En İyi Performans Gösteren Oynarlarımın Resimleri.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
A

Anonymous

Misafir
Merhabalar arkadaşlar performans sergileyen bursa oynar resimlerinizi bu tür başlıklar altında sizlerde paylaşabilirsiniz ve performans sergileyen oynar ırkının fiziki özelliklerini hep beraber inceleyelim.Bu resimde gördüğünüz oynarlar benim uçuş sitili olarak beğendiğim kuşlardır.Fikir verme açısından sizlerle paylaşmak istedim.Umuyorum ki sizlerde performanslarını seyrettiğiniz bursa oynarlarınızın resimlerini ekleycek ve benzerliklerini hep beraber değerlendireceğiz.

Galiba bursa oynarı performansı diye bir şey yok :hayir:

Hani Benim Bildigim Oynarcilar Kuslarini Kimseye Kolay Kolay Gostermezler, Saklarlar Kuslarini, Ama Resimlerini bari Koysunlarda goz ucuyla bakmaya calisalim, bakim Hilal Huseyin arkadasimiz ne guzel paylasmis, ben bu resimler dolasiyila tek bir yorum yapacagimki oda şudur ;

En guzel Olan, Paylaşılandır..

Sen ve Senin Kuslarinda En guzelisiniz Kardesim.

Saygilar, Sevgiler.

tearfulchild' Alıntı:
Hani Benim Bildigim Oynarcilar Kuslarini Kimseye Kolay Kolay Gostermezler, Saklarlar Kuslarini, Ama Resimlerini bari Koysunlarda goz ucuyla bakmaya calisalim, bakim Hilal Huseyin arkadasimiz ne guzel paylasmis, ben bu resimler dolasiyila tek bir yorum yapacagimki oda şudur ;

En guzel Olan, Paylaşılandır..

Sen ve Senin Kuslarinda En guzelisiniz Kardesim.

Saygilar, Sevgiler.
Serdar merhabalar olurunda doğru beslediğin her şey güzeldir oynar süs kuşu değildir ki güzelliğine bakılsın bence burda biryerlerde hata yapıyoruz!hepsi bir arada diyorlar da hikayeden ibaret gibi!Güzel olanın uçmadığını ve uçurulmadığını düşünürsek işimiz karmaşık :hhh:

YAŞMAKLI 2 KUŞ VE BEYAZ BENCE GAYET GÜZEL . ESKİ FOTOLARDA OLSA GÜZEL ,GÜZELDİR..

SENİN İLE * KONUŞMASAK DA * YORUMUM KUŞLAR HAKKINDA. GENÇLERE BİLGİ VERMEK MAKSADI İLE..

SENİN SAYFANA ; SENİN İÇİN ASLA YORUM YAPMAM ..ALLAH' A YAKIN OL!

SON 15 YILDA EN İYİ UÇUŞ BENİM GÖRDÜĞÜM BUDUR.!

Ekli dosyalar

• YEŞİL BONCUK.webp
    YEŞİL BONCUK.webp
    7.7 KB · Görüntüleme: 2,590
2014 FOTOSU ; İLK YUMURTAYI GÖRDÜ..

Ekli dosyalar

• YEŞİL BONCUK-2014.webp
    YEŞİL BONCUK-2014.webp
    70.5 KB · Görüntüleme: 2,602

1) BURSA OYNARI KANAT DİKMEZ.
2) TOZLUK OLMAZ.
3)GRUP FİLO UÇMAZ.
4) GÖZ RENGİ GÜL KURUSUDUR.
5) AYAKLARI KIRMIZI TONDADIR.
6) ELDE TUTARKEN KUYRUĞUNU ''YELPAZE GİBİ '' AÇMAZ.
6) BEL ÜSTÜ YAĞ BEZESİ '' TEK VE İRİDİR. ''
7)KUYRUK TEL SAYISI EN FAZLA 12 ADETTİR.
8)ÜST GAGASI ALT GAGADAN BASKINDIR.MUTLAK SURETLE ..( KÜT DEĞİLDİR..)
9) TIRNAKLARI ;UZUN VE DÜZ DEĞİLDİR.
10 )TÜYLERİ İPEKSİ TUŞE ' YE SAHİPTİR. KAYGANDIR.
11) DURUŞU ;İLK BAKIŞTA ADETA BİR '' ARMUT'U '' ANDIRIR..
12)IRK OLANLARIN ;TÜY ARALARINDA ''KILLARI '' VARDIR..
13) YÜKSEK UÇUCULARI ; KANATLARININ BAŞTAN İTİBAREN ''DÖNÜK TÜYLERİ '' (UÇUŞ TÜYLERİ EN AZ 10 ADET OLUR..)

14) KARABAŞ GRUBUNDA ; TIRNAK UCUNDA VE GAGA ÜST UCUNDA (SADECE ÜST) SİYAHLIK KABUL GÖRÜR..

15) MÜLAKAT GÜVERCİNLER *; BURSA'MIZA ÖZGÜDÜR. TIPKI ,KIRMIZILAR GİBİ AYRI BİR IRKTIR.BURSA OYNARI DEĞİLDİR..MÜLAKAT İLE OYNAR GÜVERCİN EŞLEMELERİNİN ; MELEZLERİ KALİTESİZ KUŞLARDIR..

16) STANDART ÇAPINDAN DAHA İRİ OLANLARI FAZLACA SALLI OLANLARI , GAGA OLARAK DA STANDARTTAN UZUN OLANLARI ;UÇMA ZORLUĞU ÇEKERLER.

17)BURSA OYNAR GÜVERCİNİ ; TAKLA,SARMA ..YAPABİLİR.(YAN BURGULULAR ; FİLİBE KIRMASI OLDUĞUNA İŞARET VERİR.) TAKLA SONRASI ,KUYRUK ÜZERİNE TABİRİ CAİZSE ''GÖTLEME YAPMAZ ..)

BİLDİKLERİMİ PAYLAŞTIM .. .SAYGILARIMLA..

KAFA YAPISINA TAKILIP KALMAYIN..

Geri