EN YENİLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dushekimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

dushekimi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet fenerci
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kuşlar
OYUNLU SAYALAR.

Ekli dosyalar

• DSC03990.webp
    DSC03990.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,753
  • DSC03992.webp
    DSC03992.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,798
  • DSC03993.webp
    DSC03993.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,747
  • DSC04004.webp
    DSC04004.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,806
  • DSC03996.webp
    DSC03996.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,783
  • DSC04008.webp
    DSC04008.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,828
  • DSC04009.webp
    DSC04009.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,717
  • DSC04010.webp
    DSC04010.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,804
Maaşallah abicim hepside birbirinden harika. Bol yavrulu sezonlar dilerim..

SİNAN ÖZTEKİN

EYVALLAH KARDEŞ, İYİ DUYGULARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER... SİZLEREDE BOL YAVRULU SEZONLAR

maşallah mehmet abi kuşlarınız çok güzel bol yavrular alırsın inş. aslında yalana gerek yok ben bu kelebek güvercinini senden öğrendim desem yeri var senin sayande kelebek kuşuna merak saldım bunun için size çok çok teşekkürler

Maşallah Mehmed hayırlı olsun güle güle besle arkatepeler güzel takım olmuş..

kemal' Alıntı:
Maşallah Mehmed hayırlı olsun güle güle besle arkatepeler güzel takım olmuş..

EYVALLAH KEMAL dostum, mehmet abinin gönderdiği erkekle güzel takım oldular... hayırlısı bakalım altından nasıl yavrular gelecek..

Maşallah;
Mehmet bey, arabın eşi nedir, yavru aldınmı hiç ?
Yavrularınız sağlıkla büyüsün.

gökay' Alıntı:
Maşallah;
Mehmet bey, arabın eşi nedir, yavru aldınmı hiç ?
Yavrularınız sağlıkla büyüsün.

MERHABALAR, arap kuşçuluğum boyunca elime geçmiş kelebek türünün en nadide kuşlardan, yapı, kuyruk telek sayısı, dönüşü her şeyi ile mükemmel ama sorun bende ona uygun eş bulamadım, ne kadar eş bulduysam altından gelen yavrular hiç kendisine benzemedi, şimdi bunu TEKÇO mehmet abiye vermeyi duşunüyorum, çünkü buna eş değer dönüşe sahip kuşu bulacak biri varsa oda mehmet abidir. selamlar..

iyi düşünmüşsün Mehmed abi ona uygun bir eş bulur güzelde yavrular alır..

Değerli kardeşim Mehmet iyi akşamlar sarıboyun yavrular güzelmiş,Tepeliler biribirine güzel yakışmış,inşallah güzel yavrular alırsın.Arap erkek maşallah güzelmiş .Ben varım diyor Arkadaşımda güzel damarı sert ve tekli dönen araplar var.bir tane güzel erkek gibi parlak renkli dişi seçeyim.Mehmetcim çok teşekkür ederim.İnşallah güzel yavrular alır,ucururuz.SAYGILAR

maşallah güzel kuşların allah bol yavru almayı nasip etsin

Merhabalar kuşlarınız gerçekten çok güzel birsey dikkatimi cekti kuslarınızın bazılarının onunde sarı lekeler var bunlar kendı renklerımı yoksa ilaç fln mı surdunuz ilk defa goruyorum mazur görun bir kusur ettiysek affola...

shaire' Alıntı:
Merhabalar kuşlarınız gerçekten çok güzel birsey dikkatimi cekti kuslarınızın bazılarının onunde sarı lekeler var bunlar kendı renklerımı yoksa ilaç fln mı surdunuz ilk defa goruyorum mazur görun bir kusur ettiysek affola...

O SARI renkli onlanalrın hepsi yavru , yarvu yemi veriyorum palet, özel yapıyorlar burda çokta faydalı onu verdiğim sürece ne vitamin nede başka birşey vermeme gerek kalmıyor, ana baba yavruya kusarkende o renk oluyor, birde yavru kuş yem yerken oluşuyor.

mrba bişey sormak istiyorum arap kelebeğinizin kuyruk telek sayısı 18 demışsiniz bunun bi özelliği varmı elımde mavi çapar bir yavru var onun da telek sayısı 17 özelliği nedir acaba

Kelebekte telek sayısı dönüşü ile alakalıdır. telek sayısı stadart olarak 14-15 almakla birlikte 18 telek olan kuşun çok dönmesi beklenir, başka bir durum yoktur

MEHMET MRB LAR ARAP ERKEĞİN HAKİKATEN GÖZ DOLDURUYOR.
DİĞER KUŞLARIN BİZİM ORDA PARA GİBİ DERLER EMİNİM ÖYLE OUNUYORLADIR.
SEVGİLERİMLE KENDİNE İYİ BAK...

havacı' Alıntı:
MEHMET MRB LAR ARAP ERKEĞİN HAKİKATEN GÖZ DOLDURUYOR.
DİĞER KUŞLARIN BİZİM ORDA PARA GİBİ DERLER EMİNİM ÖYLE OUNUYORLADIR.
SEVGİLERİMLE KENDİNE İYİ BAK...

EYVALLAH MAHİR ABİ, ÇOK ŞÜKÜR KUŞLARIM SON HALLERİ BENİDE MUTLU EDİYOR. SİTEDEKİ TEKÇO MEHMET ABİNİNDE DESTEĞİ İLE İSTEDİĞİM DÖŞÜNÜ BULACAĞIMA İNANIYORUM. HEPSİ YENİ KIZMA, ESAK PERFORMANSLARINI KIŞIS İZLEYECEM BUNLARIN, ŞİMDİDEN GELCEK İÇİN ÜMİT VERİYORALR. SENDE KENDİNE İYİ BAK ABİ,

Abi Sarı Boyunlarda Çifti Kaç Para?

sarı boyunlardan daha satılık yok, kızmalıktan aldıklarım onlar, daha üretmedim, inşallah kısmet olruda üretirsek satmayı düşünürüm.

Kuşlarınız çok güzel, arap erkeğiniz çok gösterişli.Allah kuşlarınıza can pekliği versin, tüyü kadar ömürleri olsun.Paşalıdan SAYGILAR.

Geri