olur, yeterki pusulası sağlam olsun aptal olmasın.

Bitanesi eke baskaydı o gitti gelmedi damar sağlam demekki. Kızmalarım geri döndü benimde öyle çok oldu gidip gelen kuşlarım.

istanbul3434' Alıntı:
Bitanesi eke baskaydı o gitti gelmedi damar sağlam demekki. Kızmalarım geri döndü benimde öyle çok oldu gidip gelen kuşlarım.

Kaçırdığım postalarım bir ay sonra geldi kümese fakat dışarıdan hastalık kapmışlardı kurtaramadım ne yapacakları belli olmuyor gelir bence baska dışarıda yaşayamaz. Birde yakınalrda kuşçu varsa git sor mecbur kalınca başka kümese inebiliyorlar.

Geri