en yeni sayalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan parazit28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

parazit28

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hayri yamak
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
yes yeni fotolar

Ekli dosyalar

• SDC11886.webp
    SDC11886.webp
    105 KB · Görüntüleme: 1,651
  • SDC11883.webp
    SDC11883.webp
    51 KB · Görüntüleme: 1,651
  • SDC11881.webp
    SDC11881.webp
    37 KB · Görüntüleme: 1,687
Re: en yeniler

Gerçekten güzel kuşlar hayrını gör...
Peki uçuşları nası, iyiler mi?

SİNAN ÖZTEKİN

arkadaşım kuşların çok güzel güle güle besle bendede vardı yavru güvercinlerimin kafalarına vurup deldiği için arkadaşıma verdim çok saldırganlar

Değerli aekadaşım kuşların çok güzel temiz ve sağlıklı görünüyor.Avatar bölümünde bango yazıyor.fakat kelebekler nereninkuşları, birde yanlış anlamasan nereli olduğunu yazarsan bu güzel kuşlar hangi yörede olduğunu biliriz.SAYGILAR

abi kuşların çok güzel bunların nasıl döndüklerini tahmin edebiliyorum son tüyüne kadar hayırlı ve uzun ömürlü olsun bol yavru alman dileğiyle

arkadaslar bunlar edremit tepeli ense kelebekleridir bilen çok iyi bilir bu arada ben istanbul/g.o.p/küçükköy dönüş diye sormuş bir arkadas dönüşün feriştahı bunlardadır bunuda bilen çok iyi bilir:)))

bu arada arkaDASlar kırmızı enseleri geldi yeni resimlerini yakında eklicem.....

maşallah kuşlar cok saglıklı gozukuyolar..KUÇUKKOY'un neresindesin acaba bende ordanım..semtte böyle kuşlar gormek süper..saglıklı bol yavrular

saygılarımla

küçükköy su deposundayım kırmızı ense resimlerini bu hafta ekliyorum süperler süper.....maşşallah deyin lütfen:))

Geri