kuşcu_halit
Üye
benim bir gök akkuyruğum var(çakmak)4 saat seferden inmezdi sineğe kalkıyordu şimdi nerdeyse 1 metre bile uçmuyor aşırı takal atıyor nerdeyse yerde takla atıcak önerilerinizi bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[email protected]' Alıntı:Arkadaşlar ben Yüksel.45 yaşındayım ve memurum.Aranıza yeni katıldım .İnşallah muhabbetlerimle sizi memnun edrim.Ben yaklaşık 30 tıldır kuşlarla ilgileniyorum ancak son 2 yıldır beslemeye başladım.bende dolapçı nın her renginden ve türünden var.fakat yavaş yavaş eleme usulüne gidiyorum.Çünkü bir çoğu istediğim performansta diğil,ana damardan yola çıkarak sıkı bir takiple orjinalliğe bozmamaya dikkat etmeyi düşünüyorum.Bütün kuşçu arkadaşlarada tavsiyem dir orjinalden şaşmasınlar.Ayrıca fişekli tabir edilen taklacılar,Aydınımıza özel Aydın yerlisi,Bursa Çakalı,ve Manisada en çok tutulan Sarı bozalı saya larım var.Çok fazla çeşit bulundurmuyorum(acemiler gibi)Sizlerden yorum ve ziyaretlerinizi bekliyorum.Arkadaşlar baş belası bir hastalık olan sallabaş,ın hakkından nasıl geliriz Allah aşkına bana bildirin bu hastalıkla hepimizin başı büyük dertte.Bu sezon verdiğim kayıp abartısız 5000tl.Bir önlem veya çare bulamazsak bütün orjinallerimiz gidecek Maazallah.Siz duyarlı arkadaşlardan tavsiyelerinizi bekliyorum...SAYGILARIMLA