Enerji ve vitamin Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ahmetsehzade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ahmet hizmetli
Meslek
Kuaför
İlgi Alanı
Kediler
Güvercinlerim kullanabileceğim enerji veren vitamin tavsiyesi bulunabilir misiniz forumda var ama hepsi çok eski olduğu için şuan kullanıp onerebilecek olan varmı ?

Enerji için kenevir tohumu ve fiğ verebilirsin vitamin için polivit vitamin surubunu kullanabilirsin 1 litreye çeyrek kapak

Enerji için kenevir tohumu ve fiğ verebilirsin vitamin için polivit vitamin surubunu kullanabilirsin 1 litreye çeyrek kapak

Öncelikle değerli bilginiz için teşekkürler

Yemlerinin içine fiğ koydum kenevir tohumu da koyarım

Ama ben kuş iicin vitamin kullanmak istiyorum kusculardan alabileceğim bir vitamin var mı ? Bildiğiniz

Bu adresteki vitaminleri kullanabilirsin ancak biraz tuzlular eczaneden polivit vitamin şurubu alıp kullanabilirsin piyasadakiler genelde işe yaramaz oluyor ben polivit kullanıyorum gayet memnunum

Bu adresteki vitaminleri kullanabilirsin ancak biraz tuzlular eczaneden polivit vitamin şurubu alıp kullanabilirsin piyasadakiler genelde işe yaramaz oluyor ben polivit kullanıyorum gayet memnunum

Teşekkürler polivit i denemek istiyorum ama çok etkili birşey arıyorum güvercinler yerinde durmasın istiyorum :)

Vitaform vitamin tozunu da kullanabilirsin hem uygun hem etkili bir vitamin çok verme yumurta üstüne yumurta yaparlar 😂

Kuşlar böyle bazen halsiz duruyor çatıda. Kümesi açık birakiyorum acaba ondan mı ?

Ben Polivit ve bunu kullanıyorum, içinde aminoasit, vitamin ve elektrolit var. Uçan kuşlar için aminoasit ve elektrolit faydalıdır, aynı zamanda tüy değiştirme dönemi için de, Yağ içeriği fazla olan yem karışımı vermeni tavsiye etmem, uçan kuşlar buğday gibi karbonhidrat ağırlıklı yemler ile beslenmelidir. Arada yemlerine mısır ve protein değeri yüksek tahıllardan katılabilir, karışık yemi sadece yavru bakanlara veririm. Bazen yeme az miktarda sızma zeytinyağı karıştırıp veririm, zeytinyağı çok iyi bir E vitamini kaynağıdır. Kuşları uçuracağın zaman da önemli, aç karnına sabah ve akşam serinliği en uygun zamandır.

https://www.hobipet.com.tr/hobi-aminovit-b-tuy-karaciger-kas-duzenleyici-multivitamin-500ml

Son düzenleme:
Ben Polivit ve bunu kullanıyorum, içinde aminoasit, vitamin ve elektrolit var. Uçan kuşlar için aminoasit ve elektrolit faydalıdır, aynı zamanda tüy değiştirme dönemi için de, Yağ içeriği fazla olan yem karışımı vermeni tavsiye etmem, uçan kuşlar buğday gibi karbonhidrat ağırlıklı yemler ile beslenmelidir. Arada yemlerine mısır ve protein değeri yüksek tahıllardan katılabilir, karışık yemi sadece yavru bakanlara veririm. Bazen arada yeme az miktarda sızma zeytinyağı karıştırıp veririm, zeytinyağı çok iyi bir E vitamini kaynağıdır. Kuşları uçuracağın zaman da önemli, aç karnına sabah ve akşam serinliği en uygun zamandır.

https://www.hobipet.com.tr/hobi-aminovit-b-tuy-karaciger-kas-duzenleyici-multivitamin-500ml

Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için :)

Geri