en terasan bi durum var.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hackshelid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hackshelid

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet sonsuz
Meslek
kasiyer
İlgi Alanı
Diğer
beyler ben 2 gun önce cift 2 kelebegimi saldım kumeste yavruları var erkek önceden alışık onu ucuruyodum saten dışınınde kanatları cekkikti yannız erkekgi ucururken o da havalandı kanatları biraz cıkmıştı neyse bunlar havada baya donduler ve erkek geldi dışı yok neyse aradan 2 gun gecti bi baktım catıda erkegin yanına gelmiş dışı ne yaptıysam indiremedim yavrusunuda gösterdim gelmedi erkek geliyo ama dışı inmiyo catıda öpüşüyolar felan ama bi turlu inmiyo ve tekrar kayboluyo ne yapmam gerekir.

Erkeği yanına salmamaya çalış. Eğer erkek kusuyosa öle idare ediyodur dişi. Aç kalınca mecbur iner..

ama erkegi görmedende dışı görükmüyo etrafta erkeyi salıyom yanına geliyo ben balkaonda besliyorum bu arada

erkek kuşu aç bırak dişi gelince yem at sanırım erkek inince dişide iner innmezse erkegi bantlayıp koy dişi eşine duskense mecbur gelir

Erkeği sal uçsun dişi yanına ggelsin yem göster erkek insin bantla sonra sen orada görünme gizli bi yerden izle dişi inecektir aşağıya..

SİNAN ÖZTEKİN

selamaleyküm
eğer erkekle beraber inmiyorsa erkeğin kanadını bağla ve tavana at.gece damda kalmasını sağla.eğer dişide gece erkekle damda kalırsa çık ve yakala karanlıkta...

Bence arkadasa katılıyom sal erkegi ikisi aksam orda dursunlar geceye kadar gece cık yakala ikisinide :tamam:

Kuş için hiç bir zaman hayatını riske atmaya değmez Bence. Yerinde olsam uğraşmazdım Çatılarda falan Geleceği varsa gelsin gelmeyeceksede yavrularına babası bakar zaten en kötü ihtimal enjektörle Sen bakarsın.

Geri