Enes Gülhan Yeni Başlayan Çakmaklı Yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icessberg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

icessberg

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Enes Gülhan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamunaleyküm. Kuş 6. teleğindedir tüy döneminde ince tüyüne girene kadar bu yabaniyi kovaladık . 1 Ekim uçuşudur 3 gündür teke uçuyor. İnce tüyünü düzmesi için o uçumdan sonra 15 20 gün bekletilecek. Kuş 1 saat 42 dakika havada kalmıştır video çekimine son 40 dakikadan sonra başlandı. Şu an için hazır değil inşallah tüyünü dizdikten sonra daha iyi haliyle videosunu çeker birlikte izleriz. Birçok seferini yerin azizliğinden dolayı yakalayamadım. Mahalle sanayi olduğu için gürültüsüde eksik olmuyor (: . İdmanını genelde sabahları veriyordum bu çekimde akşama kaldı ve rüzgar etkenide var fişeklerde yamulmasında.

Saygılarımla

[dailymotion]xu2b22[/dailymotion]

gule gule ucur enes ınsallah zamanla daha ıyı olacak en azından kus ucuranlardın tebrıkler kardesım

Merhaba kardeşim güle güle uçur.Yalnız bir kaç sorum olacak cevap verirsem sevinirim.Ben kuşlarım tüyde olsun olmasın hep uçururum yeterkı kalkacak kadar uçsun.Bu yüzden bazı sorular soracağım.

6 telek nedir. ince tüy nedir, ince tüyünü dizmesi nedir bunlar nasıl anlaşılır nasıl uygulanır.tşkler

Maşallah Enes yavrun iyi yolda görünüyor. İnşallah tüyden sonra dilediğin gibi olur.

maşallah enes yavrun cok daha iyi olaçak belli
inşallah tüyden sonra kuş oyununu oturtunca güzel bi video çekersinde keyifle izleriz

maşallah enesim emeğine sağlık, daha da iyi olur inşallah,

maasallah kardeşim insallah daha iyi olur güle güle ucur.masada ucurmuyorsun en azından tüy mevsiminde emek veriyoresun helal olsun tüyü kadar ömrünü gör kardeşim

__BaDBoY__' Alıntı:
gule gule ucur enes ınsallah zamanla daha ıyı olacak en azından kus ucuranlardın tebrıkler kardesım

Yorumun ve iyi dileklerin için teşekkür ederim oğuz abi ben tüy dönemide olsa ufak yavruları kovaladım bu hayvanda tüyde olmasına ragmen bıraz ustune dustum.Çok ahım bir şekilde oynamasada eksiklerini öğrenmek için paylaştım.

perdah77' Alıntı:
Maşallah Enes yavrun iyi yolda görünüyor. İnşallah tüyden sonra dilediğin gibi olur.

Yorumun ve iyi dileklerin için teşekkür ederim Ahmet abi. Tuyde ıken bu performansı umut verıyor . Ablalarında daha ıyısını yapanlar oldu.umarım tuyden sonra ustune gelıstırır performansını.

mazidenbiri' Alıntı:
maşallah enes yavrun cok daha iyi olaçak belli
inşallah tüyden sonra kuş oyununu oturtunca güzel bi video çekersinde keyifle izleriz

Yrumun ve iyi dileklerin için çok teşekkur ederim Dursun abi

alidemirsmm' Alıntı:
maşallah enesim emeğine sağlık, daha da iyi olur inşallah,

Çok teşekkür ederim Ali abi.:)

omer06' Alıntı:
maasallah kardeşim insallah daha iyi olur güle güle ucur.masada ucurmuyorsun en azından tüy mevsiminde emek veriyoresun helal olsun tüyü kadar ömrünü gör kardeşim

Yorumun ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Satılmış abi.Umarım daha iyi videolarınıda izleriz.

sibersahne' Alıntı:
Merhaba kardeşim güle güle uçur.Yalnız bir kaç sorum olacak cevap verirsem sevinirim.Ben kuşlarım tüyde olsun olmasın hep uçururum yeterkı kalkacak kadar uçsun.Bu yüzden bazı sorular soracağım.

6 telek nedir. ince tüy nedir, ince tüyünü dizmesi nedir bunlar nasıl anlaşılır nasıl uygulanır.tşkler

sibersahne' Alıntı:

6. Telek kusun yenı gelen kanatlarıdır. Ince tuye gıren kus her kanat cırpısında canı acır ve tam performans beklenemez kustan tuyde ıken ucan kuslar ates gecırıp hasta olabılırler.o yuzden ucurulmaması gerekır.kusun ınce tuye gırdıgını boyun altı tuylerınden anlaşılabılır.Iyı dıleklerın ıcın sagol bu arada.

MASALLAH ENES YUKARDA DENİLDİGİ GİBİ BİZİM GİBİ MASADA BARİ UÇURMUYORSUN DAHA DA İYİ OLUR İNSALLAH EMEKLERİNE SAGLIK PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Maşallah yiğenim :haha: Allah daha iyilerini nasip eder inşallah emeğine sağlık (:

Enes kardeşim bu tüy mevsimine rahmen bu yavruyu uçurup bizlere seyrettirdiğin için seni tebrik ederim.Tüyünü düzdükten sonra inşallah daha da iyi olur.ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasip etsin inşaallah paylaşım için çok teşekkür ederim.Selamlar

M.TURAN' Alıntı:
Enes kardeşim bu tüy mevsimine rahmen bu yavruyu uçurup bizlere seyrettirdiğin için seni tebrik ederim.Tüyünü düzdükten sonra inşallah daha da iyi olur.ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasip etsin inşaallah paylaşım için çok teşekkür ederim.Selamlar

Yorumun ve iyi dileklerin çok teşekkür ederim Mustafa abi. Sizinkiler kadar olmasada inşallah tüyden sonra daha iyi olur ve videosunu çekerim. Abi seninlede tanışmak ziyaretine gelmek bir nasip olmadı . İnşallah sınavı atlattıktan sonra görüşmeyi çok isterim .

kuscu_marik' Alıntı:
MASALLAH ENES YUKARDA DENİLDİGİ GİBİ BİZİM GİBİ MASADA BARİ UÇURMUYORSUN DAHA DA İYİ OLUR İNSALLAH EMEKLERİNE SAGLIK PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Yorumun ve iyi dileklerin için teşekkür ederim Muharrem abi. Sen masada uçurmuyorsun eminim imkanın olsa seninde çok videonu izlerdik inşallah ilerleyen zamanlarda müsait bi yer bulursun tekrardan başlarsın.

maşşallah kardeşim güle güle uçur

MAŞALLAH.. HELİKOPTER MÜBAREK.. :haha: :slm: ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN.

maşallah kardeşim Allah daha daha güzellerini nasip etsin ucurup oynatmak heleki seyir ettirmek zor zanaat tebrik ediyorum

Maşallah Enes Usta'm,
İlk videonu eklemişsin. İlk videon böyle zor bir dönemde geldiyse baharda kim bilir ne videolar izleriz ;)
İnşallah tüyden çıktıktan sonra daha güzel hallerini de hep beraber izleriz.
Güzel günlerde beslemen dileğiyle...
Bu arada deslerinde de başarılar :)
Khalid

sibersahne' Alıntı:

Merhaba,

ben söyleyim 6 telek demesi kuşun 4 adet teleği kalmış demektir kısacası 1 telek daha atarsa 3 teleğe düşmesi demektir 3 teleğe düşen kuşta bizim tabirimizce kanadı kesilip güzel bir istirat etmesi demektir kısacası ince tüyünüde bu zaman la eş görmesi yani diğer sezona kaldı demektir?

maşallah güzel hayvan tüyükadar ömrü olsun

paylaşımın içinde ayrıca teşekkürler.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

mermerci-vedat' Alıntı:
maşallah kardeşim Allah daha daha güzellerini nasip etsin ucurup oynatmak heleki seyir ettirmek zor zanaat tebrik ediyorum

Yorumun ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederım abi.

Khalid' Alıntı:
Maşallah Enes Usta'm,
İlk videonu eklemişsin. İlk videon böyle zor bir dönemde geldiyse baharda kim bilir ne videolar izleriz ;)
İnşallah tüyden çıktıktan sonra daha güzel hallerini de hep beraber izleriz.
Güzel günlerde beslemen dileğiyle...
Bu arada deslerinde de başarılar :)
Khalid

RAMAZAN ABA' Alıntı:
sibersahne' Alıntı:

Merhaba,

ben söyleyim 6 telek demesi kuşun 4 adet teleği kalmış demektir kısacası 1 telek daha atarsa 3 teleğe düşmesi demektir 3 teleğe düşen kuşta bizim tabirimizce kanadı kesilip güzel bir istirat etmesi demektir kısacası ince tüyünüde bu zaman la eş görmesi yani diğer sezona kaldı demektir?

maşallah güzel hayvan tüyükadar ömrü olsun

paylaşımın içinde ayrıca teşekkürler.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

Çok teşekkur ederım abı yorumun ıcın . Acıklaman ıcın ayrıca tesekkurler.

iLLeqaL54' Alıntı:
Maşallah yiğenim :haha: Allah daha iyilerini nasip eder inşallah emeğine sağlık (:

Teşekkürler yiğenim :) , İnşallah yakında senin yabanilerden bir video koyarız (:

Bu arada video hazırlamadaki emeklerin için teşekkürler :haha:

Geri