en sadık ırk hangisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hikmett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hikmett

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hikmet özperto
Meslek
yok
İlgi Alanı
öncelikle merhaba arkadaşlar ben güvercin beslemeye yeni baslıcam sizin tecrübelerinizden faydalanmak istedim sizce hangi ırkı yetiştirmem lazm dişisine ve kümesine en sadık ırk hangisidir

En sadık kuş posta kuşu denilebilir , lakin tek tek 5 6 adet beslenirse pek zevk vermez ve cami kuşlardan farkı olmadığı için zevk vermeyebilir , bursa oynarıda sadık hayvandır branjı olan arkadaşlar detaylı anlatım yapacaktır renk ve görünüş olarakda göze ve zevke hitap edebilir bildiklerim bu kadar sağlıcakla kalın

bursa oynarı bnmde aklımdan geçiyodu yorumun için teşekür ederm

hikmett' Alıntı:
öncelikle merhaba arkadaşlar ben güvercin beslemeye yeni baslıcam sizin tecrübelerinizden faydalanmak istedim sizce hangi ırkı yetiştirmem lazm dişisine ve kümesine en sadık ırk hangisidir
HİKMET' İM ; GAZİANTEP İN KUŞLARI DA GÜZELDİR.BEN CE *YÖREMİZE AİT KUŞLARA SAHİP ÇIKALIM * DERİM.! SEVGİLERİMLE. :slm:
kume-ve-karisim-guvercinleri-filo-guvercini/gaziantep-ten-filolar-t22108.html

sende dogru söylüyosn valla onlarıda düşünüyorm mahsat bilgi almak :)

En sadık ırk postadır.Fakat satayım postayı geri gelir dersen posta besleme çünkü onu alan kişi o kuşu salmaz, ucurmaz.Diğer ucucu kuşlarda sadıktır. yeterki yerini sevsin.Benim üçbucuk sene sonra baska çinsi kuşum geri gelmiştir.Zevk amacıyla ucuracaksan posta, her türlü hava koşullarında dayanıklıdır ve akıllıdır, uzun mesafeler kat edebilir.

peki kümesin alçakta olması kuşların alışmasında sorun olurmu sizce

Geri